Uutiset

Smart Wellbeing -seminaari lokakuussa

Granlundin syksyn seminaarissa pääsee näkemään ja kokemaan itse, miten ihminen ja hänen hyvinvointinsa huomioidaan rakennuksissa. Millaisia konkreettisia ratkaisuja tekoäly ja fiksu suunnittelu saavat aikaan? Seminaarin huippupuheenvuoroista vastaavat mm. tekoälytutkija ja tietokirjailija Antti Merilehto sekä aivotutkija Minna Huotilainen.

Uutinen

Granlundin suuri Smart Wellbeing -seminaari pidetään keskiviikkona 3.10.2018 klo 8.30–13.00 Valkoisessa Salissa Helsingissä.

Tapahtumassa pääsee näkemään ja kokemaan itse, miten ihminen ja hänen hyvinvointinsa huomioidaan rakennuksissa. Millaisia konkreettisia ratkaisuja tekoäly ja fiksu suunnittelu saavat aikaan?

Tekoäly mullistaa maailmaa ja tulee varmasti muuttamaan myös rakentamista. Aihetta avaa tämän vuoden Evento Awardsin Vuoden puhuja -palkinnon voittaja, tekoälytutkija ja tietokirjailija Antti Merilehto.

Ihmisnäkökulmaa seminaariin tuo aivotutkija Minna Huotilainen, jonka puheenvuorossa kuullaan, miten ihmisen aivot sopivat nykyiseen työelämään ja -ympäristöihin.

Ilmoittautudu mukaan

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli