Hyppää sisältöön
ToimialatTaloyhtiöt

Taloyhtiöt

Suunnitelmallisella ylläpidolla, oikea-aikaisilla korjauksilla ja sopivilla energiaratkaisuilla taloyhtiösi asumiskulut laskevat ja hiilijalanjälki pienenee – asumisen mukavuudesta tinkimättä.

Hyvin hoidettu ja energiatehokas taloyhtiö houkuttelee omistamaan ja asumaan

Onko taloyhtiössäsi suunnitteilla merkittävä korjaushanke tai energiaremontti? Entä onko PTS ajan tasalla? Me Granlundilla toimimme taloyhtiöiden teknisenä kumppanina aina esiselvitysvaiheesta korjausten suunnitteluun ja valvontaan. Varmistamme että taloyhtiösi tekniset järjestelmät ja rakenteet ovat ajan tasalla. Tarjoamme palveluja myös taloyhtiön ylläpitoon ja isännöintiin.

Hyvin hoidettu korjaushanke nostaa taloyhtiösi arvoa ja kiinnostavuutta

Onpa kyseessä julkisivukorjaus tai linjasaneeraus niin hyvin valmisteltu, suunniteltu ja toteutettu korjaushanke pienentää korjausvelkaa, auttaa hallitsemaan taloyhtiön hoitokuluja sekä parantaa asumismukavuutta. Korjausrakentamisen palveluidemme avulla onnistut kaikissa taloyhtiösi korjaushankkeissa.

Energiaremontista apua energialaskun ja hiilidioksidipäästöjen hillintään

Taloyhtiön tuntuvin kuluerä on lämmitys, joka yksinään muodostaa noin 20 % taloyhtiön hoitokuluista*. Energiatehokkuusratkaisujemme avulla pienennät taloyhtiösi energialaskua, mikä tuntuu jopa 10 % pienempänä hoitovastikkeena. Energiaremontin avulla parannamme myös taloyhtiön sisäilmaolosuhteita ja asumismukavuutta.

Kasvanut energiatehokkuus kutistaa taloyhtiön hiilijalanjälkeä. Samalla pienentyneet energiakustannukset helpottavat korjausvelan hallintaa, ja säästöt energialaskuissa voivat vähentää korjausvelan kattamiseen tarvittavaa lainaosuutta. Vastuulliset valinnat nostavat taloyhtiön mainetta ja markkina-arvoa.

*Lähde: Tilastokeskus – Asunto-osakeyhtiöiden talous 2019

Tieto auttaa kiinteistön ylläpidossa

Kiinteistön ylläpito helpottuu, kun tarvittava tieto on yhdessä paikassa ja käytettävissä milloin vain, vaikka suoraan omasta puhelimesta. Pilvipohjainen Granlund Manager -ohjelmistomme sisältää kaiken teknisen kiinteistötiedon, kuten huolto- ja korjaussuunnitelmat, pelastussuunnitelmat, asukkaiden palvelupyyntöjen käsittelyn ja käyttöpäiväkirjan sekä kiinteistön dokumentit. Granlund Managerin avulla seuraamme myös talon energiankulutusta.

Luotettava isännöinti tekee asumisesta ja omistamisesta vaivatonta

Isännöintipalvelumme huolehtii taloyhtiön hallinnosta, yhtiökokouksista, kirjanpidosta, asukasviestinnästä ja palveluverkoston kuten kiinteistönhuollon ja siivouksen johtamisesta. Myös taloyhtiön auditointi sekä korjaus- ja kunnostustoimenpiteiden aikataulutuksen suunnittelu ja optimointi sisältyvät aina isännöintipalveluumme. 

Taloyhtiön energiatarkastus – ensiaskel energiatehokkuuteen

Haluatko tietää, miten taloyhtiösi voi säästää jopa 70 % lämmityskuluistaan ja samalla pienentää hiilijalanjälkeään? Varaa taloyhtiön energiatarkastus!

Lue lisää taloyhtiöpalveluistamme

Energiatarkastus taloyhtiön energiatehokkuuden parantamiseen

15.12.2020 – Mietitäänkö taloyhtiössä korjaustoimenpiteitä ja energiatehokkuuden parantamista? Energiatarkastuksella taloyhtiö pääsee kohti energiatehokkaampaa toimintaa.

Uutinen

Millaista remonttia taloyhtiösi tarvitsee?

26.03.2019 – Moni taloyhtiö kipuilee tälläkin hetkellä korjausvelan kanssa, kun erityisesti käyttövesiputket ja viemärit kaipaavat uusimista. Vaikeinta tuntuu olevan päättää, miltä osin…

Blogi

Rakennuksen käyttäjän palaute päätyy Granlund Manageriin QR-koodilla

15.08.2019 – Granlund Manageriin on kehitetty uusi ominaisuus, jonka avulla tilan käyttäjällä on mahdollisuus lähettää palvelupyyntöjä skannaamalla tilaan tulostettu QR-koodi. Käyttäjätunnuksia tai…

Uutinen

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Tuomas Vesalainen

Ryhmäpäällikkö, korjausrakentaminen (linjasaneeraushankkeet, projektinjohto)
Granlund Oy

Timo-Mikael Sivula

Hankekehityspäällikkö
Granlund Oy

Satu Salonsaari

Osastonjohtaja, rakennustekniikka
Granlund Saimaa

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?