Hyppää sisältöön
PalvelutKorjaussuunnittelu

Korjaussuunnittelu

Kattava ymmärryksemme talotekniikasta ja loppukäyttäjien tarpeista on apunasi rakennusten muutos- ja korjaussuunnittelussa. Kokeneet korjaussuunnittelun asiantuntijamme hallitsevat tilamuutosprosessit ja osaavat ehdottaa kohteeseen sopivia toteutusvaihtoehtoja.

Korjaussuunnittelu muuntaa tilat toimiviksi

Korjaussuunnittelun tavoitteena on tuottaa toimivia ja aikaa kestäviä ratkaisuja muutostöiden tekemiseen. Huomioimme rakennuksen koko elinkaaren, ja valitsemme jokaiseen kohteeseen kokemuksemme mukaan parhaimmat ratkaisut. Hyödynnämme korjaussuunnittelun tukena myös digitaalisia työkaluja, kuten esimerkiksi tietomallinnusta, simulointia ja sähköistä laitehyväksyntäjärjestelmää.

Monenlaiset miljööt muokkautuvat korjaussuunnittelun avulla

Tilamuutokset vaativat kokemusta erilaisista toimintaympäristöistä ja talotekniikasta. Korjaussuunnittelun asiantuntijoiltamme löytyy osaamista niin toimitilojen- ja liiketilojen tilamuutoksista kuin julkisten rakennusten modernisoinneista. Teemme sekä isoja että pienempiä projekteja. Tiedämme, miten kauppakeskuksen liiketila muuntuu viihtyisäksi kahvilaksi ja toimisto monitilaympäristöksi.

Suunnittelemme kiinteistön arvoa ylläpitäviä sekä sitä parantavia toimenpiteitä aina tilamuutoksista linjasaneerauksiin ja energiatehokkuushankkeisiin. Rakennuksen runko, tekniset tilat ja alkuperäinen käyttötarkoitus luovat raamit korjaussuunnittelulle. LVI-, sähkö– ja rakennusautomaatiosuunnittelijamme tuntevat parhaat keinot järjestelmien modernisointiin.

Korjaussuunnittelumme pohjautuu aina tutkittuun tietoon

Korjaussuunnitteluratkaisumme perustuvat aina lähtötietojen selvittämiseen, muutosten vaikutusten arviointiin ja tarkkaan kustannuslaskentaan. Varmistamme kiinteistön korjaushistorian ja tekniikan paikan päällä. Ennen muutossuunnittelua tai arvokiinteistön julkisivukorjausta kartoitamme lähtötietoja muun muassa kuntoarvioilla ja energialaskennalla. Korjaussuunnittelussa pyrimme näkemään pintaa syvemmälle esimerkiksi lämpökamerakuvauksilla, läpivalaisukuvauksilla ja muulla mittauskalustolla.

Kokonaisvaltainen kumppanisi tilamuutosprojektissa

Olemme kumppanisi koko tilamuutosprojektin ajan. Laaja-alainen hankesuunnittelu onnistuu kauttamme, samoin kokonaisvastuu suunnittelusta, projektinjohdosta, rakennuttamisesta ja valvonnasta. Huomioimme myös kiinteistön ylläpidon. Toteutamme tilamuutosprojektit tehokkaasti, ja huomioimme kiinteistön käyttäjät.

Suunnittelijoillamme on vuosikymmenten kokemus talotekniikan suunnittelusta erityyppisiin kohteisiin. Kokonaisvaltainen korjaussuunnitteluosaamisemme vaikuttaa suotuisasti koko hankkeen onnistumiseen ja kustannusten hallintaan.

Korjaussuunnittelun palveluitamme

Tutustu referensseihimme

Helsinki, pääkonttori

Folks Hotel Konepajassa yhdistyy moderni tekniikka ja historia

Palvelu

LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Hotellit ja ravintolat

Boutique-hotelli The Folks Hotel Konepaja on osa Vallilan historiallisen Konepaja-alueen uudistumista. Hotellin suojeltujen punatiilijulkisivujen taakse kätkeytyy uutta LVI-tekniikkaa ja automaatiota,…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Helsingin vankilan peruskorjaus päivitti tilat nykypäivän vaatimuksiin

Palvelu

Korjausrakentaminen, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund vastasi yli 100 vuotta vanhan Sörkan vankilan peruskorjauksen rakennuttamisesta ja valvonnasta.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Kauppakeskus Forum uudistui – Granlund oli vahvasti mukana

Palvelu

Korjausrakentaminen, Rakennusautomaatiosuunnittelu, LVI-suunnittelu, Energiatehokkuus, Ympäristösertifioinnit, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlundin korjausrakentamisen asiantuntijat ovat olleet mukana lukuisissa Forum-korttelin energiatehokkuutta parantavissa peruskorjaus- ja kiinteistökehityshankkeissa.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipiste ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?