Hyppää sisältöön
PalvelutLVI-laskentarekisteri

LVI-laskentarekisteri

Markkinoiden kattavin LVI-laskentarekisteri tukee LVI-urakoiden määrälaskentaa ja talotekniikan kustannusohjausta rakennushankkeen eri vaiheissa.

Ajantasainen ja jatkuvasti päivittyvä LVI-laskentarekisteri

Vesi&Watti-laskentarekisteri on nyt Granlundin LVI-laskentarekisteri. Valmiin rekisterin etuna on muun muassa ajansäästö. Laskentarekisteri vähentää LVI-tekniikkaan liittyvää tiedonkeruuta, mikä tekee LVI-urakoiden tarjous- ja määrälaskennasta selvästi nopeampaa. Rekisteri tukee myös talotekniikan kustannusohjausta ja LVI-suunnittelijoiden työtä.

Käytämme LVI-laskentarekisteriä määrälaskennassa itsekin, joten rekisteri kehittyy ja pysyy varmasti ajan tasalla myös tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on, että rekisteristä saa aikanaan myös hiilijalanjälkitiedon.

Yli 120 000 tuotepakettia LVI-kustannuslaskentaan

LVI-laskentarekisteri tarjoaa kattavat ja tarkat tiedot LVI-urakoiden tarjouslaskentaan, määrälaskentaan ja kustannuslaskentaan. Rekisterissä on jo noin 120 000 valmista laskentapakettia, jotka sisältävät putkien, IV-kanavien ja eristeiden lisäksi kaikki tarvittavat oheistuotteet, asennustarvikkeet ja työtunnit.

Rekisterin käyttöä helpottamaan on luotu noin 300 selkeää syöttösivua, joihin on koottu laskentapaketteja järjestelmittäin. Yhdessä näkymässä voi syöttää lähes kaiken kyseiseen järjestelmään tai positioon kuuluvan.

LVI-laskentarekisteri kertoo asennustöihin kuluvan ajan

Granlundin LVI-laskentarekisteri tuottaa selviä hyötyjä rakennushankkeen eri vaiheissa, myös työmaalla. Työrekisteri kertoo eri asennusvaiheisiin kuluvan työajan työehtosopimuksen mukaisesti normityötunteina. Huomioon otetaan asennuspaikkojen mukaan vaihtelevat olosuhdelisät. Laskentarekisteri on tärkeä apuväline myös lisä- ja muutostöihin kuluvan työajan arvioinnissa ja hinnoittelussa.

Eristyksen urakkayksikön rahakerroin on muutettu vastaamaan putken ja IV:n normitunteja, jolloin eristyksen voi laskea samaan positioon putken ja IV:n kanssa.

LVI-laskentarekisteri toimii useilla laskentaohjelmilla

LVI-laskentarekisteriä voi käyttää monilla tutuilla laskentaohjelmilla, kuten Brokerilla ja Adminetillä. Tuotetietoa on helppo jakaa tietokannasta myös muihin ohjelmistoihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää LVI-laskentarekisteristä!

Anne Lassila

Johtava asiantuntija, LVI-laskentarekisterit
Granlund Oy

Vesa Lassila

Johtaja, Määrä- ja kustannuslaskenta
Granlund Oy

LVI-laskentarekisteri

  • Säästää aikaa
  • Vähentää LVI-tekniikkaan liittyvää tiedonkeruuta
  • Tukee kustannusohjausta, määrälaskentaa ja LVI-suunnittelua hankkeen eri vaiheissa
  • Kertoo eri asennusvaiheisiin kuluvan työajan työehtosopimuksen mukaisesti
  • Toimii apuvälineenä lisä- ja muutostöihin kuluvan työajan arvioinnissa ja hinnoittelussa
  • Toimii useilla laskentaohjelmilla

LVI-laskentarekisterin päivitykset

Klikkaa katsomaan, millaisia päivityksiä laskentarekisteriin on tehty viimeksi.

Lue lisää kustannusohjauksesta ja -laskennasta

Miksi talotekniikan kustannus- ja määrälaskenta kannattaa ulkoistaa?

28.02.2022 – Määrälaskennan ulkoistaminen vapauttaa rakennuttajan ja urakoitsijan resursseja. Se mahdollistaa myös tarjousten paremman vertailtavuuden.

Blogi

Rakennushankkeiden kustannusohjausta tulisi muuttaa ohjaavaan suuntaan

21.04.2021 – Petteri Heinilä aloitti Granlundilla talotekniikan laskentapäällikkönä ja toi mukanaan vahvaa talotekniikan kustannuslaskennan osaamista.

Uutinen

Talotekniikan kustannusohjaus korostuu teknisesti vaativissa hankkeissa

25.05.2020 – Älykkäät kiinteistöt lisäävät tarvetta täsmälliseen ja jatkuvaan talotekniikan kustannusohjaukseen. Vaativissa sairaala- ja teollisuushankkeissa talotekniikan osuus voi olla jopa 40 prosenttia…

Blogi

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?