Hyppää sisältöön
ToimialatLiiketilat ja kauppa

Liiketilat ja kauppa

Älykkäästi suunnitelluissa ja ylläpidetyissä liiketiloissa on helppo ja mukava asioida. Ratkaisuillamme kaupan energiakustannukset ja hiilijalanjälki pysyvät aisoissa.

Joustavasti toimivat kauppa- ja liiketilat palvelevat asiakasta, kauppiasta ja omistajaa

Haastamme jatkuvasti itseämme ja kumppaneitamme suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintavarmoja ja samalla energiatehokkaita kauppa- ja liiketiloja. Hyödynnämme uusinta teknologiaa sinun eduksesi. Ratkaisuillamme pyrimme auttamaan toimitilojen liiketoimintaa nyt ja tulevaisuudessa. Muuntojouston avulla varmistamme, että toimitilat palvelevat myös muuttuvissa olosuhteissa.

Päästöt ja kustannukset saadaan alas vastuullisilla toimilla

Onpa kyseessä yksittäinen liikekiinteistö tai kauppakeskusten verkosto, tarjoamme kattavan valikoiman energiatehokkuuden ja vastuullisuuden ympärille rakentuvia palveluja. Vastaamme esimerkiksi erilaisten ympäristösertifiointiprosessien käytännön toteutuksesta. Myös energiatehokkuushankkeet, olosuhdeseuranta ja energiaoptimointi onnistuvat asiatuntijoittemme johdolla.

Vastuullisten ja energiaa säästävien ratkaisujemme avulla liiketilan käyttökustannuksia on mahdollista optimoida. Esimerkiksi kassavirran pienenemiseen voidaan reagoida supistamalla vastaavasti menoja.

Kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja ja toimintamalleja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kun yhdistämme asiakkaan ymmärryksen ydinliiketoiminnasta sekä Granlundin osaamisen, pystymme luomaan uudenlaisia toimintamalleja tai ratkaisuja esimerkiksi vastuullisuuden tai energiatehokkuuden vaatimuksiin.

Joonas Alakomi, ryhmäpäällikkö, Granlund

Laadukas ylläpito varmistaa liikekiinteistön toimivuuden

Tilojen loppukäyttäjien kokemus ja asioinnin miellyttävyys ohjaa toimintaamme. Laadukkaat ja tehokkaat ylläpitotoimintomme takaavat, että suunnittelemamme kauppa- ja liiketilat toimivat varmuudella niiden koko elinkaaren ajan. Reaaliaikaisen seurannan avulla voimme reagoida mahdollisiin ongelmakohtiin jo ennen häiriön syntyä.

Digitaaliset työkalut tukevat toimitilojen ylläpitoa

Meiltä löydät toimivia digitaalisia työkaluja, jotka tukevat liikekiinteistöäsi arjen haasteissa. Työkalut auttavat luomaan toimivia olosuhteita ja optimoimaan energiatehokkuutta. Palvelumme kattavat myös kiinteistön energiankulutuksen seuranta- ja raportointipalvelut. Granlund Manager -ohjelmistomme varmistaa, että sinulla on käytössäsi kiinteistön huoltotiedot missä ja milloin vain.

Tulevaisuuden kestävät kauppa- ja liiketilat luodaan yhdessä

Talostamme löytyy kokeneita suunnittelijoita ja vankkaa toimitilarakentamisen osaamista. Kehitämme uusia ratkaisuja ja uudenlaisia, tulevaisuuden tarpeisiin vastaavia toimintamalleja. Kuuntelemme ja pyrimme vastaamaan sekä kiinteistön omistajien että loppukäyttäjien toiveisiin. Kun yhdistetään asiakkaan ydinliiketoiminnan tarpeet ja Granlundin osaaminen, on mahdollista rakentaa ja ylläpitää toimivia, muunneltavia ja energiatehokkaita tiloja.

AI-Taksonomiakartoitus

Granlundin tekoälyyn perustuva AI-Taksonomiakartoitus on markkinoiden tehokkain laskentatyökalu olemassa olevien kiinteistöjen taksonomiapotentiaalin arviointiin. Selvitämme nopeasti laajankin kiinteistökannan potentiaalin saavuttaa EU-taksonomian vaatimukset.

Referenssimme

Helsinki, pääkonttori

Granlund Manager on käytössä Suomen suurimmassa myymäläketjussa

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Noin 5000 S-ryhmän työntekijää käyttää Granlund Manageria eri puolilla Suomea. Ohjelmistoa käytetään kiinteistönhoidon lisäksi esimerkiksi myymälöissä ja hotelleissa.
Referenssi
Espoo

Tapiolan keskuksen talotekninen, LVI- ja energiakonsultointi

Palvelu

LVI-suunnittelu, Talotekniikan konsultointi, Talotekniikkasuunnittelu

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Olemme laatineet Espoon Tapiolan keskukselle taloteknisen yleissuunnitelman, vastanneet LVI- ja energiatehokkuuskonsultoinnista sekä koordinoineet LEED-ympäristösertifiointia.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Eastonin ympäristösertifiointi ja energiatehokas talotekniikka

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Kylmätekninen suunnittelu, Valaistussuunnittelu

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Vastasimme Easton Helsinki -kauppakeskuksen LVI- ja sähkösuunnittelusta, energia- ja ympäristökonsultoinnista, palontorjunnasta, kylmätekniikasta ja valaistussuunnittelusta.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Cityconin tavoitteena ympäristösertifioida 75 % kiinteistökannastaan

Palvelu

Energiahallinta ja ympäristö, Granlund Manager -ohjelmisto, Ympäristösertifioinnit

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Citycon on myös yksi Pohjoismaiden ahkerimmista rakennusten ympäristösertifioijista. Jo yhteensä 16 Cityconin omistamaa ja 4 yhtiön hallinnoimaa kauppakeskusta on saanut…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Kauppakeskusten energiatehokkuutta parannettu Granlundin Managerilla

Palvelu

Digitaaliset palvelut, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund Manager -ohjelmistolla on merkittävä rooli Cityconin Suomen kauppakeskusten energiatehokkuuden paranemisessa. Vuosien 2012 ja 2016 välillä niiden kokonaisenergiankulutus laski jopa…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Triplassa tarvitaan joustavia resursseja ja erityisosaamista

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Tele- ja turvasuunnittelu, Energiakonsultointi, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund toimii hankkeen energiakonsulttina, Big Room -koordinaattorina sekä LVIAS- ja telesuunnittelijana.
Referenssi

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Jarmo Seppänen

Asiakkuuspäällikkö, sähkösuunnittelu
Granlund Oy

Ville Reinikainen

Liiketoiminnan kehitysjohtaja
Granlund Oy

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?