Uutiset

Sairaalasuunnittelijat koossa Malmilla

Granlundin yli sadalle sairaalasuunnittelijalle pidettiin koulutuspäivä 20.10.2015.

Uutinen

Tämänvuotinen Granlundin sairaalasuunnittelupäivä pidettiin 20.10. Helsingissä, pääkonttorin vieressä Malmitalolla. Granlundilla työskentelee kaikkiaan yli 100 terveydenhuoltoalaan perehtynyttä asiantuntijaa ja koulutuspäivässä olikin mukana yhteensä 102 sairaalasuunnittelijaa.

Aamupäivän sisältö oli rakennettu sähkö- ja LVI-painotteisiksi kokonaisuuksiksi, jossa sähköosuudessa käsiteltiin niin LED-valaistusta, langattomia verkkoja kuin magneettikenttiäkin. LVI-osuuden aiheina olivat mm. palonsammutus ja ilmanvaihtojärjestelmät.

Iltapäivällä keskusteltiin hankintalakimuutoksista sekä kuultiin Granlund Consultingin Erja Reinikaisen alustus energiatehokkuusvaatimusten saavuttamisesta ja energiankierrätysratkaisuista. Asiakkaan puheenvuoron odotuksista suunnittelijoille piti Jari Hakala Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä.

- On hienoa kokoontua tällä tavalla koko porukalla, kuulla mielenkiintoisia alustuksia ja vaihtaa ajatuksia alan ajankohtaisista aiheista. On hyvä, että meillä on tällainen mahdollisuus kokoontumiseen, totesi sairaalasuunnittelun johtava asiantuntija Aila Puusaari tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoa:

Aila Puusaari
Johtava asiantuntija 
p. 040 769 3245
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Kari Kaleva
Varatoimitusjohtaja
p. 050 525 2242
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli