Hyppää sisältöön
Ura meillä

Rakenna omannäköinen ura Granlundilla

Granlundilaisena voit kasvattaa osaamistasi kiinteistö-, rakennus ja ohjelmistoalan ammattilaisena asiantuntevassa porukassa.

Meitä yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria

Päähenkilö tekemisessämme on ihminen – rakennukset ovat olemassa meitä varten. Toimipaikkasi voit valita lähes 30 toimistostamme ympäri Suomen.

Tulet kuulluksi

Meiltä löytyy aina hiha, josta nykäistä. Kuuntelemme näkemyksiäsi ja haluamme, että voit tehdä työsi mielekkäästi. Olemme työntekijöidemme omistama yritys ja hommat hoituvat ilman ylimääräisiä kiemuroita.

Kehityt urallasi

Meillä voit erikoistua ja edetä rooliasi vaihdellen, ja saat vahvat näytöt urallesi. Tiedämme, että kaikilla on tärkeä elämä myös työajan ulkopuolella. Työaikajärjestelyt tuovat joustoa polullesi ja laaja koulutusvalikoimamme vahvistaa osaamistasi.

Saat kokeilla

Olemme uteliaita ja etsimme jatkuvasti uusia, entistä parempia ratkaisuja. Työmme tavoitteena on erinomainen lopputulos, sinä päätät miten sinne päästään. Innovaatiot voivat poikia kutkuttavia mahdollisuuksia sinunkin urallesi.

Vahva yrityskulttuuri Granlundin henkilöstötyytyväisyyden perustana

Granlundilaisista valtaosa, 94 prosenttia, on tyytyväisiä Granlundiin työpaikkana. Granlundilaiset antavat työpaikalleen arvosanaksi 4,13 asteikolla 1–5.

Esihenkilöiden toimintaan on tyytyväisiä 82 % vastaajista. Vastaajista 90 % kokee, että esihenkilö arvostaa ryhmänsä jäseniä ihmisinä eikä vain työntekijöinä.

Erkka Harju-Säntti

Työpäivän aikana pääsee sekä suunnittelemaan että kiertämään kohteita. Olen saanut ottaa vastuuta omista projekteista ja luoda suhteita asiakkaisiin. Kohdekäynnillä voin tuttujen tilaajien kanssa pähkäillä parhaita, helpoimpia ja edullisimpia ratkaisuja. Minua motivoi se, että pääsen näkemään koko prosessin suunnittelusta valmiiseen kohteeseen.

Erkka Harju-Säntti, LVI-suunnittelun projektipäällikkö

Tutustu Granlundin uramahdollisuuksiin

Kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiselle

Erikoistu ammattilaiseksi, kerää kokemusta kattavista hankkeista, ota vetovastuuta projekteista tai etene esihenkilöksi. Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia, hyvän työporukan ja erinomaiset mahdollisuudet kehittyä urallasi.

Datan ja ohjelmistokehityksen ammattilaiselle

Meillä pääset työskentelemään nopeasti digitalisoituvalla alalla, jossa tietojenhallinnan saralla on valtavasti mahdollisuuksia. Tule mukaan osaavaan tiimiimme, jossa kohtaavat kiinteistö-, data- ja ohjelmisto-osaaminen.

Opiskelijalle

Meillä voit tehdä harjoittelusi ja opinnäytetyösi ja kehittyä rakennus-, talotekniikka- tai ohjelmistoalan ammattilaiseksi kokeneiden ammattilaistemme tukemana. Tarjoamme opinnäytetyö-, harjoittelu- ja tuntityömahdollisuuksia eri puolilla Suomea.

Voisimmeko olla seuraava työpaikkasi?

Katso, millaisia tilaisuuksia meillä voisi olla sinulle tarjolla juuri nyt. Ota yhteyttä, tutustutaan toisiimme!

Suunnittelija ja piirtäjä työssään 1970-luvulla.

Granlundin maine vakaana ja luotettavana työnantajana ei ole syntynyt tyhjästä

Finanssikriisi, 90-luvun lama, pandemia, rakennusalan haasteet… Näissäkin maailman meille heittämissä kierrepalloissa Granlund on pysynyt vuodesta toiseen työntekijöidensä silmissä turvaa tuovana ja luotettavana työnantajana.

