Uutiset

Suomen Yliopistokiinteistöille kuntoarviot 30 kohteeseen

Turun yliopisto

Pitkäaikainen yhteistyö tuottanut hyviä yhteisiä käytäntöjä

Uutinen

Granlund Consulting Oy toteutti Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:lle 30 kohteeseen tekniset kuntoarviot kesän 2016 aikana. Kuntoarvioissa selvitettiin kiinteistöjen tekninen nykykunto ja arvioitiin korjaustarpeet seuraavan 10 vuoden aikajänteellä. Projektissa huomioitiin myös energiatehokkuuteen sekä turvallisuuteen ja terveyteen liittyviä asioita. Ylläpidon suunnittelu hoidetaan SYK:ssä Granlund Managerin avulla. 
 
”Kuntoarvioprojekti sujui hyvässä yhteistyössä. Tähän vaikuttivat niin tilaajan kuin konsultin osalta ammattimaisesti, asiantuntevasti ja määrätietoisesti prosessoitu toiminta sekä hyvin järjestetyt puitteet kuntoarvioiden tekemiseen. Pitkäaikainen yhteistyö on myös tuottanut hyviä käytäntöjä ja toimintatapoja, ammattilaisten kanssa on helppo toimia”, kertoo kuntoarvioprojektin yhteyshenkilönä ja projektipäällikkönä on toiminut Jari Loukiainen Granlund Consulting Oy:stä. 
 
”Granlundin toiminta on ollut asiantuntevaa ja tehokasta. Projektit ovat sujuneet suunnitellusti, jopa ylittäneet odotukset. Pitkä ja laaja-alainen yhteistyö on auttanut myös kuntoarvioiden laadinnassa mahdollistaen tiedon oikea-aikaisen hyödyntämisen”, kertoo Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n ylläpitopäällikkö Jarmo Perkiö.
 
Suomen Yliopistokiinteistöt Oy on valtakunnallisesti merkittävä toimija, joka tuottaa, ylläpitää ja kehittää tiloja korkeakoulujen ja heidän kumppaniensa tarpeeseen. Tässä projektissa kuntoarviot teetettiin kiinteistöihin Vaasassa, Oulussa, Kuopiossa, Joensuussa, Raumalla, Turussa, Kaarinassa ja Jyväskylässä.
 
Lisätietoja:
Jari Loukiainen
Granlund Consulting Oy
040 5749 321
jari.loukiainen(a)granlund.fi

Kuva: Turun yliopisto

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli