Hyppää sisältöön
ToimialatHotellit ja ravintolat

Hotellit ja ravintolat

Miellyttävät olosuhteet lisäävät hotelli- ja ravintolavieraiden viihtyvyyttä. Oikeanlaisen tekniikan avulla tilojen ylläpito helpottuu, tuottavuus kasvaa ja energiatehokkuus paranee.

Hyvin suunnitellut ja ylläpidetyt hotellit ja ravintolat kutsuvat viihtymään

Me Granlundilla suunnittelemme hotelli- ja ravintolakohteet visiotasi ja kaupallista konseptiasi kunnioittaen. Sopiva suunnittelu- ja palvelukokonaisuus voidaan aina räätälöidä tarpeesi mukaan – olipa kyseessä sitten uudisrakennus, olemassa olevien tilojen muutostyöt tai kiinteistön ylläpidon tehostaminen.

Energiatehokas ja muuntojoustava suunnittelu huomioi tulevaisuuden

Ratkaisumme tukevat aina tilojen käyttötarkoitusta, ja niissä huomioidaan myös energia- ja kustannustehokkuus liiketoiminnan kannalta. Talotekniikka- ja rakennusautomaatiosuunnittelijamme huomioivat tilojen käyttäjien ja viranomaisten vaatimukset. Esimerkiksi hotellihuoneissa oikein suunnitellun ja toteutetun, energiatehokkaan ilmanvaihdon avulla ylläpidetään miellyttäviä sisäolosuhteita ympäri vuoden.

Keittiösuunnittelijoiltamme saat tukea erilaisten ravintolakonseptien – fine dining -ravintoloista popup-kahviloihin – teknisten ratkaisujen määrittelyssä ja valinnassa.  Myös tulevaisuuden kasvu- ja muutostarpeet on helppo toteuttaa, sillä talotekniikan ja keittiösuunnittelun ammattilaisemme huomioivat suunnittelussa aina myös tulevaisuuden muuntojoustotarpeet.

Toteutimme Triplan yli 60 ravintolan ja kahvilan taloteknisen suunnittelun tiiviillä aikataululla. Keittiösuunnittelijamme mahdollistivat rakentamisen edistämisen, vaikka kaikkien ravintolatilojen vuokralaisia ei ollut vielä tiedossa. Näin rakentaminen pystyi etenemään aikataulussa, ja suuremmilta muutostöiltä vältyttiin vuokralaisten lukittumisen jälkeen.

Juho Lepistö, osastonjohtaja, Granlund

Tilojen älykäs ylläpito ja täsmälliset korjaukset parantavat tuottavuutta

Vain ahkerassa käytössä olevat hotelli- ja ravintolatilat tuottavat. Kiinteistön johtamisjärjestelmämme Granlund Managerin avulla tilojen ylläpito sujuu jouhevasti sekä kiinteistöpäällikön että hotelli- ja ravintolavieraan näkökulmasta.

Kattavan kuntoarvion avulla selvitämme tilojen korjaustarpeet ja laadimme vuosikorjausohjelman. Energiankulutuksen seuranta ja sähköinen huoltokirja lisäävät kustannustehokkuutta, sillä ne auttavat havaitsemaan tilojen ongelmat ajoissa.

Vastuullisuus on keskiössä suunnittelusta ylläpitoon

Toimimme asiakkaidemme apuna energiatehokkuuden kehittämisessä ja ympäristöasioiden huomioimisessa kiinteistön koko elinkaaren ajan. Tuemme myös ympäristöohjelmien teossa ja niiden noudattamisessa.

Asiantuntijamme varmistavat, että tilat ja niiden ylläpito on suunniteltu vastuullisuus huomioiden. Esimerkiksi energiatehokkaat ilmanvaihdon ja lämmityksen ratkaisut, oikea-aikainen huolto sekä korjaukset pienentävät merkittävästi tilojen hiilijalanjälkeä.

Hotellien ja ravintoloiden käyttäjiä kiinnostaa yhä enemmän valintojen vastuullisuus. Ympäristösertifikaatit kuten BREEAM, LEED tai hotellialan Green Key ovatkin loistava väline myös ympäristövastuun viestintään.

Tutustu referensseihimme

Helsinki, pääkonttori

Folks Hotel Konepajassa yhdistyy moderni tekniikka ja historia

Palvelu

LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Hotellit ja ravintolat

Boutique-hotelli The Folks Hotel Konepaja on osa Vallilan historiallisen Konepaja-alueen uudistumista. Hotellin suojeltujen punatiilijulkisivujen taakse kätkeytyy uutta LVI-tekniikkaa ja automaatiota,…
Referenssi
Lahti

Viihtyisiä hotellihuoneita täynnä energiaa säästäviä ratkaisuja

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Hotellit ja ravintolat

Lahden Seurahuoneen laajennuksessa tavaratalon yläkertaan rakennettiin tasokkaita ja energiatehokkaita hotellihuoneita.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Triplassa tarvitaan joustavia resursseja ja erityisosaamista

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Tele- ja turvasuunnittelu, Energiakonsultointi, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund toimii hankkeen energiakonsulttina, Big Room -koordinaattorina sekä LVIAS- ja telesuunnittelijana.
Referenssi

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Juho Lepistö

Liiketoimintajohtaja
Granlund Oy

Susanna Sairanen

Kaupallinen johtaja
Granlund Oy

Harri Nyyssölä

Ryhmäpäällikkö, korjausrakentaminen
Granlund Oy

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?