Valovisioita - 20 vuotta valaistus­suunnittelua Granlundilla

Haluatko muuttaa hämärän tilan valoisammaksi? Osallistu kisaamme, jossa voittaja saa maksuttoman valaistuskonseptin! 

Granlundin valaistussuunnittelun 20-vuotisen taipaleen kunniaksi haluamme kysyä teiltä kaikilta, missä valoa tarvittaisiin kipeästi? Annamme lahjaksi omia visioitamme asian parantamiseksi. Voittajakohteen ilmoittaja palkitaan erikseen. 

"Olemme tehneet 20 vuotta valaistussuunnittelua Granlundilla ja olleet vuosien varrella mukana mitä hienoimmissa projekteissa. Tänä vuonna korona on muuttanut meidän kaikkien elämää Suomessa sekä maailmalla, joten meistä ei tuntunut hyvältä käyttää rahaa synttärijuhliin eikä rikkoa kokoontumisrajoitussuosituksia. 
Valaistussuunnittelulla ei voi ihan pelastaa maailmaa, mutta ihmisten jokapäiväiseen elämään voimme kuitenkin vaikuttaa. Siksi halusimme antaa eteenpäin sitä, mitä me osaamme eli valoisia ajatuksia, visioita, suunnittelua!"
sanovat valaistussuunnittelijamme Kati, Sanna, Sara, Tanja, Ilkka, Jussi ja Jukka. 

Kerro meille:
Missä on ikävän pimeä reitti, jossa et halua kävellä marraskuun illassa?
Missä on pelottavan turvaton tunnelma?
Missä on pimeällä ankea ja tylsä paikka, josta haluat nopeasti pois? 


Jos tiedät tai omistat tuollaisen paikan tai alueen, niin osallistu Valovisioita-kisaan lähettämällä kuva tuosta paikasta alla olevaan bottiin. Kohde voi sijaita missä tahansa Suomessa ja se voi olla julkinen tai puolijulkinen tila. Valaistussuunnittelun ammattilaiset valitsevat kuvista valoa kaipaavan kohteen ja tuottavat siihen 20 työtunnin maksuttoman valaistuskonseptin. Voittajaehdotuksen lähettäjä palkitaan erikseen. Valaistuskonseptin voittava kohde valitaan joulukuussa ja kaikkiin osallistujiin ollaan yhteydessä. 

Kisan säännöt 

Granlundin valaistussuunnittelu 

Granlundin valaistussuunnittelijat tuovat esiin rakennetun ympäristön parhaat piirteet. Valaistussuunnittelulla luodaan tunnelmaa, parannetaan rakennuksen toiminnallisuutta ja lisätään tilojen käyttäjien hyvinvointia. Valaistussuunnittelussa luovuus yhdistyy vankkaan tekniseen osaamiseen. Ratkaisuja visualisoidaan simulointi- ja laskentaohjelmistoilla sekä interaktiivisilla virtuaalimalleilla. Laadukas lopputulos varmistetaan yhteistyössä tilaajan, käyttäjien, arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden sekä Granlundin sähkösuunnittelun sekä AV- ja esitystekniikan asiantuntijoiden kanssa. 

Lue lisää Granlundin valaistussuunnittelusta täältä