Hyppää sisältöön
ToimialatTeollisuus

Teollisuus

Saat osaajiltamme toimivia ja vastuullisia ratkaisuja teollisuuskiinteistöjen ja -prosessien tarpeisiin. Tavoitteenamme on tehdas, tuotantotila tai prosessilinja, joka on aina turvallinen, toimintavarma ja tehokas.

Toimintavarmuutta teollisuuteen

Teollisuuskohteiden toimintavarmuus ja kehittäminen vaativat järjestelmien ja prosessien tuntemista. Olemme tehneet lukuisia projekteja kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille Suomessa ja Ruotsissa.

Meillä on kokemusta paitsi yksittäisistä ja kokoluokaltaan pienistä suunnittelutoimeksiannoista aina mega-mittaluokan hankkeisiin, joissa olemme vastanneet laajasti suunnittelun eri osa-alueista.

Teollisuusliiketoiminnan kehittäminen on pitkäjänteistä yhteistyötä. Arvostamme luottamustasi, ja teemme laadukkaasti ja kustannustehokkaasti sen, mitä on sovittu.

Toimimme luotettavasti vaativien tehdasalueiden, prosessijärjestelmien ja teollisuuskiinteistöjen asiantuntijakumppanina.

Tavoitteenamme on tehdas, tuotantotila tai prosessilinja, joka on aina
1. Turvallinen
2. Toimintavarma
3. Tehokas

90
Teollisuustiloihin erikoistunutta asiantuntijaa

650
Teollisuus-
asiakkuutta

referenssimme

Mölnlycke Health Caren Mikkelin tehdas voitti Vuoden Energianerokas 2023 -tunnustuksen prosessilämmön talteenottoratkaisullaan

Granlundin rooliin kuului prosessilämmön talteenottoratkaisun konseptisuunnittelu, tekninen suunnittelu, projektinjohto, vastaava työnjohto, RAK- ja TATE-valvonta – ja vielä onnistuneesti EPCM-hankemuodolla.

Kuvassa vasemmalta Granlundin Olli Tirkkonen, Mölnlycken tekninen päällikkö Antti Wiksten sekä talotekniikan asiantuntija Tommi Salonen.

Referenssimme

Kuopio

FinVectorin puhdastiloissa valmistetaan ainutlaatuista geenilääkettä

Palvelu

Puhdastilasuunnittelu

Toimiala

Sairaalat ja terveydenhuolto, Teollisuus

Uutta syöpälääkettä valmistetaan Savossa ensimmäisenä maailmassa. Suomen johtavat puhdastilasuunnittelijat Granlund Kuopiosta vastasivat FinVectorin uusien tuotantotilojen LVISA- ja puhdastilasuunnittelusta.
Referenssi
Tampere

Kalaneuvoksen laajennuksella tehtaan energiatehokkuus uudelle tasolle

Palvelu

Kylmätekninen suunnittelu, LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Sähkösuunnittelu, Talotekninen rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Teollisuus

Kalaruokatrendi nostaa kalajalosteiden kysyntää, niinpä kalanjalostustehtaaseen tarvitaan paljon lisää neliöitä. Modernin tehtaan tekniset vaatimukset ovat melkoiset. Kalaneuvoksen tehtaaseen tulee mm.…
Referenssi
Vaasa

Wärtsilän Smart Tecnology Hub on ekotehokkuuden edelläkävijä

Palvelu

Ympäristösertifioinnit, Talotekniikkasuunnittelu

Toimiala

Teollisuus

Wärtsilän Smart Technology Hubissa ympäristöystävällistä tekniikkaa kehitetään ympäristöystävällisissä rakennuksissa. Granlundin suunnittelijat auttavat Wärtsilää saavuttamaan hankkeen kunnianhimoiset ekotehokkuus-tavoitteet.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Tamron hiilijalanjälki pieneni 250 tonnia

Palvelu

Digitaaliset palvelut, Granlund Manager -ohjelmisto, PTS, Huoltokirja

Toimiala

Teollisuus

Tamrolle tilojen olosuhteet ovat kaikki kaikessa. Talotekniikan optimointipalvelulla energiankulutuksen kustannukset laskivat yli 65 000 eurolla vuodessa ilman lisäinvestointeja.
Referenssi
Lappeenranta

Finnsementin tekninen teollisuussähkön ja -automaation asiantuntijakumppani

Palvelu

Koulutuspalvelut, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Sähkösuunnittelu

Toimiala

Teollisuus

Finnsementti on avainasiakkaitamme, ja olemme tehneet laaja-alaista yhteistyötä teollisuussähkön ja teollisuusautomaation suunnittelussa sekä laitosten kunnossapidossa 2000-luvun alusta asti.
Referenssi

Haluatko keskustella aiheesta lisää? Varaa aika Riston kalenterista!

uratarina

Miten tehtaat saadaan toimimaan?

Jotta tuotantolinjat saadaan pidettyä tehokkaina, tehtaissa tarvitaan teollisuussähkön ja teollisuusautomaation erityisosaajia.

”Työ teollisuuden sähkösuunnittelijana on monilta osin hyvin erityistä ja vaihtelevaa. Työtehtävät tehtaassa saattavat kestää kaksi tuntia tai vuoden. Jokaisessa teollisuuslaitoksessa on lisäksi erilaiset toimintatavat ja omanlainen tekniikkansa”, kertoo teollisuuden sähkösuunnittelija ja Granlund Saimaan teollisuussuunnittelun osaston ryhmäpäällikkö Janne Rautio.

Ota yhteyttä!

Risto Kuosmanen

Osastonjohtaja, teollisuus
Granlund Joensuu

Risto Havo

Aluejohtaja
Granlund Saimaa

Pasi Poikonen

Osastonjohtaja, sähkösuunnittelu
Granlund Oy

Pasi Oksanen

Myyntijohtaja
Granlund Oy

Pekka Pajuniemi

Aluejohtaja, LVI
Granlund Pohjanmaa

Janne Kala

Asiakkuuspäällikkö, energiatehokkuushankkeet
Granlund Oy

Pyydä tarjous!

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?