Hyppää sisältöön
PalvelutHuoltokirjakoordinointi

Huoltokirjakoordinointi helpottaa kiinteistön ylläpitoa

Toteutamme huoltokirjakoordinoinnin kokonaispalveluna ensimmäisestä työmaakokouksesta lähtien. Vastaamme myös dokumenttien tallentamisesta digitaaliseen huoltokirjaan projektiryhmän puolesta.

Rakentamislaki velvoittaa huoltokirjakoordinointiin kaikissa uudis- ja korjausrakentamisen hankkeissa. Aloitamme huoltokirjakoordinoinnin usein ensimmäisessä työmaakokouksessa. Neuvomme projektiryhmän jäseniä kokoamaan tarvittavat tiedot joko projektipankkiin tai projektisähköpostiin.

Keskitymme kiinteistön loppukäyttäjille merkityksellisiin asioihin, jolloin valmis digitaalinen huoltokirja tukee kiinteistön käyttöä, ylläpitoa ja kiinteistöjohtamista, kuten PTS-suunnittelua ja korjausvelan hallintaa.

Huoltokirjakoordinaattori vastaa dokumenttien tallentamisesta

Täyden palvelun huoltokirjakoordinointi ei vaadi projektiryhmältä yhtään turhaa ajan- ja resurssien käyttöä. Vastaamme rakennushankkeen dokumenttien tallentamisesta yhdessä valittuun kiinteistöjohtamisen järjestelmään, kuten Granlund Manageriin.

Näin projektin eri osapuolille ei aiheudu lisätyötä, kuten uuden järjestelmän käytön opettelua. Samalla varmistamme, että suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden lähettämä materiaali päätyy järjestelmään ajallaan ja asianmukaisessa muodossa.

Helppokäyttöinen digitaalinen huoltokirja

Huoltokirjakoordinoinnin tavoitteena on käyttäjäystävällinen ja selkeä digitaalinen huoltokirja. Siksi emme tallenna projektipankin satoja numeerisia dokumentteja huoltokirjaan sellaisinaan, vaan käymme kaikki materiaalit läpi.

Nimeämme ja niputamme dokumentit selkeiksi kokonaisuuksiksi niin, että esimerkiksi huolto-ohjeet tai mittauspöytäkirjat on helppo löytää. Varmistamme myös sen, että huoltokirjan sisältö on kenelle tahansa helppo ymmärtää ilman teknisiä erityistaitoja tai insinöörikoulutusta.

Huoltokirjakoordinointi luo perustan energiaseurannalle

Huoltokirjakoordinoinnin aikana emme ainoastaan kokoa tietoa, vaan varmistamme myös sen oikeellisuuden. Silloin huoltokirja sisältää oikeasti kohteeseen asennetun laitekannan asennus- ja huoltotiedot sekä teknisten järjestelmien käyttöohjeet.

Luomme huoltokirjakoordinoinnin aikana järjestelmille myös huoltosuunnitelmat ja energiaseurannan mittarit. Kiinteistönhoitajien syöttämät sähkön, kaukolämmön ja käyttöveden kulutustiedot ovat näin liki reaaliajassa kiinteistöjohdon nähtävillä.

REFERENSSITARINA

Muuramen kunta tilasi huoltokirjakoordinoinnin osaavilta ammattilaisilta

Muuramen kunta yllättyi iloisesti Granlundin toteuttaman huoltokirjakoordinoinnin helppoudesta. Kinkomaan koulun laajennuksen ja hirsirunkoisen Isolahden päiväkodin rakentamisen huoltokirjakoordinointi aloitettiin työmaakokouksista.

Granlund Manager huoltokirja

Granlund Manager -huoltokirjan avulla toteutat kiinteistösi huolto- ja ylläpitotoimintaa suunnitelmallisesti vuodesta toiseen. Markkinoiden parhaasta Granlund Manager -huoltokirjasta näet kaikki kiinteistösi dokumentaatiot ja huoltosuunnitelman mukaiset huoltotehtävät aikataulutettuina.

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?