Hyppää sisältöön
PalvelutRakennuttaminen ja valvontaSisäilmakorjaukset

Sisäilmakorjaukset

Sisäilmakoordinaattorimme on apunasi sisäilmakorjauksissa. Autamme selvittämään kiinteistön sisäilmaongelmien syyt ja toteuttamaan sisäilmakorjaukset kustannustehokkaasti.

Tee kiinteistöstä terveellinen laadukkailla sisäilmakorjauksilla

Terveellinen kiinteistö ja puhdas sisäilma lisäävät ihmisten hyvinvointia ja tyytyväisyyttä. Rakennusterveydestä huolehtiminen edistää kiinteistön turvallisuutta ja pidentää myös sen elinkaarta.

Sisäilmakoordinaattori on apunasi kiinteistön osto- tai myyntitilanteissa sekä silloin, kun epäilet rakennuksessa olevan sisäilmaan liittyviä pulmia. Selviä sisäilmaongelmien selvittämiseen viittaavia merkkejä ovat rakennuksen kosteusvauriot tai kiinteistön käyttäjien oireilut.

Usein sisäilmaongelmien merkit tulevat esille yllättäen esimerkiksi kiinteistön kunnostusprojektin yhteydessä löytyvinä homevaurioina. Toisinaan sisäilman laatu herättää huolta, koska kiinteistön vuokralaiset vaihtuvat tiuhaan. Jos epäilet kiinteistössä sisäilmaongelmia, sisäilmakoordinaattorin avulla saat ne ratkaistua.

Sisäilmakorjausten asiantuntija

Sisäilmakoordinaattori auttaa paikantamaan ja ratkomaan ongelmat sisäilmahankkeessa. Ratkaistavana saattaa sisäilman puhtauden lisäksi olla myös rakennusterveellisyyteen, sisäilman hallintaan tai asumis- ja työskentelyolosuhteisiin kuten meluun, lämpötilaan, ilmanvaihtoon ja ilmanlaatuun liittyviä asioita.

Järjestämme kohteeseen oikeat toimijat ja tarvittavat tutkimukset sekä suunnittelemme juuri kohteeseen parhaat korjaustyöt. Vastuullamme on hallita kiinteistön sisäilman korjaaminen kokonaisuutena aina suunnittelusta takuuaikakorjauksiin asti ja jopa niiden yli.

Sertifioitu rakennusterveysasiantuntijamme (RTA) huolehtii sisäilmakorjaushankkeessa sisäilman terveellisyydestä ja viihtyisyydestä. Hän auttaa tunnistamaan sisäilman epäpuhtaudet ja löytämään kohteeseen parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Rakennusterveysasiantuntijamme laatii sisäilmakorjaushankkeessa hankesuunnitelman ja tekee altistumisarviointeja sekä hallitsee hankkeen kokonaisuutta.

Kustannustehokasta sisäilmakorjausta

Saat meiltä kaiken tarvitsemasi onnistuneen sisäilmakorjaushankkeen toteuttamiseksi. Kun hankkeeseen osallistuvat osapuolet ja palvelut löytyvät saman katon alta, säästät ulkopuolisten osapuolten perehdyttämiseen kuluvaa aikaa. Kustannus- ja aikataulusäästöjen lisäksi varmistat samalla, että työn laatu pysyy tasaisena ja pääset parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Toteutamme sisäilmakorjauksia sekä yksittäisiin sisäilmakorjauskohteisiin että laajoihin kokonaisuuksiin. Asiakkaitamme ovat tyypillisesti julkiset ja yksityiset toimijat sekä sijoitusyhtiöt. Sisäilmakorjauskohteina ovat yleensä koulurakennukset, asuinrakennukset ja liiketilat.

Epäiletkö kiinteistössäsi olevan sisäilmaongelmia? Ota yhteyttä, niin me autamme selvittämään ja ratkaisemaan asian!

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?