Hyppää sisältöön
ToimialatToimistot

Toimistot

Muuttuvat työnteon tavat edellyttävät toimistotiloilta loistavaa käyttäjäkokemusta. Kustannus- ja energiatehokkailla suunnitteluratkaisuilla ja optimaalisella kiinteistöjohtamisella autamme pitämään kiinteistösi kilpailukykyisinä.

Terveelliset ja turvalliset toimistot ovat tuottavia työympäristöjä sekä käyttäjälle että omistajalle

Koronapandemian myötä etätyön tekeminen on lisääntynyt huimasti. Samalla vaatimukset toimiston sisäilmaolosuhteille, väljyydelle ja tilojen toiminnoille ovat kasvaneet.Ilmanvaihdon toimivuus, sopiva lämpötila ja oikea valaistus sekä näistä huolehtiva älykäs rakennusautomaatio ovat terveellisen ja turvallisen toimistoympäristön lähtökohtia.

Hankekehitysvaiheessa tuotamme päätöksentekosi tueksi laskelmia toteutus- ja elinkaarikustannusten osalta. Monitavoiteoptimoinnin ja tekoälyn avulla haemme kannattavimmat tekniset ratkaisut toimistokiinteistön koko elinkaarelle.

Suunnittelussa panostamme tilojen ja tekniikan monikäyttöisyyteen ja muuntojoustavuuteen. Hyödynnämme automaatiota ja digitaalisia sovelluksia kiinteistösi käytön, käyttäjäkokemuksen ja energiatehokkuuden parantamisessa.

Korjausten oikealla ajoituksella ja mitoituksella on merkittävä vaikutus kiinteistön arvoon ja vuokrattavuuteen. Tarjoamme tietoa ja näkemystä, jotta korjaukset tehdään kestävästi, oikeaan aikaan ja oikeassa laajuudessa.

Susanna Sairanen, asiakkuusjohtaja, Granlund

Kiinteistönomistajana saat tukemme koko kiinteistön elinkaarelle

Asiantuntijamme vastaavat ylläpitotoimien sujuvuudesta ja korjaustoimien oikeasta ajoituksesta. Näin autammekiinteistönomistajaa varmistamaan tilojen toimivuuden ja tuoton. Tarvittaessa selvitämme myös esimerkiksi kohteen muuntojoustavuuspotentiaalin, ja autamme muutoshankkeiden toteutuksessa. Palveluihimme kuuluvat myös rakennuttaminen ja valvonta sekä korjausrakentaminen ja muutostöiden suunnittelu.

Huolehdimme kiinteistön koko palveluverkoston johtamisesta aina kilpailutuksista sopimusaikaiseen laadunhallintaan. Autamme myös määrittelemään palveluverkostolle sopivat KPI-mittarit ja mittarien seurannan.

Kiinteistön tekninen tieto on ajan tasalla ja yhdessä paikassa Granlund Manager -järjestelmässä. Oikean tiedon avulla kiinteistösi ylläpito on suunnitelmallista ja kustannustehokasta. Rakennusautomaation älykkäällä ohjauksella pidämme huolta kiinteistön olosuhteiden hallinnasta suunnittelusta käyttöönottoon ja jatkuvaan seurantaan. 

Ympäristö- ja energiajohtamisella kohti hiilineutraaliutta

Autamme kiinteistön ympäristö- ja vastuullisuustavoitteiden määrittelyssä ja saavuttamisessa. Ratkaisuillamme pyrimme minimoimaan kiinteistön hiilijalanjäljen ja energiankulutuksen aina suunnitteluvaiheesta lähtien. Toteutamme myös kiinteistöjen ympäristösertifiointiprosessit kuten BREEAM- ja LEED- sertifioinnit. Yhdessä huolehdimme kiinteistösi vastuullisuudesta ja energiatehokkuudesta. Haemme keinot hiilidioksidipäästöjen jatkuvaan vähentämiseen. Tekoälyä hyödyntävä uusi Al- Energiakartoituksemme selvittää nopeasti, millä toimenpiteillä syntyvät suurimmat energiasäästöt ja mikä on toimenpiteiden vaikutus hiilidioksidipäästöihin.

Suunnitteletko kiinteistökauppaa

Toimimme kiinteistön myyjän ja ostajan tukena kiinteistökaupassa. Teemme puolueettomat teknisiin ja ympäristöriskeihin liittyvät Due Diligence -selvitykset. Tuotamme realistisen kokonaiskuvan kiinteistön arvosta, rakennusten kunnosta ja korjaustarpeista, käyttäjätyytyväisyydestä ja vuokralaisvastuista.

Ilmanvaihdon katsastus

Toimiva koneellinen ilmanvaihto vähentää riskiä saada koronavirustartunta sisätiloissa. Mutta miten hyvin toimiston ilmanvaihto toimii? Selvitämme toimiston ilmanvaihdon toimivuuden koronakatsastuksella!

AI-Taksonomiakartoitus

Granlundin tekoälyyn perustuva AI-Taksonomiakartoitus on markkinoiden tehokkain laskentatyökalu olemassa olevien kiinteistöjen taksonomiapotentiaalin arviointiin. Selvitämme nopeasti laajankin kiinteistökannan potentiaalin saavuttaa EU-taksonomian vaatimukset.

