Hyppää sisältöön
PalvelutProjektinjohtopalvelu PJP ja EPCM

Projektinjohtopalvelu PJP ja EPCM

Projektinjohtopalvelussa kannamme rakennushankkeesta päätoteuttajan vastuun. Varmistamme, että hanke käynnistyy, etenee ja valmistuu kustannustehokkaasti aikataulussa.

Olemme kehittäneet perinteisestä projektinjohtopalvelun (PJP) lisäksi toimintamallin, joka sopii taloteknisesti vaativiin kohteisiin, kutsumme sitä EPCM-malliksi. Lisäksi kannamme sovittaessa vastuun ratkaisujen toimivuudesta myös toteutuksen jälkeen tilojen käytön aikana.

Talotekninen projektinjohtopalvelu (EPCM) sisältää toiminnan varmistamisen

Projektinjohtopalvelussa kannamme rakennushankkeesta päätoteuttajan vastuun. Varmistamme, että hanke käynnistyy, etenee ja valmistuu kustannustehokkaasti aikataulussa. Täydennämme perinteisiä projektinjohtototeutuksia talotekniikka- ja energia-asiantuntemuksella. Talotekniikan osaamista tarvitaan erityisesti laitetiloissa ja energiatehokkuushankkeissa.

Projektijohtopalvelumme tukee myös Smart Building -rakentamista. Määrittelemme teknologiaratkaisut luotettavasti jo ennen laitehankintoja yksittäisistä laitekomponenteista lähtien. Etsimme aina sopivimman laitetoimittajan ja kokonaisuuden kannalta parhaan teknisen kokonaisuuden.

Projektinjohtopalvelu ohjaa kustannuksia suunnittelun aikana

Teknisesti vaativissa kohteissa talotekniikka muodostaa jopa 40 prosenttia kokonaiskustannuksista. Siksi EPCM-projektinjohtopalveluumme kuuluu myös talotekninen kustannusohjaus. Laadimme tietomallipohjaiset määräluettelot jo suunnittelun alkuvaiheessa, mikä helpottaa urakkatarjousten vertailua. Suunnittelu pidetään oikeilla raiteilla esimerkiksi digitaalisen tilannehuoneen avulla. Se havainnollistaa reaaliajassa, miten hanke etenee ja kustannukset kehittyvät.

Projektinjohtototeutukseen saadaan mukaan myös käytönaikainen olosuhdeseuranta

Talotekniikka-asiantuntijana meille on tärkeää varmistaa, että kiinteistöt toimivat valmiina juuri niin kuin on suunniteltu. Olemme laajentaneet perinteistä projektinjohdon palvelumallia käytön aikaiseen toiminnan ja olosuhteiden varmistamiseen. Projektinjohtopalvelulla seuraamme myös hankkeen elinkaaritavoitteiden toteutumista. Esimerkiksi energiatehokkuus, pieni hiilijalanjälki ja laadukas sisäilma heijastuvat suoraan tilojen käyttäjien hyvinvointiin ja tyytyväisyyteen. Lue lisää toiminnan varmistamisesta!

Projektinjohtopalvelumme sisältää

  • Hankinnat
  • Suunnittelu
  • Työmaan johto ja valvonta
  • Työturvallisuusvastuut
  • Kustannusohjaus
  • Käytön aikaiset palvelut, kuten elinkaarikustannuslaskenta ja olosuhdeseuranta

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö ja keskustellaan projektinjohtopalvelusta lisää!

Kysy lisää!

Tuomo Niemelä

Osastonjohtaja, energiatehokkuushankkeet
Granlund Oy

Timo-Mikael Sivula

Hankekehityspäällikkö
Granlund Oy

Esa Nykänen

Aluejohtaja
Granlund Mikkeli

Satu Salonsaari

Osastonjohtaja, rakennustekniikka
Granlund Saimaa

Pekka Turunen

Osastonjohtaja, rakennuttaminen
Granlund Kuopio

Tapani Muttonen

Liiketoimintajohtaja, rakennuttaminen ja valvonta
Granlund Oy

Projektinjohtopalvelu varmistaa Mölnlycken tavoitteet energiatehokkuushankkeessa

Mölnlycke Healthcare Oy:n energiatehokkuushanke Mikkelin tehtaalla toteutetaan Granlundin projektinjohtopalvelumallilla. Toteutustapa varmistaa hankkeen lyhyen läpimenoajan ja budjetin. Asiakkaan tavoitteiden toteutuminen taataan myös käytön aikaisella seurannalla.

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Mitä tietoa etsit?