Hyppää sisältöön
PalvelutTalotekniikkasuunnittelu

Talotekniikkasuunnittelu

Laadukas talotekniikkasuunnittelu varmistaa rakennuksen hyvät olosuhteet. Autamme sinua parantamaan sekä rakennuksesi että sitä käyttävien ihmisten turvallisuutta, terveyttä ja tuottavuutta.

Talotekniikka toimii kiinteistön hermokeskuksena

Talotekniset järjestelmät, kuten LVI, sähkö ja rakennusautomaatio huolehtivat rakennuksen toimivuudesta ja turvallisuudesta. Älykkäillä talotekniikan ratkaisuilla ja talotekniikkasuunnittelulla autamme sinua kehittämään rakennuksia, jotka toimivat energiatehokkaasti niiden koko elinkaaren ajan. Toimivalla talotekniikalla varmistamme, että sisäolosuhteet ovat miellyttävät ja terveelliset.

Talotekniikkasuunnittelumme vastaa tavoitteisiisi

Haluatko panostaa energiatehokkuuteen ja vastuullisuuteen? Ohjaako kustannustehokkuus valintojasi? Tunnistamme tarpeesi, ja haemme yhdessä oikeat vaihtoehdot niiden pohjalta. Hyödynnämme automaatiota ja Smart Building -sovelluksia rakennuksen käytön ja käyttäjäkokemuksen parantamisessa. 

Kiinteistön energiatehokkuutta tuemme esimerkiksi skaalautuvilla energiaratkaisuilla ja innovatiivisella energiankierrätyksellä. Energiatehokkuushankkeissa vastaamme koko prosessista energiansäästöpotentiaalin kartoituksesta aina toimenpiteiden suunnitteluun ja seurantaan.  

Talotekniikkasuunnittelumme on aina askelen edellä

Autamme tekemään rakennuksista yhä vastuullisempia ja tuottavampia. Toimimme kumppaninasi kaikissa talotekniikkasuunnittelun palveluissa – LVI-suunnittelusta ja sähkösuunnittelusta rakennusautomaatioon, tele- ja turvasuunnittelusta palontorjuntaan ja kylmätekniikkaan.  

Olemme mukana talotekniikka-alan kehittämishankkeissa, ja viemme alaa määrätietoisesti eteenpäin. Innovaatio- ja kehitystoimintamme tuottaa uusia ratkaisuja, jotka hyödyttävät liiketoimintaasi.  Varmistamme, että meiltä löytyy aina uusinta tietoa talotekniikasta ja järjestelmistä sekä erilaisista hanketyypeistä ja toteutusmalleista kuten allianssi- ja projektinjohtohankkeista.

Fiksu talotekniikkasuunnittelu huomioi käyttäjän tarpeet  

Suunnittelemme tekniset järjestelmät niin, että ne lisäävät käyttäjien viihtyvyyttä ja helpottavat heidän arkeaan. Autamme luomaan rakennuksen käyttäjille lisäarvoa, joka näkyy myös tuottavuudessa.

Fiksun talotekniikan avulla esimerkiksi valaistuksen ja ilmanvaihdon automaattinen ohjaus toimii joustavasti. Huolehdimme, että rakennuksen käyttäjillä on mahdollisuus vaikuttaa rakennuksen toimivuuteen ja viihtyisyyteen niin tiloissa tekemillään valinnoilla kuin sujuvan palautteenannon kautta.

 

Valjasta talotekniikan data elinkaaren hallintaan

Ajantasaisen tiedon avulla johdat kiinteistöä yhä tehokkaammin. Osana talotekniikan suunnittelua varmistamme, että kiinteistön data virtaa digitaalisesti aina suunnitteluvaiheesta rakentamiseen ja kiinteistön ylläpitoon

Digitaaliset palvelumme ovat tukenasi koko kiinteistön elinkaaren ajan. Viemme laitetiedot ja kiinteistödatan suoraan kiinteistöjohtamisen ohjelmisto Granlund Manageriin, jolloin siirtyminen kiinteistön käyttö- ja ylläpitovaiheeseen sujuu saumattomasti. Oikein mitoitettu ylläpito näkyy asiakastyytyväisyyden kasvuna ja kiinteistön energiatehokkuuden parantumisena.

Tutustu referensseihimme

Vaasa

Wärtsilän Smart Tecnology Hub on ekotehokkuuden edelläkävijä

Palvelu

Ympäristösertifioinnit, Talotekniikkasuunnittelu

Toimiala

Teollisuus

Wärtsilän Smart Technology Hubissa ympäristöystävällistä tekniikkaa kehitetään ympäristöystävällisissä rakennuksissa. Granlundin suunnittelijat auttavat Wärtsilää saavuttamaan hankkeen kunnianhimoiset ekotehokkuus-tavoitteet.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Helsinki-Vantaalle talotekniikkasuunnittelua ja energiakonsultointia

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Valaistussuunnittelu, AV- ja esitystekniikan suunnittelu, Äänisuunnittelu, Ympäristösertifioinnit, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liikenne ja logistiikka

Finavia Oyj:n ja Granlundin yhteistyö on jatkunut jo kauan Helsinki-Vantaan peruskorjaushankkeissa, talotekniikkasuunnittelussa sekä energia- ja ympäristökonsultoinnissa.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Triplassa tarvitaan joustavia resursseja ja erityisosaamista

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Tele- ja turvasuunnittelu, Energiakonsultointi, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund toimii hankkeen energiakonsulttina, Big Room -koordinaattorina sekä LVIAS- ja telesuunnittelijana.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Tarjouspyyntö talotekniikasta

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?