Hyppää sisältöön
PalvelutPuhdastilasuunnittelu

Puhdastilasuunnittelu

Asiantuntijoiltamme saat tietoa, kokemusta ja uusimmat työkalut puhdastilojen olosuhteiden tarpeenmukaiseen ja energiatehokkaaseen hallintaan. Hyödynnä monipuolista puhdastilasuunnittelun osaamistamme.

Puhdastilasuunnittelu vastaa tilojen vaatimuksiin

Olemme kerryttäneet kokemusta erilaisten tilojen puhdastilasuunnittelusta jo 30 vuoden ajalta. Suunnittelemme puhdastiloja sairaala-apteekkeihin, lääke-, bio- ja elintarviketeollisuuteen sekä elektroniikka-, optiikka- ja puolijohdeteollisuuteen. Lisäksi suunnittelemme puhdastilastandardit (GMP ja FDA) täyttäviä tiloja ja tarjoamme asiakkaillemme puhdastilakonsultointia ja -koulutusta.

Parhaat toteutusvaihtoehdot kehitetään yhdessä

Puhdastiloissa ei ole varaa virheille, ja siksi puhdastilasuunnittelu vaatii laajaa asiantuntemusta. Puhdastilasuunnittelijamme ovat tottuneet ratkomaan ristiriitaisia vaatimuksia yli- ja alipaineisten tilojen välillä sekä hallitsemaan olosuhteita oikein mitoitetulla ilmanvaihdolla ja suodatustasoilla. Teemme tiivistä yhteistyötä myös asiakkaidemme kanssa ja voimme tarjota esimerkiksi validointeihin useita toteutusmalleja.

Puhdastilasuunnittelun palveluitamme

  • Puhdastilojen LVI-, sähkö- ja automaatiosuunnittelu
  • Puhdastilakonsultointi
  • Puhdastilojen validointipalvelut
  • Puhdastilakoulutukset
  • Rakennuttamisen ja projektinjohdon palvelut
  • Valvontajärjestelmien suunnittelu
  • GMP-tilojen suunnittelu
  • Puhtaudenhallinta rakentamisvaiheen aikana

Puhdastilaosaamista olosuhdeseurantaan ja standardointiin

Kehitämme puhdastiloihin digitaalisia työkaluja ja suunnittelemme monitorointijärjestelmiä. Ne tehostavat puhdastilojen jatkuvaa olosuhdeseurantaa, toimintavarmuutta ja dokumentointia. Tärkeä osa puhdastilasuunnittelua on myös alan standardien tuntemus. Edustamme Suomea kansainvälisessä puhdastilastandardityöryhmässä, jossa kehitetään muun muassa puhdastilojen energiatehokkuutta.

Ilmanvaihdon katsastus kertoo, miten ilmanvaihto toimii tiloissasi

Toimiva koneellinen ilmanvaihto tekee rakennusten sisäilmasta turvallisempaa hengittää, kun ilma tilassa vaihtuu riittävän usein. Monet ilmanvaihtojärjestelmät jäävät usein hyvin vähälle ylläpidolle; ne voivat likaantua ja vikaantua tai niiden asetusarvoja on saatettu muuttaa. Tällöin ilma ei vaihdu tiloissa niin kuin on suunniteltu.

Tutustu puhdastilasuunnittelun referensseihimme

Keski-Suomen Sairaala Nova
Jyväskylä

Sairaala Nova on energiatehokas ja turvallinen moderni keskussairaala

Palvelu

Energiakonsultointi, Energiatehokkuus, Sähkösuunnittelu, LVI-suunnittelu, Palotekninen suunnittelu, Puhdastilasuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Sairaalasuunnittelu

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

Keski-Suomen keskussairaala Novassa on energiankierrätysjärjestelmä ja innovatiivisia ratkaisuja, joilla varmistetaan potilaiden ja henkilökunnan turvallisuus kaikissa tilanteissa.
Referenssi
Helsinki

Uuden lastensairaalan sähkösuunnittelu ja digitaaliset ratkaisut

Palvelu

Sähkösuunnittelu, Valaistussuunnittelu, Tele- ja turvasuunnittelu, AV- ja esitystekniikan suunnittelu, Palotekninen suunnittelu, KSL-suunnittelu, Puhdastilasuunnittelu

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

Granlundin vastuulla oli Uuden lastensairaalan sähkösuunnittelu.
Referenssi
Kuopio

FinVectorin puhdastiloissa valmistetaan ainutlaatuista geenilääkettä

Palvelu

Puhdastilasuunnittelu

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto, Teollisuus

Uutta syöpälääkettä valmistetaan Savossa ensimmäisenä maailmassa. Suomen johtavat puhdastilasuunnittelijat Granlund Kuopiosta vastasivat FinVectorin uusien tuotantotilojen LVISA- ja puhdastilasuunnittelusta.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?