Hyppää sisältöön
PalvelutTalotekninen rakennuttaminen ja valvonta

Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta

Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta on erikoisosaamistamme. Asiantuntijamme ovat apunasi teknisesti vaativien kohteiden korjauksissa ja uudistuksissa.

Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta takaavat hankkeen laadukkaan toteutuksen

Taloteknisen rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kohteissa, joissa talotekniikan merkitys korostuu. Olemme erikoistuneet LVI-, LVIA- ja sähkötekniikan rakennuttamiseen ja valvontaan.

Meiltä saat avaimet käteen -palvelua, jossa talotekninen rakennuttaja on samalla myös kyseisen tekniikan alan erityisasiantuntija. Talotekninen rakennuttaja on mukana projektissa jo suunnittelun varhaisessa vaiheessa. Voimme huomioida kohteen yksilölliset ominaisuudet ja varmistaa, että projekti toteutuu laadukkaasti.

Talotekninen rakennuttaja huolehtii, että pääset tavoitteidesi mukaiseen lopputulokseen. Teemme kilpailutukset ja kytkemme mukaan osaavat rakentajat. Toimimme tarvittaessa myös turvallisuuskoordinaattorina hankkeessa. Huolehdimme projektin kulusta aina esisuunnittelusta hankkeen viimeisiin takuuajan tarkastuksiin asti, ja jopa sen yli.

Taloteknisen rakennuttamisen ja valvonnan pääpaino korjauksissa

Taloteknisessä rakennuttamisessa ja valvonnassa pääpaino on olemassa olevan rakennuskannan peruskorjauksissa ja niiden tekniikan uusimisessa. Asiakaskuntamme koostuu muun muassa yksityisistä kiinteistön omistajista, kunnista, kaupungeista ja vakuutusyhtiöistä. Rakennuttamisen kohteet edustavat kattavasti kaikkia rakennustyyppejä muun muassa asuinrakennuksia, toimistoja, liiketiloja ja teollisuuden kohteita.

Tyypillisiä yksittäisiä rakennuttamiskohteitamme ovat esimerkiksi muuntamoiden saneeraukset, pääkeskusten uusimiset, valaistussaneeraukset, paloilmoittimien ja poistumistievalaistusjärjestelmien uusimiset ja LVI-tekniikan osalta lämmönjakokeskuksen saneeraukset.

Palveluihimme kuuluvat lisäksi kuntoarviot, ja PTS eli pitkän tähtäimen suunnittelu. Toteutamme budjetoimasi vuosittaiset korjaushankkeet aikataulutettuina useamman vuoden ajalle.

Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta laadun takeena

Olemme toteuttaneet satoja taloteknisiä rakennuttamisen toimeksiantoja monipuoliselle asiakaskunnallemme. Asiantunteva talotekninen rakennuttaja on hankkeen korvaamaton apulainen, joka on projektissa aina ajan tasalla. Kaikilla taloteknisen rakennuttamisen asiantuntijoillamme on ollut koulutuksessaan talotekniikan painotus, joten he tuntevat talotekniikan yksityiskohdat läpikotaisin ja ymmärtävät kohteiden ainutlaatuisetkin haasteet.

Talotekninen rakennuttaja osaa huomioida myös hankkeen elinkaari- ja ympäristövaikutukset energiatehokkaine kokonaisratkaisuineen.

Kustannustehokkuutta taloteknisellä rakennuttamisella

Taloteknisen suunnittelun ja valvonnan asiantuntijat varmistavat hankkeen kustannustehokkaan toteutumisen. Taloteknisen rakennuttamisen ja valvonnan myötä vähennät ulkopuolisten asiantuntijoiden perehdyttämiseen kuluvaa aikaa ja säästät rahaa. Kokonaisuus pysyy paremmin hallussa ja työn laatu tasaisena, kun projektissa on vähemmän osapuolia.

Löydät meiltä projektiisi myös muut tarvitsemasi rakentamisen asiantuntijat silloin, kun hanke vaatii monialaista osaamista. Ota yhteyttä, niin taloteknisen rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntijamme auttavat korjaushankkeesi toteuttamisessa!

Taloteknistä rakennuttamista ja valvontaa tukevia palveluita

Helsinki, pääkonttori

Helsingin vankilan peruskorjaus päivitti tilat nykypäivän vaatimuksiin

Palvelu

Korjausrakentaminen, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund vastasi yli 100 vuotta vanhan Sörkan vankilan peruskorjauksen rakennuttamisesta ja valvonnasta.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Helsingin Autotalon peruskorjauksen talotekniikkasuunnittelu

Palvelu

Korjausrakentaminen, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Valaistussuunnittelu, Kunnossapito, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Olemme olleet Kampissa sijaitsevan Helsingin Autotalon TATE-suunnittelija jo 1990-luvulta asti. Vastasimme myös liikekeskuksen korjausrakentamisen ja talotekniikan suunnittelusta vuonna 2016.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Kauppakeskus Forum uudistui – Granlund oli vahvasti mukana

Palvelu

Korjausrakentaminen, Rakennusautomaatiosuunnittelu, LVI-suunnittelu, Energiatehokkuus, Ympäristösertifioinnit, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlundin korjausrakentamisen asiantuntijat ovat olleet mukana lukuisissa Forum-korttelin energiatehokkuutta parantavissa peruskorjaus- ja kiinteistökehityshankkeissa.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?