Hyppää sisältöön
PalvelutKylmätekninen suunnittelu

Kylmäteknistä suunnittelua vakaalla ammattitaidolla

Laadukas kylmätekninen suunnittelu on erikoisosaamistamme. Kokeneet asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa lämmönsäätelyyn liittyvissä tarpeissa. Suunnittelemme energiatehokkaita kylmäjärjestelmiä kohteisiin, joissa vaaditaan ehdotonta toimintavarmuutta.

Kylmätekninen suunnittelu auttaa lämmönsäätelyssä sisällä ja ulkona

Kaupan alalla, ammattikeittiöissä sekä elintarvike- ja lääketeollisuudessa kylmätekniikan on toimittava luotettavasti ympäri vuoden. Kaupan kylmän lisäksi suunnittelemme kylmälaitteita ja -varastoja keskus- ja suurtalouskeittiöihin, joissa elintarviketurvallisuudella on ratkaiseva merkitys. Kylmäteknisellä suunnittelulla huolehdimme esimerkiksi jäähallien ja urheilukenttien lämpötila- ja kosteusolosuhteista.

Ympäristövastuu ja kylmätekninen suunnittelu

Ympäristövastuullisuus on tärkeää sekä meille että asiakkaillemme, ja seuraamme tiiviisti EU:n kylmäainelainsäädäntöä. Kylmätekninen suunnittelupalvelumme hyödyntää uusimpia matalan GWP-arvon kylmäaineita, kuten hiilidioksidia ja ammoniakkia. Olemme kehittäneet luonnonmukaisten kylmäaineiden käyttöä myös yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Integroimme kylmälaitteet kiinteistön muuhun talotekniikkaan

Kylmäteknisen suunnittelun asiantuntijamme huomioivat järjestelmävalinnoissa aina energiatehokkuuden, elinkaarikustannukset ja yhteensopivuuden muun talotekniikan kanssa. Hyödynnämme Granlundin laajaa osaamista esimerkiksi lämmöntalteenotossa ja lämpöpumppuratkaisuissa. Myös IoT on kuulunut kylmätekniikan olosuhdevalvontaan jo vuosia, ja tunnemme alan parhaat etäohjaus- ja etäkäyttöratkaisut.

Löydä lähin Granlund-toimipiste ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?