Uutiset

Sairaalasuunnittelu tarjoaa entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua

Uusi osasto aloitti toimintansa

Uutinen

​Granlund Oy:n sairaalasuunnittelijat organisoituivat 1.1.2017 alkaen omaksi osastokseen. Santeri Kondakovin johtaman uuden osaston tavoitteena on tarjota asiakkaille entistä kokonaisvaltaisempaa talotekniikan palvelua, joka sisältää niin LVI- ja sähkösuunnittelun kuin kiinteiden sairaalalaitteiden (KSL) suunnittelun ja yhteensovittaa ratkaisut kaikkiin suunnittelualoihin.

”Omalle sairaalasuunnitteluun keskittyvälle osastolle koettiin olevan tarvetta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa palvelua koko terveydenhoitorakentamisen sektorille. Vaativat sairaalakohteet edellyttävät onnistuakseen saumatonta yhteistyötä, tiedonsiirtoa suunnittelussa ja eri järjestelmien huomioimista kokonaisuutena”, Santeri Kondakov kertoo.

Kondakov toimii sairaalasuunnittelun osastonjohtajana jatkaen myös Espoon yksikön johdossa. Uuden organisoitumisen myötä Aila Puusaari nimitettiin LVI- ja KSL-suunnittelun koordinaattoriksi ja Benjam Lytz sähkösuunnittelun koordinaattoriksi.

Sairaalasuunnittelun osasto työllistää yhteensä 45 asiantuntijaa. Koko konsernissa terveydenhuollon sektorille talotekniikan suunnittelua ja konsultointia tekee noin 120 asiantuntijaa. Sairaalasuunnittelun keskeisiä hankkeita ovat tällä hetkellä mm. HUS:n Siltasairaala, Uusi Lastensairaala, TAYS 2020 -uudistamisohjelma, KSKS:n uusi sairaala Jyväskylässä sekä OYS:n Lasten ja naisten sairaala.

Lisätietoja:

Santeri Kondakov
Osastonjohtaja, sairaalasuunnittelu
Granlund Oy
etunimi.sukunimi@granlund.fi
p. 040 556 0555

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli