Hyppää sisältöön
PalvelutSuunnitteluKylmätekninen suunnittelu

Kylmätekninen suunnittelu

Kylmäteknisen suunnittelun kokeneet asiantuntijat ovat apunasi kaikissa lämmönsäätelyyn liittyvissä tarpeissa. Suunnittelemme energiatehokkaita kylmäjärjestelmiä kohteisiin, joissa vaaditaan ehdotonta toimintavarmuutta.

Kylmätekninen suunnittelu auttaa lämmönsäätelyssä sisällä ja ulkona

Kaupan alalla, ammattikeittiöissä sekä elintarvike- ja lääketeollisuudessa kylmätekniikan on toimittava luotettavasti ympäri vuoden. Kaupan kylmän lisäksi suunnittelemme kylmälaitteita ja -varastoja keskus- ja suurtalouskeittiöihin, joissa elintarviketurvallisuudella on ratkaiseva merkitys. Kylmätekninen suunnittelu on apuna myös huolehtiessamme esimerkiksi jäähallien ja urheilukenttien lämpötila- ja kosteusolosuhteista.

Ympäristövastuu on osa kylmäteknistä suunnittelua

Ympäristövastuullisuus on tärkeää sekä meille että asiakkaillemme, ja seuraamme tiiviisti EU:n kylmäainelainsäädäntöä. Kylmätekninen suunnittelupalvelumme hyödyntää uusimpia matalan GWP-arvon kylmäaineita, kuten hiilidioksidia ja ammoniakkia. Olemme kehittäneet luonnonmukaisten kylmäaineiden käyttöä myös yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Integroimme kylmälaitteet kiinteistön muuhun talotekniikkaan

Kylmäteknisen suunnittelun asiantuntijamme huomioivat järjestelmävalinnoissa aina energiatehokkuuden, elinkaarikustannukset ja yhteensopivuuden muun talotekniikan kanssa. Hyödynnämme Granlundin laajaa osaamista esimerkiksi lämmöntalteenotossa ja lämpöpumppuratkaisuissa. Myös IoT on kuulunut kylmätekniikan olosuhdevalvontaan jo vuosia, ja tunnemme alan parhaat etäohjaus- ja etäkäyttöratkaisut.

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?