Oletko kiinnostunut työpaikasta Granlundilla?

Palkkaamme jatkuvasti riveihimme uusia työkavereita. Vaikka juuri tällä hetkellä meillä ei olisi julkisesti avoinna olevia ja sinulle sopivia työpaikkoja, voit ilmoitella itsestäsi liittymällä uraverkostoomme. Olemme sinuun yhteydessä heti, kun sopiva paikka aukeaa!

Millaisia mahdollisuuksia tarjoamme juuri sinulle?

Tavoitteletko syvää asiantuntijuutta, nousukiitoa uralla tai tilapäisesti kevyempää työelämää? Meillä voit muovata työtäsi sopimaan elämäsi eri vaiheisiin.

Kannustamme ammatilliseen kehittymiseen

YAMK-opinnot töiden ohella ei ollut helppo rasti – mutta kyllä kannatti

Kaksi lasta, nousujohteinen ura, kiireinen arki ja opinnäytetyö. YAMK-opintonsa ruuhkavuosien aikana suorittanut Asta Autelo kannustaa kaikesta huolimatta muitakin opiskelemaan töiden ohella.

Granlundin tarjoama jousto arkeen oli Astalle opintojen etenemisen kannalta todella tärkeää, ja ruuhkavuosien keskellä ihan välttämätöntä.

“Kyllä se vain auttaa, jos on työnantaja, joka tukee”, Asta sanoo.

Työ joustaa, kun elämä heittää haasteita kehiin

Uupumus oli kova pala nieltäväksi

Nuoren, tunnollisen ja eteenpäin pyrkivän ihmisen voi olla vaikea myöntää itselleen olevansa uupunut. Hankekehityspäällikkömme Jere Korpisalo kertoo oman tarinansa siitä, miten uupuminen otti salakavalasti niskalenkin hänestä – ja miten hän lopulta selvisi kaikesta.

Mentoroinnista tukea ammatilliseen kehitykseen

Mentorointi lisää itsetuntemusta ja tuo uusia näkemyksiä

Granlundin mentorointiohjelmassa granlundilaiset pääsevät keskustelemaan ammatti-identiteetistä ja urastaan kokeneemman konkarin kanssa. Ohjelmasta hyötyy myös mentori.

Granlundin mentorointiohjelmassa sisältö räätälöidään tarpeen mukaan. Mentoria itselleen kaipaava granlundilainen kertoo ohjelmaan hakiessaan, minkälaisissa asioissa hän toivoo sparrausta.

Tiia-Lotta Tuominen
Oma mentori kannusti Tiia-Lotta Tuomista luottamaan omiin kykyihinsä.

Työelämä joustaa

“Perhevapaa on tänä päivänä itsestään selvää myös isille” – Granlund myötäelää perheellisen arjessa mukana

Perhevapaan pitäminen on tehty Granlundilla helpoksi. Riittää, että asiasta ja ajankohdasta ilmoittaa ajoissa omalle esihenkilölle. Työt saadaan järjestymään kyllä.

Perhevapaiden pitäminen onnistuu joustavasti Granlundilla

Miten tuoreen työntekijän raskausuutiset otettiin vastaan? Entä miten kaksosten isä sai järjestettyä enemmän aikaa perheelleen? Voiko perhevapaalle jäädä mutkattomasti johtotehtävistä?

Hyvä pomo kulkee rinnalla elämän käänteissä

Miten hyvä pomo toimii, kun työntekijä tarvitsee joustoa työaikoihin opintojensa vuoksi? Tai kun poikkeustilanne heittää koko työnteon uusiksi? Toisinaan pomon tuki on korvaamaton, kun oma jaksaminen on tiukilla.

Millaisia projekteja talotekniikan ammattilaiset pääsevät Granlundilla toteuttamaan?

Granlundilaiset jakavat kokemuksiaan ja oppejaan projektien pyörteistä.

Vilma Juujärvi

Oli mahtavaa, että Granlund tarjosi minulle mahdollisuuden tehdä osa-aikatyötä perhevapaan loppupuolella. Koen helpommaksi palata töihin, kun kaikki työasiat eivät ole päässeet unohtumaan.

