Hyppää sisältöön
PalvelutSuunnitteluTalotekniikkasuunnittelu

Talotekniikkasuunnittelu

Älykäs talotekniikka huolehtii kiinteistön olosuhteista, toiminnallisuudesta ja käytettävyydestä. Ennakoivan ja vastuullisen talotekniikkasuunnittelumme avulla parannat sekä käyttäjien että rakennuksen turvallisuutta, terveyttä ja tuottavuutta.

Talotekniikka toimii kiinteistön hermokeskuksena

Yhdessä talotekniset järjestelmät kuten LVI-, sähkö– ja rakennusautomaatioratkaisut huolehtivat rakennuksen toimivuudesta ja turvallisuudesta. Älykkäillä talotekniikan ratkaisuilla autamme sinua kehittämään kiinteistöjä, jotka toimivat energiatehokkaasti ja tuottavasti niiden koko elinkaaren ajan. Varmistamme, että kiinteistön sisäolosuhteet ovat miellyttävät ja terveelliset.

Talotekniikkasuunnittelumme vastaa tavoitteisiisi

Haluatko panostaa energiatehokkuuteen ja vastuullisuuteen? Ohjaako kustannustehokkuus valintoja? Tunnistamme tarpeesi, ja haemme yhdessä oikeat vaihtoehdot niiden pohjalta. Hyödynnämme automaatiota ja Smart Building -sovelluksia kiinteistön käytön ja käyttäjäkokemuksen parantamisessa.  Taloteknisen suunnittelun avulla huolehdimme myös energiatehokkuudesta ja vastuullisuudesta.

Kiinteistön energiatehokkuutta tuemme esimerkiksi skaalautuvilla energiaratkaisuilla ja innovatiivisella energiankierrätyksellä. Energiatehokkuushankkeissa vastaamme koko prosessista energiansäästöpotentiaalin kartoituksesta aina toimenpiteiden suunnitteluun ja seurantaan.  

Fiksu talotekniikka ennakoi ja reagoi käyttäjän tarpeisiin  

Suunnittelemme tekniset järjestelmät niin, että ne lisäävät käyttäjien viihtyvyyttä ja helpottavat heidän arkeaan kiinteistössä. Autamme luomaan kiinteistön käyttäjille lisäarvoa, joka näkyy myös tuottavuudessa.

Fiksun talotekniikan avulla esimerkiksi valaistuksen ja ilmanvaihdon automaattinen ohjaus toimii joustavasti. Huolehdimme, että kiinteistön käyttäjillä on mahdollisuus vaikuttaa rakennuksen toimivuuteen ja viihtyvyyteen niin tiloissa tekemillään valinnoilla kuin sujuvan palautteenannon kautta.

Talotekniikka kerää jatkuvasti dataa rakennuksen olosuhteista. Digitaalisen kiinteistöjärjestelmämme Granlund Managerin avulla data jalostuu hyödyllisiksi raporteiksi omistajille, käyttäjille ja ylläpidolle. Näin taloteknisten järjestelmien jatkuva optimointi helpottuu, ja kiinteistö reagoi käyttäjien tarpeisiin yhä paremmin. 

Valjasta talotekniikan data elinkaaren hallintaan

Ajantasaisen tiedon avulla johdat kiinteistöä yhä tehokkaammin. Osana talotekniikan suunnittelua varmistamme, että kiinteistön data virtaa digitaalisesti aina suunnitteluvaiheesta rakentamiseen ja kiinteistön ylläpitoon. 

Digitaaliset palvelumme ovat tukenasi koko kiinteistön elinkaaren ajan. Viemme kiinteistödatan suoraan Granlund Manageriin, jolloin siirtyminen kiinteistön käyttö- ja ylläpitovaiheeseen sujuu saumattomasti. Oikein mitoitettu ylläpito näkyy asiakastyytyväisyyden kasvuna ja kiinteistön energiatehokkuuden parantumisena.

Meidän kanssamme talotekniikkasi on aina askelen edellä  

Autamme tekemään kiinteistöistä yhä vastuullisempia ja tuottavampia. Toimimme kumppaninasi kaikissa talotekniikkasuunnittelun palveluissa – LVI- ja sähkösuunnittelusta rakennusautomaatioon, tele- ja turvasuunnittelusta palontorjuntaan ja kylmätekniikkaan.  

Olemme mukana talotekniikka-alan kehittämishankkeissa, ja viemme alaa määrätietoisesti eteenpäin. Innovaatio- ja kehitystoimintamme kautta otamme käyttöön uusia ratkaisuja, jotka hyödyttävät liiketoimintaasi.  Varmistamme, että meiltä löytyy aina uusinta tietoa talotekniikan osa-alueista ja järjestelmistä sekä erilaisista hanketyypeistä ja toteutusmalleista kuten allianssi- ja projektinjohtohankkeista.

Tutustu referensseihimme

Vaasa

Wärtsilän Smart Tecnology Hub on ekotehokkuuden edelläkävijä

Palvelu

Ympäristösertifioinnit, Talotekniikkasuunnittelu

Toimiala

Teollisuus

Wärtsilän Smart Technology Hubissa ympäristöystävällistä tekniikkaa kehitetään ympäristöystävällisissä rakennuksissa. Granlundin suunnittelijat auttavat Wärtsilää saavuttamaan hankkeen kunnianhimoiset ekotehokkuus-tavoitteet.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Helsinki-Vantaalle talotekniikkasuunnittelua ja energiakonsultointia

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Valaistussuunnittelu, AV- ja esitystekniikan suunnittelu, Äänisuunnittelu, Ympäristösertifioinnit, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liikenne ja logistiikka

Finavia Oyj:n ja Granlundin yhteistyö on jatkunut jo kauan Helsinki-Vantaan peruskorjaushankkeissa, talotekniikkasuunnittelussa sekä energia- ja ympäristökonsultoinnissa.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Triplassa tarvitaan joustavia suunnitteluresursseja ja erityisosaamista

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Tele- ja turvasuunnittelu, Energiakonsultointi, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund toimii hankkeen energiakonsulttina, Big Room -koordinaattorina sekä LVIAS- ja telesuunnittelijana.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?