Hyppää sisältöön
PalvelutKorjaussuunnittelu

Korjaussuunnittelu

Kattava ymmärryksemme talotekniikasta ja loppukäyttäjien tarpeista on apunasi rakennusten muutos- ja korjaussuunnittelussa. Kokeneet korjaussuunnittelun asiantuntijamme hallitsevat tilamuutosprosessit ja osaavat ehdottaa kohteeseen sopivia toteutusvaihtoehtoja.

Korjaussuunnittelu muuntaa tilat toimiviksi

Korjaussuunnittelun tavoitteena on tuottaa toimivia ja aikaa kestäviä ratkaisuja muutostöiden tekemiseen. Huomioimme rakennuksen koko elinkaaren, ja valitsemme jokaiseen kohteeseen kokemuksemme mukaan parhaimmat ratkaisut. Hyödynnämme korjaussuunnittelun tukena myös digitaalisia työkaluja, kuten esimerkiksi tietomallinnusta, simulointia ja sähköistä laitehyväksyntäjärjestelmää.

Monenlaiset miljööt muuntuvat korjaussuunnittelun avulla

Tilamuutokset vaativat kokemusta erilaisista toimintaympäristöistä ja talotekniikasta. Korjaussuunnittelun asiantuntijoiltamme löytyy osaamista niin toimitilojen- ja liiketilojen tilamuutoksista kuin julkisten rakennusten modernisoinneista. Teemme sekä isoja että pienempiä projekteja. Tiedämme, miten kauppakeskuksen liiketila muuntuu viihtyisäksi kahvilaksi ja toimisto monitilaympäristöksi.

Suunnittelemme kiinteistön arvoa ylläpitäviä ja parantavia toimenpiteitä aina tilamuutoksista linjasaneerauksiin ja energiatehokkuushankkeisiin. Rakennuksen runko, tekniset tilat ja alkuperäinen käyttötarkoitus luovat raamit korjaussuunnittelulle. LVI-, sähkö– ja automaatiosuunnittelijamme tuntevat parhaat keinot järjestelmien modernisointiin.

Korjaussuunnittelumme pohjautuu aina tutkittuun tietoon

Korjaussuunnitteluratkaisumme perustuvat aina lähtötietojen selvittämiseen, muutosten vaikutusten arviointiin ja tarkkaan kustannuslaskentaan. Varmistamme kiinteistön korjaushistorian ja tekniikan paikan päällä. Ennen muutossuunnittelua tai arvokiinteistön julkisivukorjausta kartoitamme lähtötietoja muun muassa kuntoarvioilla ja energialaskennalla. Korjaussuunnittelussa pyrimme näkemään pintaa syvemmälle esimerkiksi lämpökamerakuvauksilla, läpivalaisukuvauksilla ja muulla mittauskalustolla.

Korjaussuunnittelun palveluitamme

Kokonaisvaltainen kumppanisi tilamuutosprojektissa

Olemme kumppanisi koko tilamuutosprojektin ajan. Laaja-alainen hankesuunnittelu onnistuu kauttamme, samoin kokonaisvastuu suunnittelusta, projektinjohdosta, rakennuttamisesta ja valvonnasta. Huomioimme myös kiinteistön ylläpidon. Toteutamme tilamuutosprojektit tehokkaasti, ja huomioimme kiinteistön käyttäjät.

Suunnittelijoillamme on vuosikymmenten kokemus talotekniikan suunnittelusta erityyppisiin kohteisiin. Kokonaisvaltainen korjaussuunnitteluosaamisemme vaikuttaa suotuisasti koko hankkeen onnistumiseen ja kustannusten hallintaan.

Tutustu korjaussuunnittelun referensseihimme

Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki vaati paljon talotekniikalta

Palvelu

Kiinteistökehitys, Korjaussuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Hotellit ja ravintolat

Granlundin kokeneet LVIA-suunnittelijat olivat mielenkiintoisen haasteen edessä, kun yksi Helsingin rautatieaseman tunnettu maamerkki saneerattiin maailmanluokan hotelliksi. VR:n entinen pääkonttori sisältää…
Referenssi
Koko Suomi

Senaatti-kiinteistöt arvostaa Granlundin reagointinopeutta

Palvelu

Rakennuttaminen ja valvonta, Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta, Korjaussuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Yhteistyö Senaatti-kiinteistöjen ja Granlundin välillä on jatkunut jo vuosikymmeniä. Kumppanuuden tavoitteena on lähes 10 000 rakennuksen suunnitelmallinen ylläpito ja oikein…
Referenssi
Vaasa

Vaasan kaupungin talotekniikkaa viritetään uusilla toimintakokeilla

Palvelu

Talotekniikan konsultointi, Korjaussuunnittelu, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vaasan kaupunki on aloittanut kiinteistöissään talotekniikan toiminnan systemaattisen varmistamisen. Uusintatoimintakokeet paljastavat vikoja, joiden korjaaminen onnistuu usein automaatiota säätämällä. Suuren kiinteistökannan…
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?