Uutiset

Granlund Consulting haluaa erottua – myös verkossa

Granlund Consulting avasi uudet nettisivunsa 1.9.2015. Sivujen kautta halutaan tuoda uutta näkökulmaa kiinteistökonsultointiin, niin ulkoasun kuin sisällönkin kautta. Nettisivut löytyvät osoitteesta: www.granlundconsulting.fi

Uutinen

- Halusimme rakentaa sivut, jotka erottuvat. Emme lähteneet toistamaan visuaalisesti ja sisällöllisesti niitä kuvioita, joihin alalla on totuttu. Halusimme tehdä rohkeasti eri tavalla, kertoo toimitusjohtaja Miia Anttila.

Sivuilla nostetaan ihmiset kiinteistökonsultoinnin keskiöön siten, että sekä yrityksen osaajat että asiakkaat huomioidaan.

-    Meidän alalla on totuttu menemään prosessit edellä, mutta halusimme nostaa omat huippuasiantuntijamme rohkeasti esiin. Palvelujemme keskeinen voima on vuorovaikutus, minkä vuoksi halusimme sivustolla puhutella suoraan asiakastamme ja tarjota hänelle sopivaa palvelua - on hän sitten käyttäjä, kiinteistön kehittäjä, omistaja tai meidän kollegamme.

Tärkeää on myös sivujen käytettävyys ja tarkoituksena oli luoda sivut, jonne ei eksy, vaan sivuille saapuva saa haluamansa tiedon mahdollisimman selkeästi. 

-    Haluamme uudistumisen myötä tuoda asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme ajankohtaista ja lähestyttävää tietoa palveluistamme ja toiminnastamme. Sivuiltamme voi seurata ajankohtaisia tapahtumiamme – niin pieniä kuin suuria. Emme halua pitää uutisoinnin kynnystä liian korkeana, vaan kerromme mielellämme toiminnastamme monilla eri tasoilla.

Granlund Consulting haluaa olla kiinteistöliiketoiminnan edelläkävijä, joka panostaa avoimuuteen ja haastaa ajattelemaan uudella tavalla.

Kesäkuussa perustettu Granlund Consulting Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia kiinteistökonsultoinnin palveluita. Palvelukokonaisuuteen kuuluu kiinteistöomaisuuden hallinnan, kustannusohjauksen, neuvonnan sekä energia- ja ympäristökonsultoinnin palvelut. Yhtiö palvelee kiinteistöjen omistajia, käyttäjiä, rakentajia ja palveluyrityksiä. Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka on Suomen johtava energiatehokkuuden osaaja

Takaisin uutisiin

Jaa artikkeli