Hyppää sisältöön
ToimialatKoulut ja oppilaitokset

Koulut ja oppilaitokset

Terveelliset sisäilmaolosuhteet ja älykkäät koulutilat tukevat oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvointia. Suunnittelu- ja ylläpitoratkaisumme varmistavat, että tilasi toimivat kestävästi ja energiatehokkaasti.

Vastuullinen koulukiinteistö on terveellinen ja tehokas

Kouluarki ja oppimisen tavat kehittyvät jatkuvasti. Me Granlundilla suunnittelemme koulu- ja oppilaitoskiinteistöjen talotekniset ratkaisut niin, että tilasi pysyvät mukana muutoksessa.  Räätälöimme yhdessä kanssasi ylläpitomallin, jonka avulla kiinteistöjesi energiatehokkuus paranee jatkuvasti. Samalla hiilijalanjälki ja ylläpidon kustannukset kutistuvat.

Hyvin suunniteltu talotekniikka kestää muutoksia

Suunnitteluratkaisujamme ohjaavat aina tilaajan tavoitteet ja kiinteistön elinkaari. Valitsemme ratkaisut niin, että niiden ylläpito on mahdollisimman tehokasta ja toimivaa kiinteistön koko elinkaaren aikana.

Suunnitteluun otamme käyttäjät mukaan, ja varmistamme erityyppisten tilojen toimivuuden luokkatiloista avoimiin oppimisympäristöihin ja auditorioista opiskelijaravintoloihin. Koulut ja oppilaitokset ovat vaihtelevassa käytössä eri vuorokauden ja vuodenaikoina, minkä huomioimme esimerkiksi ilmanvaihdon ratkaisuissa.

Vastuullisuus lisää viihtyvyyttä ja tuottavuutta

Määrittelemme yhdessä kiinteistönomistajan kanssa sopivat tavoitteet vastuullisuuden ja energiatehokkuuden kehittämiselle. Kiinteistöjen kustannustehokkuus ja tuottavuus kasvavat, kun energiatehokkuus paranee. Energiatehokkuustoimenpiteillä on iso merkitys myös kiinteistön vastuullisuudelle. Lisäksi toimenpiteillä on positiivinen vaikutus sisäolosuhteisiin.

Kartoitamme ja suunnittelemme kustannustehokkaat toimenpiteet kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseksi ja hiilidioksidipäästöjen pienentämiseksi. Energiatehokkuushankkeiden seurannalla varmistamme, että toteutus onnistuu suunnitellusti, ja vaikutukset ovat tavoitteiden mukaiset. Tukenasi ovat myös jatkuvat palvelumme energiajohtamiseen, ympäristösertifiointeihin kuten BREEAM In Use ja LEED ja investointi- (Capex) ja käyttökustannusten (Opex) sekä energiankulutuksen seurantaan.

Data auttaa tekemään oikeat päätökset

Digitaalisten kiinteistöpalveluidemme avulla seuraamme tekniikan toimivuutta kiinteistöissä, ja tuotamme sinulle tietoa päätöksenteon tueksi esimerkiksi korjauksia varten. Pilvipohjainen kiinteistöjohtamisen ohjelmistomme Granlund Manager pitää kiinteistöjen teknisen tiedon aina ajan tasalla ja helposti saatavilla. Tehokkaalla ja visuaalisella raportoinnilla tuomme kiinteistön ylläpidon läpinäkyväksi.

Tekoäly etsii parhaat keinot energiansäästöön

Uuden AI-Energiakartoitus-työkalumme avulla kartoitamme yksittäisen kiinteistön tai koko kiinteistökannan energiansäästöpotentiaalin. Saat myös kustannusarvion todetuista energiatehokkuustoimenpiteistä.

Referenssimme

Helsinki, pääkonttori

Medisiina D:n talotekninen suunnittelu ja energiakonsultointi

Palvelu

LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Energiakonsultointi, Ympäristösertifioinnit

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto

Vastasimme Turun yliopiston lääketieteellisen kampuksen alueelle vuonna 2018 valmistuneen Medisiina D:n LVI-, rakennusautomaatio- ja sprinklerisuunnittelusta. Toimimme myös rakennushankkeen energiakonsulttina ja…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Yliopistoille merkittäviä säästöjä toimitilajohtamisessa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Koulut ja oppilaitokset

Kaikissa Suomen 14:ssa valtion rahoittamassa yliopistossa käytetään kiinteistön ylläpito- ja johtamisjärjestelmä Granlund Manageria. Yliopistojen kanssa tehdyn pitkän yhteistyön aikana on…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Energiajohtamispalveluiden avulla kattavat energiansäästöt SYKille

Palvelu

Energiajohtamisen palvelut, Energiatehokkuus, Ympäristösertifioinnit

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlundin energiajohtamispalvelut kartoitti säästöpotentiaalit ja tarjosi konsultointia läpi energiatehokkuussopimuskauden.
Referenssi

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Vikke Niskanen

Suunnittelujohtaja, Projektit
Granlund Oy

Jussi From

Energia-asiantuntija, asiakkuuspäällikkö
Granlund Oy

Tommi Söderström

Asiakkuusjohtaja
Granlund Oy

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?