Hyppää sisältöön
ToimialatTeollisuus

Teollisuus

Saat osaajiltamme toimivia ja vastuullisia ratkaisuja teollisuuskiinteistöjen ja -prosessien tarpeisiin. Autamme sekä tilojen teknisen toimintavarmuuden että ympäristövastuun kehittämisessä.

Toimiva teollisuuskiinteistö on varma ja vastuullinen

Voit kääntyä puoleemme kaikissa teollisuusliiketoiminnan tarpeissa olipa kyseessä sitten energiatehokkuushanke, elinkaarijohtaminen tai ympäristösertifikaattiin liittyvä prosessi. Laaja-alaisen ja kokeneen tiimimme avulla voimme tarjota sinulle toimivia ratkaisuja ja auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen tavan prosessisi läpiviemiseksi.

Vaalimme pitkäaikaisia kumppanuuksia, tunnemme asiakkaamme ja tarjoamme ehdottoman luotettavaa ja laadukasta yhteistyötä teollisuusliiketoiminnan kehittämiseen. Saat meiltä paikallisen yhteyshenkilön, joka varmistaa, että yhteydenpito on vaivatonta ja sujuvaa.

Löydämme toimivia ratkaisuja kaikkiin teollisuuden tarpeisiin

Teollisuuskohteiden toimintavarmuus ja kehittäminen vaativat sekä käyttäjien ja kiinteistöjen että järjestelmien ja prosessien tuntemista. Alan tuntevat asiantuntijamme esittävät sinulle vaihtoehtoja esimerkiksi energiatehokkuustavoitteisiin pääsemiseksi.

Tarjoamme erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja, joissa on huomioitu toiveesi ja tavoitteesi, kuten esimerkiksi ympäristövastuullisuus energiatavoitteesi sekä toivomasi kustannustaso. Nykyaikaisten valvonta- ja dokumentointikäytäntöjen avulla voimme varmistaa mahdollisimman turvallisen ja toimintavarman tavan toimia.

Talotekniikan aiheuttamien kustannusten osuus saattaa nousta jopa 40 prosenttiin hankkeen kokonaiskustannuksista.” Siksi on tärkeää varmistaa, että myös talotekniikan kustannukset pysyvät tilaajan raameissa teknisesti vaativissa kohteissa, kuten sairaaloissa ja teollisuuslaitoksissa.

Jukka Vasara, varatoimitusjohtaja, Granlund

Olemme luottamuksesi arvoinen kumppani

Teollisuusliiketoiminnan kehittäminen on pitkäjänteistä yhteistyötä. Arvostamme luottamustasi, ja teemme laadukkaasti ja kustannustehokkaasti sen, mitä on sovittu. Toimimme vaativien tehdasalueiden, prosessijärjestelmien ja teollisuuskiinteistöjen kokonaisvaltaisena asiantuntijakumppanina. Palvelumme kattavat sekä prosessien että talotekniikan, sähkö-, automaatio- ja LVI-suunnittelua. Laadukkaat valvonta- ja ylläpitotoimemme ovat tukena toiminnan varmistamisessa.

Suunnittelijamme kouluttautuvat jatkuvasti, ja meiltä saat alan uusinta osaamista. Myös omat ohjelmistotyökalumme uudistuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Esimerkiksi Granlund Manager -ohjelmiston avulla PTS-suunnittelu, huoltokirjan ylläpito ja auditoinnit onnistuvat helposti puhelimen avulla.

Referenssimme

Helsinki, pääkonttori

Tamron hiilijalanjälki pieneni 250 tonnia

Palvelu

Digitaaliset palvelut, Granlund Manager -ohjelmisto, PTS, Huoltokirja

Toimiala

Teollisuus

Tamrolle tilojen olosuhteet ovat kaikki kaikessa. Talotekniikan optimointipalvelulla energiankulutuksen kustannukset laskivat yli 65 000 eurolla vuodessa ilman lisäinvestointeja.
Referenssi
Lappeenranta

Finnsementin tekninen teollisuussähkön ja -automaation asiantuntijakumppani

Palvelu

Koulutuspalvelut, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Sähkösuunnittelu

Toimiala

Teollisuus

Finnsementti on avainasiakkaitamme, ja olemme tehneet laaja-alaista yhteistyötä teollisuussähkön ja teollisuusautomaation suunnittelussa sekä laitosten kunnossapidossa 2000-luvun alusta asti.
Referenssi
Lappeenranta

ABB:n kumppani teollisuuskiinteistöjen talotekniikassa ja ylläpidossa

Palvelu

Talotekniikkasuunnittelu, LVI-suunnittelu, Valaistussuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Teollisuus

Granlund on tarjonnut yli 100 maassa toimivalle ABB-konsernille teollisuuden asiantuntijapalveluja, kuten taloteknistä suunnittelua 1980-luvulta lähtien.
Referenssi

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Pasi Poikonen

Osastonjohtaja, sähkösuunnittelu
Granlund Oy

Risto Havo

Toimitusjohtaja
Granlund Saimaa Oy

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?