Vilma Juujärvi, nuorempi kiinteistönpidon asiantuntija

1400 uratarinaa

Jokaisella on oma uratarinansa. Miten olemme valinneet alamme ja työpaikkamme? Mitä sen jälkeen on tapahtunut? Annetaan granlundilaisten kertoa itse.

Tiesitkö tämän Granlundista ja granlundilaisista?

Missiomme on tuottaa hyvinvointia ihmisille, rakennuksille ja ympäristölle. Meillä on tarjota valtava määrä asiantuntijuutta ja osaamista, jotka valjastetaan joka ikinen päivä asiakkaiden ja rakennetun ympäristön hyväksi.

Granlundilaisten itse valitsemat työsuhde-edut

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Pidämme huolta omistamme ja tarjoamme kattavat edut työntekijöillemme.

Rahan arvoisia etuja

 • Tulospalkkio koko henkilöstölle
 • Henkilöstörahasto
 • Spot-palkkiot erinomaisista suorituksista (500–1500 €)
 • Työmatkaetu 400 € / vuosi
 • Puhelinetu
 • Työsuhdepolkupyörä

Oman elämän ja työn yhteensovittaminen

 • Laajat etätyöskentelymahdollisuudet
 • Joustava töihin paluu perhevapaalta
 • Koululaisten kesäkerho Malmilla
 • Palkallinen muuttopäivä

Virkistys

 • Lounasetu
 • Liikunta, hieronta- ja kulttuurietu 200 € / vuosi
 • Virkistysmatkat 400 € / hlö / vuosi
 • Aamupala, Hedelmät, kahvit

Terveys ja turvallisuus

 • Kattava työterveyshuolto
 • Työsuhdepolkupyörä
 • Sähköpöydät, ergonomisuus
 • Vakuutukset roolien mukaan

Granlund lukuina

63

vuotta

27

kaupunkia

1400

asiantuntijaa

129,2 M€

liikevaihto

Jukka Tyni: “Asiakkaiden luottamus on tämän työn suola”

11.06.2024 – Granlundin varatoimitusjohtaja Jukka Tyni jää eläkkeelle, mutta jatkaa asiakkaiden palvelua Senior Advisorina. Lähes 40 vuodessa LVI-alalla on nähty nousuja ja…

Uutinen

Vahva yrityskulttuuri Granlundin henkilöstötyytyväisyyden perustana

05.06.2024 – Granlundilaisista valtaosa, 94 prosenttia, on tyytyväisiä Granlundiin työpaikkana. Granlundilaiset antavat työpaikalleen arvosanaksi 4,13 asteikolla 1–5. Mikä on korkean henkilöstötyytyväisyyden salaisuus?

Uutinen

Uupumus oli kova pala nieltäväksi

28.05.2024 – Nuoren, tunnollisen ja eteenpäin pyrkivän ihmisen voi olla vaikea myöntää itselleen olevansa uupunut. Hankekehityspäällikkömme Jere Korpisalo kertoo oman tarinansa siitä,…

Blogi

Granlundin maine vakaana ja luotettavana työnantajana ei ole syntynyt tyhjästä

10.04.2024 – Finanssikriisi, 90-luvun lama, pandemia, rakennusalan haasteet… Näissäkin maailman meille heittämissä kierrepalloissa Granlund on pysynyt vuodesta toiseen työntekijöidensä silmissä turvaa tuovana…

Uutinen
Tiia-Lotta Tuominen

Mentorointi lisää itsetuntemusta ja tuo uusia näkemyksiä

07.03.2024 – Granlundin mentorointiohjelmassa granlundilaiset pääsevät keskustelemaan ammatti-identiteetistä ja urastaan kokeneemman konkarin kanssa. Ohjelmasta hyötyy myös mentori.

Uutinen
Davor Stjelja, Priyanka Thapa, Anna Korolyuk ja Nhung Nguyen

Kansainväliset granlundilaiset osallistuvat aktiivisesti yhtiön monimuotoisuuden kehittämiseen

15.02.2024 – Granlundin kansainvälisillä työntekijöillä on paljon annettavaa työyhteisön monimuotoisuudelle ja osaamisen kasvattamiselle. Neljä Suomeen muuttanutta granlundilaista kertoo kokemuksistaan.