Tutustu referensseihimme

Lappeenranta

Assi Groupin kolmas toimistotalo valmistui aikataulussa ja budjetissa

Palvelu

Rakennuttaminen ja valvonta, Kustannusohjaus

Toimiala

Toimistot

Assi Groupilla on nyt kolmen modernin toimistotalon kokonaisuus keskeisellä paikalla Lappeenrannan keskustassa. Kaikkien niiden rakennuttamisessa on luotettu Granlundin asiantuntijoihin.
Referenssi
Helsinki

AI-Energiakartoitus vauhdittaa Antiloopin hiilineutraaliutta

Palvelu

AI-Energiakartoitus, Vähähiilisyys, AI-Taksonomiakartoitus, Energiatehokkuushankkeet

Toimiala

Toimistot

Kiinteistösijoitusyhtiö Antilooppi saa Granlundin AI-Energiakartoituksesta hyvää tukea hiilineutraaliuden tavoitteluun ja EU-taksonomian mukaisuuden kehittämiseen.
Referenssi
Helsinki

YIT:n Smart Building näyttää tietä älykkäässä kiinteistöteknologiassa

Palvelu

Smart Building

Toimiala

Toimistot

YIT laati Granlundin kanssa suunnitteluohjeen, jonka avulla uusi Smart Building -konsepti viedään tehokkaasti käytäntöön kiinteistön suunnittelusta ylläpitoon.
Referenssi
Helsinki

OP Ryhmän uuden pääkonttorin talotekninen suunnittelu

Palvelu

Sähkösuunnittelu, Valaistussuunnittelu, Tele- ja turvasuunnittelu, Palotekninen suunnittelu

Toimiala

Toimistot

Vastasimme OP Ryhmän Helsingin Vallilassa sijaitsevan Hiidenkivi-pääkonttorin peruskorjauksen sähkö-, valaistus- ja sprinklerisuunnittelusta sekä yritys- ja toimitilaturvallisuudesta.
Referenssi
Koko Suomi

OP Ryhmän toimitilojen ylläpitoa hallitaan Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Huoltosuunnitelma, PTS, Huoltokirja, Palvelupyynnöt

Toimiala

Toimistot

OP Ryhmä on ottanut käyttöönsä Granlund Managerin noin 250 toimitilassa ympäri Suomen. Kiinteistöjen huolto-ohjelmia ja PTS-suunnittelua hallitaan valtakunnallisesti yhdellä järjestelmällä.…
Referenssi
Koko Suomi

Digitaalisilla kiinteistöpalveluilla huolehditaan Elisan olosuhteista

Palvelu

Digitaaliset palvelut, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Toimistot

Hyvänä työnantajana tunnustusta saaneen Elisan toimitiloissa halutaan varmistaa, että siellä on hyvä työskennellä. Tavoite on, että työpaikalle saapuminen tuntuu yhtä…
Referenssi
Jyväskylä

OP:lle saneerattiin Jyväskylässä viihtyisät ja tehokkaat toimitilat

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Talotekniikkasuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Korjausrakentaminen, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Toimistot

Jyväskylän Taulumäellä sijaitsevat toimitilat peruskorjattiin kauttaaltaan OP Ryhmän toiveiden mukaan. Modernilla talotekniikalla varmistettiin sekä oman henkilökunnan että asiakkaiden viihtyminen. Tiukka…
Referenssi
Espoo

Spektri Business Parkiin innovatiivinen energiankierrätysjärjestelmä

Palvelu

Kiinteistökehitys, Energiajohtamisen palvelut, Energiakonsultointi, Korjausrakentaminen

Toimiala

Toimistot, Liiketilat ja kauppa

Spektri Business Park lähtee toteuttamaan kunnianhimoista energiaa ja päästöjä vähentävää hanketta.
Referenssi
Koko Suomi

Varman kiinteistöjen ylläpitoa kehitetään portfoliotasolla

Palvelu

Vähähiilisyys, Granlund Manager -ohjelmisto, PTS, Raportointi, Kiinteistöjohtaminen

Toimiala

Toimistot, Liiketilat ja kauppa

Vuosien varrella Varma on laajentanut yhteistyötään Granlundin kanssa kokonaisvaltaiseksi kumppanuudeksi. Johdon konsultointipalveluilla eläkevakuutusyhtiötä autetaan strategisessa portfoliotason kunnossapidossa, investointien suunnittelussa ja…
Referenssi
Koko Suomi

Veritaksen kiinteistöjen energiankulutusta valvotaan Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Digitaaliset palvelut

Toimiala

Liiketilat ja kauppa, Toimistot

Noin 40 kiinteistöä liitettiin Granlund Manageriin viime vuonna. Taustalla on halu seurata ja ohjata kiinteistöjen käyttöä ja energiakulutusta tarkemmin.
Referenssi

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Jukka Karhu

Osastonjohtaja, rakennusautomaatio
Granlund Oy

Susanna Sairanen

Kaupallinen johtaja
Granlund Oy

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?