Hyppää sisältöön
ToimialatUrheilu

Urheilu

Urheilu- ja liikuntatilojen tuottavuudesta, toiminnallisuudesta tai vastuullisuudesta emme tingi. Energiatehokkailla suunnitteluratkaisuilla ja älykkäällä ylläpidolla varmistamme erinomaisen käyttäjäkokemuksen.

Urheilutilojen käyttäjät arvostavat huippuolosuhteita

Onko sisäilma raikas ja veden lämpötila oikea? Urheilu- ja liikuntatiloissa korostuvat kulutusta ja rasitusta kestävät tekniset ratkaisut.  Taloteknisten järjestelmien tulee toimia tehokkaasti, ja tilojen pysyä hyväkuntoisina ja siisteinä.

Huolehdimme talotekniikan ja energiaratkaisujen suunnittelusta aina yksittäisistä tennishalleista monitoimiareenoihin. Autamme sinua tekemään urheilukiinteistön ylläpidosta mahdollisimman tehokasta.

Urheilu- ja liikuntatilat pyritään nykyään tekemään mahdollisimman monikäyttöisiksi. Sovitamme yhteen erilaiset tarpeet ja käyttömuodot, ja suunnittelemme ratkaisut, jotka palvelevat sekä tilojen käyttäjää että omistajaa.

Ota urheilutilojen koko elinkaari haltuun

Olemme räätälöineet liikuntakiinteistöille elinkaaren haltuunottopalvelun, jonka avulla operatiivinen toiminta ja kiinteistön hallinta tehostuu. Elinkaaren haltuunotossa mitoitamme kiinteistönhoidon, laadimme huoltosuunnitelman, ja autamme määrittelemään kiinteistön ylläpitoon tarvittavat resurssit.

Haltuunoton myötä luomme toimintamallit, joiden avulla kiinteistön ylläpito ja huolto on yhä kustannustehokkaampaa ja sujuvampaa. Haltuunotto onnistuu kiinteistön lähtötilanteesta riippumatta. Optimaalinen ylläpito näkyy asiakastyytyväisyyden kasvuna ja kiinteistön tuottavuuden parantumisena.

Datan avulla lisäät tuottavuutta

Kiinteistön elinkaaren hallintaa tukee pilvipohjainen kiinteistöjohtamisen ohjelmistomme Granlund Manager. Ohjelmisto pitää kiinteistön kaiken teknisen tiedon aina ajan tasalla ja helposti saatavilla. Myös palvelupyynnöt käyttäjiltä huollolle kulkevat nopeasti Granlund Managerin mobiilisovelluksen avulla. Managerin datan avulla ylläpito on oikein mitoitettua ja täsmällisesti ajoitettua.

Innovatiiviset energiaratkaisut vähentävät päästöjä ja tuovat säästöjä

Miellyttävät ja terveelliset urheiluolosuhteet vaativat energiaa. Autamme löytämään ratkaisut, joilla varmistetaan korkea ilmanlaatu ja juuri oikea lämpötila mutta samalla pidetään päästöt ja energialasku kurissa.

Energiatehokkuus huomioidaan sekä suunnittelussa että kiinteistön ylläpidossa. Hyödynnämme osaamistamme innovatiivisista energiankierrätysratkaisuista ja energiatehokkuushankkeista.  Autamme optimoimaan myös käytönaikaisen energiankulutuksen.

Tekoäly etsii parhaat keinot energiansäästöön

Uuden AI-Energiakartoitus-työkalumme avulla kartoitamme yksittäisen kiinteistön tai koko kiinteistökannan energiansäästöpotentiaalin. Saat myös kustannusarvion todetuista energiatehokkuustoimenpiteistä.

Tutustu referensseihimme

Espoo

SuperPark Espoo

Palvelu

Digitaaliset palvelut

Toimiala

Urheilu

Digitaalisuus vie Superpark-elämyksen astetta pidemmälle.
Referenssi
Vaasa

Vaasan kaupungin talotekniikkaa viritetään uusilla toimintakokeilla

Palvelu

Talotekniikan konsultointi, Korjaussuunnittelu, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vaasan kaupunki on aloittanut kiinteistöissään talotekniikan toiminnan systemaattisen varmistamisen. Uusintatoimintakokeet paljastavat vikoja, joiden korjaaminen onnistuu usein automaatiota säätämällä. Suuren kiinteistökannan…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Granlund Manager Sport on täsmätyökalu uimahalleille

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Urheilu

Uimahalleille ja kylpylöille kehitetty Granlund Manager Sport on käytössä kaikissa Urheiluhallit Oy:n uimahalleissa.
Referenssi

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Topi Korpela

Myyntijohtaja
Granlund Oy

Topi Volama

Liiketoimintayksikön johtaja, rakentamisen ja kiinteistökehityksen palvelut
Granlund Oy

Jukka Tyni

Varatoimitusjohtaja
Granlund Oy

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?