Hyppää sisältöön
PalvelutSisäilmakorjaukset ja -tutkimukset

Sisäilmakorjaukset ja -tutkimukset

Sisäilmakoordinaattorimme auttavat sinua selvittämään kiinteistön sisäilmaongelmien syyt ja toteuttamaan sisäilmakorjaukset kustannustehokkaasti.

Laadukkaat sisäilmakorjaukset tekevät kiinteistöstäsi terveellisen

Terveellinen kiinteistö ja puhdas sisäilma lisäävät ihmisten hyvinvointia ja tyytyväisyyttä. Rakennusterveydestä huolehtiminen edistää kiinteistön turvallisuutta ja pidentää myös sen elinkaarta.

Sisäilmakoordinaattori on apunasi kiinteistön osto- tai myyntitilanteissa sekä silloin, kun epäilet rakennuksessa olevan sisäilmaan liittyviä pulmia. Selviä sisäilmaongelmien selvittämiseen viittaavia merkkejä ovat rakennuksen kosteusvauriot tai kiinteistön käyttäjien oireilut.

Usein sisäilmaongelmien merkit tulevat esille yllättäen esimerkiksi kiinteistön kunnostusprojektin yhteydessä löytyvinä homevaurioina. Toisinaan sisäilman laatu herättää huolta, koska kiinteistön vuokralaiset vaihtuvat tiuhaan. Jos epäilet kiinteistössä sisäilmaongelmia, sisäilmakoordinaattorin avulla saat ne ratkaistua.

Sisäilmakorjaukset ammattitaidolla

Sisäilmakoordinaattori auttaa paikantamaan ja ratkomaan ongelmat sisäilmahankkeessa. Ratkaistavana saattaa sisäilman puhtauden lisäksi olla myös rakennusterveellisyyteen, sisäilman hallintaan tai asumis- ja työskentelyolosuhteisiin kuten meluun, lämpötilaan, ilmanvaihtoon ja ilmanlaatuun liittyviä asioita.

Järjestämme kohteeseen oikeat toimijat ja tarvittavat tutkimukset sekä suunnittelemme juuri kohteeseen parhaat korjaustyöt. Vastuullamme on hallita kiinteistön sisäilman korjaaminen kokonaisuutena aina suunnittelusta takuuaikakorjauksiin asti ja jopa niiden yli.

Sertifioitu rakennusterveysasiantuntijamme (RTA) huolehtii sisäilmakorjaushankkeessa sisäilman terveellisyydestä ja viihtyisyydestä. Hän auttaa tunnistamaan sisäilman epäpuhtaudet ja löytämään kohteeseen parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Rakennusterveysasiantuntijamme laatii sisäilmakorjaushankkeessa hankesuunnitelman ja tekee altistumisarviointeja sekä hallitsee hankkeen kokonaisuutta.

Tarjoamme kustannustehokkaat sisäilmakorjaukset

Saat meiltä kaiken tarvitsemasi onnistuneen sisäilmakorjaushankkeen toteuttamiseksi. Kun hankkeeseen osallistuvat osapuolet ja palvelut löytyvät saman katon alta, säästät ulkopuolisten osapuolten perehdyttämiseen kuluvaa aikaa. Kustannus- ja aikataulusäästöjen lisäksi varmistat samalla, että työn laatu pysyy tasaisena ja pääset parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Toteutamme sisäilmakorjauksia sekä yksittäisiin sisäilmakorjauskohteisiin että laajoihin kokonaisuuksiin. Asiakkaitamme ovat tyypillisesti julkiset ja yksityiset toimijat sekä sijoitusyhtiöt. Sisäilmakorjauskohteina ovat yleensä koulurakennukset, asuinrakennukset ja liiketilat.

Epäiletkö kiinteistössäsi olevan sisäilmaongelmia? Ota yhteyttä, niin me autamme selvittämään ja ratkaisemaan asian!

Sisäilmatutkimukset ja jatkuvatoimiset mittauspalvelut

Sisäilmatutkimusten taustalla on usein jokin kohteessa havaittu ongelma, kuten käyttäjien oireilu. Yhä useampi kiinteistönomistaja haluaa ennaltaehkäistä sisäilmaongelmia ja varmistaa laadukkaat olosuhteet jatkuvatoimisilla mittauksilla. Mittaus- ja monitorointipalvelulla tuemme ennakoivaa kiinteistönpitoa tai todennamme korjaustoimenpiteiden onnistumisen. Tavoitteena on suunnitella ylläpitoa pitkäjänteisesti ja ajoittaa korjaukset niin, että kiinteistön tuotto säilyy korkeana.

Sisäilmatutkimuksilla ja niitä tukevilla jatkuvatoimisilla mittauksilla voimme paikallistaa myös rakenteissa piileviä ongelmia. Otammekin sisäilmatutkimuksissa aina huomioon kokonaisuuden, johon kuuluu myös rakennustekninen näkökulma ja rakenteiden kuntotutkimukset.

Yhteyshenkilömme

Kauri Salminen

Ryhmäpäällikkö, korjausrakentaminen
Granlund Oy

Tuomas Alinikula

Ryhmäpäällikkö
Granlund Oy

Esko Sistonen

Tutkimuspäällikkö
Granlund Oy

Vesa Vihanninjoki

Asiantuntija
Granlund Oy

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?