Uutinen

YAMK-opinnot töiden ohella ei ollut helppo rasti – mutta kyllä kannatti

09.01.2024 – Kaksi lasta, nousujohteinen ura, kiireinen arki ja opinnäytetyö. YAMK-opintonsa ruuhkavuosien aikana suorittanut Asta Autelo kannustaa kaikesta huolimatta muitakin opiskelemaan töiden…

Uutinen

“Ei mikä tahansa suunnittelutoimisto” – tulokkaat kertovat kokemuksistaan uusina granlundilaisina

02.08.2023 – Miksi Granlund Saimaa on ollut uusien tulokkaiden mielestä nappivalinta?

Uutinen

“Perhevapaa on tänä päivänä itsestään selvää myös isille” – Granlund myötäelää perheellisen arjessa mukana

07.06.2023 – Perhevapaan pitäminen on tehty Granlundilla helpoksi. Riittää, että asiasta ja ajankohdasta ilmoittaa ajoissa omalle esihenkilölle. Työt saadaan järjestymään kyllä.

Uutinen

Granlundin Urapuu ja Koulutuspuu helpottavat oman uran rakentamista

Urapuu

Granlund haluaa mahdollistaa jokaiselle mielekkään uran. Koska eri ihmiset haluavat kehittää uraansa eri tavoin, Granlundin urapuussa voi edetä ylöspäin tai oksalta oksalle yksilöllisesti. Tämä tarkoittaa, että meillä voit kehittyä asiantuntijana moneen suuntaan ja saada aivan uusia näkökulmia, kun voit työskennellä erilaissa rooleissa. Monipuolinen osaaminen on rikkaus meille ja kaikille meillä työskenteleville.

Meillä urapuun oksia ovat suunnittelu, rakennuttaminen ja valvonta, konsultointi, ohjelmistot ja innovaatiot. Esimerkiksi talotekniikan osaajille meillä on työtehtäviä näissä kaikissa liiketoiminnoissa. Kaikki eivät mieli esihenkilön rooliin, vaan haluavat erikoistua itselle mieluisaan asiantuntijatyöhön.

Jos ylöspäin johtotehtäviin eteneminen kiinnostaa, siihen urapuussa on myös omat oksansa. Meillä tyypillisiä titteleitä ovat harjoittelija, suunnittelija, asiantuntija, konsultti, projektipäällikkö, johtava asiantuntija, ryhmäpäällikkö ja johtaja.

Koulutuspuu

Haluamme kannustaa kaikkia meillä työskenteleviä ylläpitämään osaamistaan monipuolisilla koulutuksilla, ja koulutuskalenterimme onkin hyvin kattava.

 • Koulutukset harjoittelijoille: Granlund alkupolun suoritettuasi sinulla on ymmärrys​ Granlundin yleisistä toimintamalleista, toimialasi ajankohtaisista asioista​ ja tehtäväsi vaatimista keskeisistä työkaluista​.
 • Asiantuntijan koulutukset: Saat koulutuksista tukea kehittymiseesi asiantuntijana läpi työurasi – aina nuoresta asiantuntijasta senior-tason osaajaan. ​Suunnittele yhdessä esihenkilösi kanssa sinulle parhaiten sopiva kehittymispolku, jossa hyödynnät sekä Granlundin sisäistä, että talon ulkopuolista koulutustarjontaa.
 • Päällikön arki: koulutuskokonaisuus tarjoaa monipuolisesti työkaluja päällikköroolissa toimivien granlundilaisten osaamisen kehittämiseen työuran eri vaiheissa.​ Voit suunnitella sinulle parhaiten sopivan kehittymispolun yhdessä esihenkilösi kanssa. Tarjolla on sekä Granlundin sisäistä, että talon ulkopuolista koulutusta.
 • Koulutusta esihenkilön roolia varten: Granlund tukee ja kehittää esihenkilöinä toimivia tehtävässään sekä rakentaa yhtenäistä, valmentavaa johtamiskulttuuria kattavalla koulutustarjonnalla.

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?