Hyppää sisältöön
PalvelutLVI-suunnittelu

LVI-suunnittelu

LVI-suunnittelumme huolehtii kiinteistön käyttäjien hyvinvoinnista ja viihtyisistä sisäolosuhteista. Huomioimme LVI-suunnittelussa energiatehokkuuden ja ympäristövastuun. Suunnittelemme LVI-ratkaisut tavoitteet ja kustannukset huomioiden.

LVI-suunnittelulla varmistat käyttäjien hyvinvoinnin

Puhdas sisäilma? Miellyttävä lämpötila? LVI-suunnittelulla vaikutat merkittävästi kiinteistön ja sen käyttäjien hyvinvointiin. Oikeat LVI-suunnitteluratkaisut varmistavat lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmien toimivuuden. Näin takaat terveelliset ja turvalliset sisäolosuhteet käyttäjille. Samalla energiankulutus pienenee ja kiinteistö toimii yhä vastuullisemmin.

LVI-suunnittelua tarpeiden ja tavoitteiden ehdoilla

Me Granlundilla tarjoamme vankkaa ammattitaitoa kaikilla LVI-suunnittelun osa-alueilla. Suunnittelupalvelumme perustuu tiiviiseen vuorovaikutukseen hankkeen eri sidosryhmien välillä. Selvitämme tarkasti tarpeet ja määrittelemme lähtötiedot. Näin varmistamme, että LVI-suunnitteluratkaisumme vastaavat tavoitteita.

Tulevaisuuden LVI-suunnittelutyökalut kiinteistön tukena jo tänään

Vahvan innovaatio- ja kehitystoimintamme avulla tarjoamme edistyksellisiä, mutta toimintavarmoja vaihtoehtoja. Teemme myös asiakkaidemme kanssa yhteisiä pilotti- ja kehityshankkeita. Teknisillä simuloinneilla varmistamme suunnittelemiemme LVI-ratkaisujen toimivuuden suunnitteluvaiheessa ennen hankintoja ja asennusta.

Käytämme LVI-suunnittelussa parhaita digitaalisia työkaluja, kuten dynaamisia energia- ja olosuhdesimulointeja, optimointia ja virtuaalimalleja. Tietomallinnus on syvällä suunnittelijoidemme selkärangassa ja hyödynnämme uusimpia virtuaaliteknologioita. Olemme mukana myös buildingSMART Finlandin toiminnassa.

Laaja LVI-suunnittelun erikoisosaaminen apunasi

LVI-suunnittelijoidemme osaamista hyödynnetään sekä peruskorjaus- että uudisrakennushankkeissa. Meillä on laajasti kokemusta esimerkiksi vaativista liikenne-, kulttuuri- ja koulurakennuksista, datakeskuksista sekä sairaaloista ja teollisuustiloista. Asiantuntemuksemme kattaa myös paloteknisen suunnittelun sekä suojeltujen kohteiden toimivan, terveellisen ja esteettisen LVI-suunnittelun.

Haluatko lisätietoja tai jättää tarjouspyynnön?

Jätä yhteystietosi lomakkeella ja otamme sinuun yhteyttä!

Tutustu referensseihimme

Helsinki, pääkonttori

Scandic Grand Central Helsinki vaati paljon talotekniikalta

Palvelu

Kiinteistökehitys, Korjaussuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Hotellit ja ravintolat

Granlundin kokeneet LVIA-suunnittelijat olivat mielenkiintoisen haasteen edessä, kun yksi Helsingin rautatieaseman tunnettu maamerkki saneerattiin maailmanluokan hotelliksi. VR:n entinen pääkonttori sisältää…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Helsinki-Vantaalle talotekniikkasuunnittelua ja energiakonsultointia

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Valaistussuunnittelu, AV- ja esitystekniikan suunnittelu, Äänisuunnittelu, Ympäristösertifioinnit, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liikenne ja logistiikka

Finavia Oyj:n ja Granlundin yhteistyö on jatkunut jo kauan Helsinki-Vantaan peruskorjaushankkeissa, talotekniikkasuunnittelussa sekä energia- ja ympäristökonsultoinnissa.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Triplassa tarvitaan joustavia resursseja ja erityisosaamista

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Tele- ja turvasuunnittelu, Energiakonsultointi, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund toimii hankkeen energiakonsulttina, Big Room -koordinaattorina sekä LVIAS- ja telesuunnittelijana.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipiste ja yhteyshenkilö

LVI-suunnittelun tarjouspyyntö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?