Hyppää sisältöön
PalvelutSuunnitteluRakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelu

Älykkään rakennesuunnittelun avulla huolehdimme siitä, että kiinteistön korjaukset ja muutostyöt toteutetaan sinun tavoitteitasi kunnioittaen. Me Granlundilla suunnittelemme tarpeidesi mukaiset rakenneratkaisut ja toteutustavat, jotka sopivat sekä budjettiin että aikatauluun – vastuullisuudesta tinkimättä.

Huolellinen rakennesuunnittelu mahdollistaa sujuvan korjausrakentamisen

Oletko suunnittelemassa kiinteistön peruskorjausta? Onko julkisivusaneeraus tai putkiremontti taloyhtiössäsi ajankohtainen? Rakennesuunnittelumme tehtävänä on mahdollistaa kiinteistövisiosi toteutuminen. Asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan sopivat ja tarkoituksenmukaiset rakenne-, materiaali- ja toteutusratkaisut.

Ennen suunnittelun aloittamista selvitämme aina sinun tarpeesi ja tavoitteesi kiinteistölle. Teemme myös tarvittavat rakennetekniset selvitykset kuten esimerkiksi kuntoarviot ja sisäilmatutkimukset sekä rakenteiden kuntotutkimukset.

Korjausrakentamiseen erikoistuneet rakennesuunnittelijamme ovat käytössäsi

Granlundin rakennesuunnittelu keskittyy erityisesti korjaus- ja muutosrakentamiseen. Rakennesuunnittelun lisäksi saat meiltä kattavan taloteknisen suunnittelun. Huolehdimme myös rakennuttamisesta ja rakennustöiden valvonnasta.

Kokeneet rakennesuunnittelijamme tarjoavat monipuolisia ratkaisuja, jotka soveltuvat yksilöllisesti aina kunkin kiinteistön tarpeisiin sekä toivottuun budjettiin ja aikatauluun. Meiltä saat fiksuja ratkaisuja erilaisille kiinteistöille taloyhtiön linjasaneerauksesta liikekiinteistön peruskorjaukseen. Laaja kokemuksemme myös rakennushistoriallisten kohteiden korjausrakentamisesta varmistaa sen, että suunnittelijamme tuntevat suojelumääräykset.

Vastuullinen rakennesuunnittelumme huomioi kiinteistösi koko elinkaaren

Vastuullisuus näkyy sekä valitsemissamme materiaaleissa että työtavoissa. Teemme materiaaliratkaisuja, jotka ovat kestäviä ja ympäristölähtöisiä ja valitsemme tekotapoja, jotka soveltuvat kohteeseen ja budjettiin. Rakennesuunnittelussa huomioimme aina myös korjausrakentamisen aikataulun.

Rakennesuunnittelussa katsomme vahvasti tulevaisuuteen. Haluamme tarjota aidosti toimivia ja älykkäitä ratkaisuja, jotka pidentävät kiinteistösi elinkaarta ja varmistavat samalla kiinteistön energiatehokkuuden ja muuntojoustavuuden.

Kun kiinteistösi on suunniteltu huolella tulevaisuuden tarpeet huomioiden, täyttyvät energiatehokkuudelle ja esimerkiksi sisäilmalle asetetut vaatimukset. Digitaaliset ratkaisumme, kuten Granlund Manager, tukevat kiinteistön sujuvaa ylläpitoa ja auttavat huolehtimaan olosuhteista kiinteistössä.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä

Tero Koikkalainen

Ryhmäpäällikkö, Rakennesuunnittelu
Granlund Saimaa Oy

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?