Hyppää sisältöön
PalvelutPuhdastilasuunnittelu

Puhdastilasuunnittelu

Asiantuntijoiltamme saat tietoa, kokemusta ja uusimmat työkalut puhdastilojen olosuhteiden tarpeenmukaiseen ja energiatehokkaaseen hallintaan. Hyödynnä monipuolista puhdastilasuunnittelun osaamistamme.

Puhdastilasuunnittelu vastaa tilojen vaatimuksiin

Olemme kerryttäneet kokemusta erilaisten tilojen puhdastilasuunnittelusta jo 30 vuoden ajalta. Suunnittelemme puhdastiloja sairaala-apteekkeihin, lääke-, bio- ja elintarviketeollisuuteen sekä elektroniikka-, optiikka- ja puolijohdeteollisuuteen. Lisäksi suunnittelemme puhdastilastandardit (GMP ja FDA) täyttäviä tiloja ja tarjoamme asiakkaillemme puhdastilakonsultointia ja -koulutusta.

Parhaat toteutusvaihtoehdot kehitetään yhdessä

Puhdastiloissa ei ole varaa virheille, ja siksi puhdastilasuunnittelu vaatii laajaa asiantuntemusta. Puhdastilasuunnittelijamme ovat tottuneet ratkomaan ristiriitaisia vaatimuksia yli- ja alipaineisten tilojen välillä sekä hallitsemaan olosuhteita oikein mitoitetulla ilmanvaihdolla ja suodatustasoilla. Teemme tiivistä yhteistyötä myös asiakkaidemme kanssa ja voimme tarjota esimerkiksi validointeihin useita toteutusmalleja.

Puhdastilaosaamista olosuhdeseurantaan ja standardointiin

Kehitämme puhdastiloihin digitaalisia työkaluja ja suunnittelemme monitorointijärjestelmiä. Ne tehostavat puhdastilojen jatkuvaa olosuhdeseurantaa, toimintavarmuutta ja dokumentointia. Tärkeä osa puhdastilasuunnittelua on myös alan standardien tuntemus. Edustamme Suomea kansainvälisessä puhdastilastandardityöryhmässä, jossa kehitetään muun muassa puhdastilojen energiatehokkuutta.

Puhdastilasuunnittelun palveluitamme

  • Puhdastilojen LVI-, sähkö- ja automaatiosuunnittelu
  • Puhdastilakonsultointi
  • Puhdastilojen validointipalvelut
  • Puhdastilakoulutukset
  • Rakennuttamisen ja projektinjohdon palvelut
  • Monitorointi- ja valvontajärjestelmien suunnittelu
  • GMP-tilojen suunnittelu
  • Puhtaudenhallinta rakentamisvaiheen aikana

Ilmanvaihdon katsastus kertoo, miten ilmanvaihto toimii tiloissasi

Toimiva koneellinen ilmanvaihto tekee rakennusten sisäilmasta turvallisempaa hengittää, kun ilma tilassa vaihtuu riittävän usein. Monet ilmanvaihtojärjestelmät jäävät usein hyvin vähälle ylläpidolle; ne voivat likaantua ja vikaantua tai niiden asetusarvoja on saatettu muuttaa. Tällöin ilma ei vaihdu tiloissa niin kuin on suunniteltu.

Löydä lähin Granlund-toimipiste ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?