Hyppää sisältöön
PalvelutKylmätekninen suunnittelu

Kylmäteknistä suunnittelua vakaalla ammattitaidolla

Laadukas kylmätekninen suunnittelu on erikoisosaamistamme. Kokeneet asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa lämmönsäätelyyn liittyvissä tarpeissa. Suunnittelemme energiatehokkaita kylmäjärjestelmiä kohteisiin, joissa vaaditaan ehdotonta toimintavarmuutta.

Kylmätekninen suunnittelu auttaa lämmönsäätelyssä sisällä ja ulkona

Kaupan alalla, ammattikeittiöissä sekä elintarvike- ja lääketeollisuudessa kylmätekniikan on toimittava luotettavasti ympäri vuoden. Kaupan kylmän lisäksi suunnittelemme kylmälaitteita ja -varastoja keskus- ja suurtalouskeittiöihin, joissa elintarviketurvallisuudella on ratkaiseva merkitys. Kylmäteknisellä suunnittelulla huolehdimme esimerkiksi jäähallien ja urheilukenttien lämpötila- ja kosteusolosuhteista.

Ympäristövastuu ja kylmätekninen suunnittelu

Ympäristövastuullisuus on tärkeää sekä meille että asiakkaillemme, ja seuraamme tiiviisti EU:n kylmäainelainsäädäntöä. Kylmätekninen suunnittelupalvelumme hyödyntää uusimpia matalan GWP-arvon kylmäaineita, kuten hiilidioksidia ja ammoniakkia. Olemme kehittäneet luonnonmukaisten kylmäaineiden käyttöä myös yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Integroimme kylmälaitteet kiinteistön muuhun talotekniikkaan

Kylmäteknisen suunnittelun asiantuntijamme huomioivat järjestelmävalinnoissa aina energiatehokkuuden, elinkaarikustannukset ja yhteensopivuuden muun talotekniikan kanssa. Hyödynnämme Granlundin laajaa osaamista esimerkiksi lämmöntalteenotossa ja lämpöpumppuratkaisuissa. Myös IoT on kuulunut kylmätekniikan olosuhdevalvontaan jo vuosia, ja tunnemme alan parhaat etäohjaus- ja etäkäyttöratkaisut.

Tutustu kylmäteknisen suunnittelun referensseihimme

Sastamala

Kalaneuvoksen laajennuksella tehtaan energiatehokkuus uudelle tasolle

Palvelu

Kylmätekninen suunnittelu, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Sähkösuunnittelu, Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Teollisuus

Kalaruokatrendi nostaa kalajalosteiden kysyntää, niinpä kalanjalostustehtaaseen tarvitaan paljon lisää neliöitä. Modernin tehtaan tekniset vaatimukset ovat melkoiset. Kalaneuvoksen tehtaaseen tulee mm.…
Referenssi
Tampere

Tekojäärata nousi suureen suosioon Tampereella

Palvelu

Kylmätekninen suunnittelu

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Sorsapuiston tekojäärata tarjoaa liikunnan iloja kaikille kaupunkilaisille kaupungin sykkeessä. Sen jäähdytystekniikassa yhdistyvät turvallisuus, ympäristöystävällisyys, käyttäjien vaatimukset ja ylläpidon helppous.
Referenssi
Helsinki

Eastonin ympäristösertifiointi ja energiatehokas talotekniikka

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Kylmätekninen suunnittelu, Valaistussuunnittelu

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Vastasimme Easton Helsinki -kauppakeskuksen LVI- ja sähkösuunnittelusta, energia- ja ympäristökonsultoinnista, palontorjunnasta, kylmätekniikasta ja valaistussuunnittelusta.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?