Hyppää sisältöön
PalvelutSuunnitteluAmmattikeittiösuunnittelu

Ammattikeittiösuunnittelu

Toimivassa keittiöympäristössä työt sujuvat, työntekijät viihtyvät ja asiakkaat saavat parempaa ja nopeampaa palvelua. Keittiösuunnittelijoiltamme saat syvällistä asiantuntemusta erilaisten ammattikeittiöiden prosessien suunnitteluun ja toimintaympäristön kehittämiseen.

Ammattikeittiösuunnittelulla ruokahuolto toimivaksi

Tarjoamme moderneja keittiösuunnitteluratkaisuja ammattikeittiöille, ravintoloille, kahviloille ja tarjoilualueille sekä ruokapalveluille. Ammattikeittiösuunnittelumme perustuu aina asiakkaan tarpeisiin ja toimintatapoihin. Kiinnitämme erityistä huomiota keittiösuunnittelun prosesseihin, työergonomiaan ja toiminnalliseen ympäristöön. Keittiösuunnittelijoiltamme saat ratkaisuja kaikenlaisiin keittiöihin aina sairaaloiden laitoskeittiöistä henkilöstöravintoloihin ja kunnan palvelu- ja keskuskeittiöihin.

Tekniikka toimii ammattikeittiösuunnittelun tukijalkana

Ammattikeittiöt ovat huipputeknisiä tiloja, joten hyödynnämme myös keittiösuunnittelussa talomme laajaa teknistä osaamista. Käytössäsi ovat parhaat asiantuntijamme mm. LVI– ja sähkösuunnittelusta ja keittiöiden kylmätekniikasta. Keittiön tilasuunnittelu varmistaa keittiön toiminnallisuuden ja oikein mitoitetut neliöt. Ammattikeittiösuunnittelijamme auttavat sinua löytämään paitsi toimivia, niin myös samalla energiatehokkaita ratkaisuja.

Digitaaliset työkalut ja tietomallinnus ovat apunasi ammattikeittiöissä

Hyödynnämme uusinta laiteteknologiaa keittiösuunnittelussa. Teknologia helpottaa esimerkiksi ammattikeittiöiden hygienia- ja omavalvontaa. Keittiösuunnittelijamme havainnollistavat jo suunnitteluvaiheessa eri vaihtoehtoja digitaalisilla työkaluilla, kuten 3D-mallinnuksella ja Revit-tietomalleilla. Virtuaalimallit auttavat käyttäjää näkemään esimerkiksi tulevan ammattikeittiön toimintaympäristön jo suunnitteluvaiheessa.

Ammattikeittiösuunnittelun palvelujamme

  • Ammattikeittiöiden tekniset järjestelmät (biojäte, pesujärjestelmät, omavalvonta)
  • Ammattikeittiöiden tietomallintaminen ja virtuaalimallit
  • Energiaselvitykset ja -mittaukset
  • Kahvilasuunnittelu
  • Keittiö- ja ravintolasuunnittelu
  • Keittiölaitteiden hankinnat ja kilpailutus
  • Keittiöprojektien valvonta ja käyttöönotto
  • Keittiöverkostoselvitykset
  • Ruokapalvelujen suunnittelu
  • Tarjoilualueiden suunnittelu

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?