Hyppää sisältöön
PalvelutSuunnitteluRakennusautomaatiosuunnittelu

Rakennusautomaatiosuunnittelu

Rakennusautomaation toimivuus vaikuttaa merkittävästi käyttäjien hyvinvointiin. Älykäs rakennusautomaatio on myös tärkein keino varmistaa, että kiinteistö toimii energiatehokkaasti.

Rakennusautomaatio on avain energiatehokkuuteen

Hyvin suunniteltu ja toteutettu rakennusautomaatio pitää huolta terveellisistä ja viihtyisistä sisäolosuhteista kiinteistössä. Samalla rakennusautomaation oikeilla säädöillä ja ohjauksella varmistamme, että kiinteistön energiankulutus pysyy kurissa.

Digitalisaatio tarjoaa uusia mahdollisuuksia kiinteistön käyttäjälähtöisyyden ja tuottavuuden kehittämiseen. Hyödynnämme rakennusautomaatiota ja digitaalisia sovelluksia kiinteistön käytön, käyttäjäkokemuksen ja energiatehokkuuden parantamisessa. Digitaalisten palvelujen avulla varmistamme, että kiinteistön rakennusautomaatio toimii olosuhteiden ja energiatehokkuuden kannalta parhaalla mahdollisella tavalla sen koko elinkaaren ajan.

Älykäs rakennusautomaatio toimii käyttäjän ja omistajan eduksi

Tuomme jo suunnitteluvaiheeseen arvokasta tietoa kiinteistön käytöstä ja ylläpidosta. Digitaalisilla työkaluilla, kuten tietomallinnuksella ja analytiikalla, tuotamme rakennusautomaatiojärjestelmien tiedot aidosti hyötykäyttöön ja tukemaan kiinteistön koko elinkaarta.

Suunnitteluvaiheessa luotu digitaalinen tietokanta täydentyy rakentamisen edetessä. Tiedot viemme suoraan Granlund Manager -ylläpitojärjestelmään, jolloin siirtyminen kiinteistön käyttö- ja ylläpitovaiheeseen sujuu saumattomasti. Optimaalinen ylläpito taas näkyy asiakastyytyväisyyden kasvuna ja kiinteistön tuottavuuden parantumisena.

Apunasi vain rakennusautomaation todellisia ammattilaisia

Me Granlundilla tarjoamme Suomen laajinta osaamista uudisrakennusten ja korjausrakentamisen rakennusautomaatiosuunnitteluun sekä automaatiojärjestelmien elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Meillä työskentelee useita kymmeniä rakennusautomaatiosuunnittelijoita, joten voimme varmistaa, että projekteista vastaavat alan parhaat tekijät. Osallistumme aktiivisesti IoT- ja Smart Building -aiheisiin kehityshankkeisiin sekä kannustamme asiakkaitamme toteuttamaan uusia vaihtoehtoja.

Rakennusautomaatiosuunnittelun palveluitamme

  • Auditoinnit ja katselmukset
  • Energiastrategiakonsultointi
  • Käytönaikaisen toiminnan varmistaminen
  • Rakennusautomaatiostrategiat ja elinkaaritarkastelut
  • Rakennusautomaatiosuunnittelu
  • Rakennuttaminen ja valvonta
  • Smart Building -konsultointi
  • Takuuajan seurantapalvelut
  • Vastaanotto- ja käyttöönottovaiheen varmistaminen

Tutustu referensseihimme

Kuopio

Kuopion museo kylpee upeissa valoissa

Palvelu

Sähkösuunnittelu, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Maamme jugend-arkkitehtuurin helmen, linnamaisen Kuopion museon peruskorjaus on loppusuoralla. Museo ja sen jo valmistunut uusi laajennusosa ovat saaneet myös arvolleen…
Referenssi
Joensuu

Joensuun kampuksen peruskorjauksissa huomioidaan aina energiatehokkuus

Palvelu

Digitaaliset palvelut, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Koulut ja oppilaitokset

Suomen Yliopistokiinteistöjen ja Granlundin yhteistyö on Joensuun kampusalueella poikkeuksellisen tiivistä. Energiatehokkuuspalvelujen tuottamaa tietoa hyödynnetään korjaushankkeissa.
Referenssi
Vaasa

Vaasan kaupungin kiinteistöjen talotekniikkaa viritetään uusilla toimintakokeilla

Palvelu

Talotekniikan konsultointi, Korjaussuunnittelu, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Vaasan kaupunki on aloittanut kiinteistöissään talotekniikan toiminnan systemaattisen varmistamisen. Uusintatoimintakokeet paljastavat vikoja, joiden korjaaminen onnistuu usein automaatiota säätämällä. Suuren kiinteistökannan…
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?