Uutiset

Teakon osaksi Granlundia

Granlund vahvistaa esitys- ja teatteritekniikan osaamistaan

Uutinen

Taideyliopiston Teakon-suunnitteluyksikkö siirtyy osaksi Granlund Oy:tä. Sopimus liiketoiminnan kaupasta allekirjoitettiin 17.11.2014. Teakon tarjoaa esitystilojen toiminnallisuuteen ja audiovisuaalisiin esitystekniikoihin liittyvää konsultointi- ja suunnittelupalvelua. Yksikkö on toiminut vuodesta 1987 lähtien.

Teakonin parhaillaan käynnissä olevia projekteja ovat muun muassa Lappeenrannan kaupunginteatterin esitystekniikan suunnittelu sekä Lux Helsingin taiteellinen ja tekninen suunnittelu.

Liiketoimintakaupan myötä Granlundille siirtyy Teakonilta neljä asiantuntijaa, jotka vahvistavat Granlund Plus -palveluvalikoiman audiovisuaalista ja esitysteknistä erityisosaamista.

”On hienoa saada Teakonilta teatteri- ja esitystekniikan huippuosaamista Granlundille. Uskomme, että AV- ja esitystekniikan merkitys tulee korostumaan useilla rakentamisen sektoreilla tulevaisuudessa ja haluamme tarjota asiakkaillemme alan parasta asiantuntemusta vaativiinkin toteutuksiin”, kertoo Granlundin sähköosaston johtaja Matti Urjo.

”Granlund on alan johtava asiantuntijakonserni ja tarjoaa Teakonille mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa osaamistaan entisestään. Voisi sanoa, että saamme Granlundilta hyvän kodin”, kommentoi Teakonin johtava asiantuntija Ilkka Paloniemi.

Teakonin toiminnot siirtyvät Granlundille 1.12.2014 alkaen. Uusi yksikkö tulee toimimaan Granlundin päätoimipisteessä Helsingin Malmilla.

Lisätietoa
Matti Urjo
Osastonjohtaja, sähkö
Granlund Oy
matti.urjo@granlund.fi
p. 050 525 2242 

Ilkka Paloniemi 
Johtava asiantuntija 
Teakon
ilkka.paloniemi@teakon.fi
p. 050 500 4141 

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli