Hyppää sisältöön
PalvelutToiminnan varmistaminen ja käyttöönotto

Toiminnan varmistaminen ja käyttöönotto

Suunnitelmallisella toiminnan varmistamisella ja huolellisella käyttöönotolla takaat, että kiinteistö toimii alusta lähtien niin kuin se on suunniteltu. Hyvällä käyttöönotolla säästät aikaa ja rahaa nyt ja tulevaisuudessa.

Varmista kiinteistön toimivuus oikealla käyttöönotolla

Katkeamattomasti toimiva tuotantolaitos. Häiriöttömästi pyörivä datakeskus. Viihtyisien sisäolosuhteiden kauppakeskus. Vain oikein toimiva kiinteistö on myös tuottava.

Toiminnan varmistuksella saat kustannustehokkaan kiinteistön ja tyytyväiset käyttäjät

Täsmällisellä toiminnan varmennuksella ja käyttöönotolla huolehdimme, että kiinteistön lukuisat tekniset järjestelmät toimivat yhdessä kuten niiden pitää. Voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät, että kiinteistö toimii luotettavasti ja sisäolosuhteet pysyvät laadukkaina. Vältyt yllättäviltä korjaus- ja ylläpitokuluilta, ja energiankulutus pysyy hallinnassa.

Kiinteistön toiminnan varmistaminen ulottuu suunnittelusta ylläpitoon

Perehdymme liiketoimintasi tavoitteisiin, ja keskitymme toiminnan varmistamisessa juuri kohdekiinteistön toimintavaatimuksiin. Kiinteistön toiminnalle, olosuhteille ja energiatehokkuudelle hankesuunnitteluvaiheessa asetetut tavoitteet ohjaavat toiminnan varmistamista.

Taloteknisten suunnitelmien laadunvarmennuksesta ja toteutuksen valvonnasta etenemme kohti käyttöönottoa, jossa laitteiden ja järjestelmien toimivuus säädetään ja varmistetaan toimintakokeilla ja koekäytöllä. Käyttöönoton jälkeen toiminnan varmistaminen jatkuu jälkitarkastuksilla ja takuuajan seurannalla. Digitaalisten palvelujemme avulla seuraamme ja valvomme kiinteistön olosuhteita ja toimivuutta koko elinkaaren ajan.

Räätälöimme käyttöönottoratkaisut kohteen ehdoilla

Suunnittelussa ja rakentamisessa on mukana iso joukko toimijoita, joilla jokaisella on oma tärkeä roolinsa kohteen valmistumisessa. Erilaisia teknisiä järjestelmiä ja laitteistoja on lukuisia. Huolellinen käyttöönotto varmistaa, että nämä toimivat saumattomasti yhteen.

Räätälöimme käyttöönoton palvelut aina kohdekohtaisesti. Esimerkiksi datakeskuksen käyttöönotto on aivan erilainen prosessi kuin liike- tai toimistokiinteistön.

Mitä monimutkaisempia teknisiä prosesseja kuten vaativia jäähdytys- ja sähköjärjestelmiä kohteessa on tai mitä suuremmat vaatimukset kohteen toimintavarmuuteen kohdistuu – sitä enemmän käyttöönoton merkitys korostuu. Käyttöönotolla varmistamme, että kohde toimii suunnitellusti myös poikkeustilanteissa.

Laaja asiantuntijatiimimme on tukenasi toiminnan varmistamisessa ja käyttöönotossa

Talotekniikan, rakennuttamisen ja valvonnan sekä kiinteistöjohtamisen ammattilaisemme tuottavat toiminnan varmistuksen ja käyttöönoton palvelut tarpeidesi mukaisesti. Meillä on pitkä kokemus myös teknisesti vaativien kohteiden, kuten datakeskusten ja teollisuuslaitosten käyttöönotosta.

Voimmeko auttaa varmistamaan, että sinun kiinteistösi toimii kuten sen on tarkoitus?

Toiminnan varmistaminen ja käyttöönotto on kannattava panostus

  • Varmistat talotekniikan toimivuuden
  • Parannat kustannustehokkuutta kiinteistön koko elinkaaren ajalta
  • Pidät huolta kiinteistön hyvistä sisäolosuhteista
  • Pidät energiankulutuksen kurissa ja pienennät kiinteistön hiilijalanjälkeä

Helsinki, pääkonttori

Telian datakeskus tehtiin isolla insinöörin sydämellä

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Tele- ja turvasuunnittelu, Palotekninen suunnittelu

Toimiala

Datakeskukset

Telia Helsinki Data Center on Pohjoismaiden suurin palvelintiloja tarjoava datakeskus. Granlund teki projektin toteutussuunnittelun LVISA-suunnittelusta turvajärjestelmiin ja tietoverkkoihin sekä vastasi…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Triplassa tarvitaan joustavia resursseja ja erityisosaamista

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Tele- ja turvasuunnittelu, Energiakonsultointi, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund toimii hankkeen energiakonsulttina, Big Room -koordinaattorina sekä LVIAS- ja telesuunnittelijana.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?