Hyppää sisältöön
PalvelutGranlund Isännöinti

Granlund Isännöinti

Granlund on tehnyt uuden aluevaltauksen ja laajentunut myös isännöintialalle.Granlund Isännöinti on taloyhtiöiden hallituksen kumppani, joka huolehtii sekä päivittäisestä arjesta että taloyhtiön elinkaaresta.

Palvelupaketti tekee asumisesta ja omistamisesta vaivattomampaa


Uuden ajan isännöintipalvelu kattaa kaikki taloyhtiöiden tarvitsemat toimenpiteet. Isännöintipalveluun sisältyy aina vakiona taloyhtiön auditointi sekä korjaus- ja kunnostustoimenpiteiden aikataulutuksen suunnittelu ja optimointi. Palveluun kuuluu myös oma vastuuisännöitsijä, jonka kanssa asiointi on helppoa ja nopeaa.

Granlund Manager on nyt myös taloyhtiöiden hyödynnettävissä

Parhaat päätökset perustuvat oikeaan tietoon. Granlund Manager -ylläpitojärjestelmän kautta pidetään taloyhtiön tekniset tiedot aina ajan tasalla ja käytettävissä. Tiedon avulla voidaan suunnitella tulevia korjauksia ja huolehtia taloyhtiöiden elinkaaresta suunnitelmallisesti ja hallitusti.

Suunnitteilla peruskorjaus tai putkiremontti?

Granlundin asiantuntijat vastaavat myös taloyhtiöiden korjausten valmistelusta, kilpailutuksista, projektinjohdosta, suunnittelusta ja valvonnasta. Energiansäästöä ja vastuullisia valintoja arvostavalle taloyhtiölle Granlund tarjoaa energiaseurantaa, parannusehdotuksia energiatehokkuuteen ja tietoa hiilijalanjäljestä.

Granlund Isännöinnin palvelupaketti

  • Vastuuisännöitsijä
  • Asiakaspalvelu ja viestintä
  • Taloushallinto
  • Tekninen isännöinti
  • Projektipalvelut

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?