Miten sairaalatekniikka tukee parhaiten työtäsi?

Onko sairaalatekniikan päivittäminen ajankohtaista?

Ovatko leikkausosaston tarpeet muuttuneet? Onko edessä uusien sairaalalaitteiden hankinta? Leikkausosaston terveystarkastus antaa tarkan kuvan päivitystarpeista.

Uutinen

Tilannekartoituksessa käymme läpi sairaalatekniikkaan liittyvät prosessit ja käytössä olevat laitteet. Lähtökohtana on se, miten sairaalatekniikalla vastataan parhaiten asiakastyön ja tilojen käyttäjien tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Kartoituksen pohjalta määritellään muutos- ja investointitarpeet, esimerkiksi mitä laitteita kannattaa säästää, mitä hankkia uutta. Usein jo pienillä muutoksilla tai investoinneilla voidaan saada enemmän irti nykyisistä ratkaisuista. Kehityssuunnitelmassa huomioidaan sairaalatekniikan uudet mahdollisuudet ja tulevaisuuden tarpeet.

Voimmeko auttaa?

Haluamme varmistaa, että sinä terveydenhuollon ammattilaisena pystyt parhaalla mahdollisella tavalla keskittymään potilastyöhön. Me Granlundilla olemme palvelleet 60-vuotisen historiamme aikana lähes kaikkia Suomen sairaanhoitopiirejä. Sairaalasuunnittelumme kattaa kaikki sairaalatekniikan palvelut erikoisosaamisalueineen. Yli 150 sairaalasuunnittelijaamme kehittävät suomalaista terveydenhoitoa kanssasi ihmisten hyvinvointi edellä. Suunnittelijamme tuntevat terveydenhoitoalan kiinteistöt, toimintatavat, laitteistot sekä hygienia- ja turvallisuusvaatimukset.

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli

Haluatko kuulla lisää?