Hyppää sisältöön
Ura meillä

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Päähenkilö tekemisessämme on ihminen – rakennukset ovat olemassa meitä ihmisiä varten. Meitä granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria.

Avoimet työpaikat

Tarjolla monipuolisia urapolkuja.

Ammattilaiselle

Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia, hyvän työporukan ja erinomaiset mahdollisuudet kehittyä urallasi. Meillä työskentelee yli 1100 kiinteistö-, rakennus- ja ohjelmistoalan ammattilaista.

Opiskelijalle

Opiskelijana voit aloittaa Granlund-urasi joko harjoittelijana tai opinnäytetyön tekijänä. Granlundin toimipisteet tarjoavat opinnäyte-, harjoittelu- ja tuntityömahdollisuuksia eri puolilla Suomea.

Granlund lukuina

61

vuotta

27

kaupunkia

1100

asiantuntijaa

103 M€

liikevaihto

Energiatehokkuushankkeet tuottavat kiinteistöissä konkreettisia tuloksia

29.04.2019 – Energiatehokkuutta parantavat hankkeet kiinnostavat, koska oikein toteutettuina tulokset näkyvät kiinteistöjen taloudellisessa kannattavuudessa, sisäolosuhteissa ja hiilijalanjäljessä. Energiatehokkuushankkeisiin haetaan nyt uusia osaajia!

Uutinen

Mahdollisuus vaikuttaa hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamiseen

24.06.2019 – Granlundilaiset etsivät rakennushankkeissa konkreettisia ratkaisuja kiinteistöjen energiatehokkuuden ja hiilineutraaliuden parantamiseen. Haluaisitko sinä tehdä työtä, joka vaikuttaa ilmastonmuutoksen hillintään joka päivä?

Uutinen

Vapaus ja vastuu kohtaavat asiantuntijan työssä

03.03.2021 – Anni Viitalan ja Andreas Lundin mielestä on mielekästä tehdä työtä, jolla voi vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Tule Annin ja Andreaksen työkaveriksi!

Uutinen

Hyvä valvoja on tarkka mutta yhteistyökykyinen

22.05.2019 – Valvoja pitää rakennuksen laadun puolta. Parhaimmillaan työtä tehdään yhteistyössä ja yhteisymmärryksessä tilaajan ja urakoitsijan kanssa.

Uutinen

Kesäkerho vanhempien työpaikalla

14.06.2018 – Granlundin henkilöstö on voinut tänä kesänä ilmoittaa lapsensa kerhoon, joka järjestetään Malmilla kesäkuun alussa. Samalla nuoret koululaiset pääsevät tutustumaan vanhempiensa…

Uutinen

Miksi Granlund?

25.04.2019 – Blogissamme valaistussuunnittelija Tanja Silvennoinen kertoo, miksi hän reissaa Keski-Suomesta Helsinkiin töihin.

Blogi

Näin tehdään hyvä koulu – sähkösuunnittelijat kertovat

28.10.2019 – Granlund Kuopion sähkösuunnittelijat Antti Mustonen ja Toni Pokkinen ovat koulujen sähkösuunnittelun ammattilaisia. Minkälaista on suunnitella kouluhankkeita?

Uutinen

Rakennusinsinöörin työssä näkee yhtä ja toista

25.10.2019 – Granlund Kuopion rakennuttamisen osastonjohtaja Pekka Turunen siirtyi monta astetta likaisempiin hommiin, kun sairaalatilat vaihtuivat jätevedenpuhdistamoon.

Uutinen

Thainyrkkeily karkottaa asiantuntijan stressin

08.03.2019 – Omat kiinnostuksen kohteeni eivät päällisin puolin kuulosta siltä, että niistä olisi juurikaan apua energia-asiantuntijan ja asiakkuuspäällikön työssäni. Väitän kuitenkin, että…

Blogi

”Granlundilla ei tarvitse hypätä yksin syvään päätyyn”

28.09.2020 – Granlundin mentorointiohjelmassa kokeneempi kollega auttaa nuorempaa etenemään urapolullaan. Eveliina Vesalainen ja Antti Akselin kouluttautuvat uudella mallilla projektipäälliköiksi.

Blogi

Granlundilta löytyy valtava määrä asiantuntijuutta. Monenlaisia ongelmia on ratkottu yhteisesti avokonttorissa tai kahvipöydän ääressä loppumattomalla mielenkiinnolla.

Heidi Silander, kehityspäällikkö

Työnantajalupauksemme:

Ihminen etusijalla

Granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Meiltä löytyy aina hiha, josta nykäistä. Kunnioitamme jokaista työntekijäämme, jokaisen työ on tärkeää. Olemme työntekijöidemme omistama yritys ja hommat hoituvat ilman ylimääräisiä kiemuroita. Meillä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Haluamme, että voit tehdä työsi mahdollisimman mielekkäästi ja joustavasti.

Tilaa kehittymiselle

Jokaisen ammatillinen kasvu ja kehittyminen on meille ykköstason prioriteetti. Laajenna osaamistasi koulutuksissa, opi uutta työkavereiltasi tai kasvata kokemustasi monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa. Valitse ammatillisen kehittymisen suuntasi Granlundin Ura- tai Koulutuspuu-mallista ja kiipeä kohti sinulle sopivaa tavoitetta – esimiehesi ja tiimisi kannustamana.

Eteenpäin menemisen mentaliteetti

Meitä yhdistää halu mennä eteenpäin. Luomme työssämme hyvinvointia ihmisille, ympäristölle ja yhteiskunnalle. Olemme uteliaita ja etsimme jatkuvasti uusia, entistä parempia ratkaisuja. Työmme tavoitteena on erinomainen lopputulos, sinä päätät miten sinne päästään. Meillä työntapoja kehitetään jatkuvasti.

1100 uratarinaa

Jokaisella on oma uratarinansa. Miten olemme valinneet alamme ja työpaikkamme? Mitä sen jälkeen on tapahtunut? Annetaan granlundilaisten kertoa itse.

Etuja ja mahdollisuuksia

Olemme kotimainen, 100 % työntekijöidemme omistama yritys. Henkilöstökyselystä käy ilmi, että työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana.

Pidämme omistamme hyvän huolen ja tarjoamme erittäin kattavat edut työntekijöillemme. Etujen laajuus voi vaihdella eri Granlund-yhtiöiden välillä.

Rahan arvoisia etuja

 • Tulospalkkio koko henkilöstölle
 • Spot-palkkiot erinomaisista suorituksista (500–1500 €)
 • Työmatkaetu 300 € / vuosi
 • Puhelinetu
 • Mahdollisuus osakkuuteen

Oman elämän ja työn yhteensovittaminen

 • Laajat etätyöskentelymahdollisuudet
 • Joustava töihin paluu perhevapaalta
 • Lasten kesäkerho
 • Palkallinen muuttopäivä

Virkistys

 • Lounasetu
 • Liikunta- ja kulttuurietu 200 € / vuosi
 • Virkistysmatkat 400 € / hlö / vuosi
 • Hedelmät, kahvit

Terveys ja turvallisuus

 • Kattava työterveyshuolto
 • Työsuhdepolkupyörä
 • Sähköpöydät, ergonomisuus
 • Hieronta
 • Vakuutukset roolien mukaan

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?