Hyppää sisältöön
PalvelutSuunnitteluSähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Hyvällä sähkösuunnittelulla varmistat kiinteistön toimivuuden ja käyttäjien hyvinvoinnin. Autamme toteuttamaan tavoitteiden mukaiset sähkösuunnitteluratkaisut toimintavarmuudesta tinkimättä.

Sähkösuunnittelua ohjaavat toimintavarmuus ja käyttäjälähtöisyys

Toimimme sähkösuunnittelun kumppanina aina hankeselvityksistä kiinteistön käytönaikaiseen ylläpitoon ja muutoksiin. Hankkeen alkuvaiheessa kartoitamme tavoitteiden ja budjetin mukaiset sähkösuunnittelun ratkaisuvaihtoehdot.

Autamme vertailemaan eri vaihtoehtoja niin kustannusten, laadun kuin mahdollisten riskien näkökulmasta. Näin varmistamme, että sähkösuunnittelumme tukee tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla.

Sähkösuunnittelua sähköverkoista esitystekniikkaan ja äänimaisemiin

Suunnittelemme energia- ja kustannustehokkaita sähkö- ja telejärjestelmiä, jotka takaavat kiinteistölle hyvät sisäolosuhteet ja käyttäjien hyvinvoinnin sekä turvallisuuden. Toimintakriittisten sähköverkkojen lisäksi suunnittelemme esimerkiksi vaativia ICT- ja turvallisuusjärjestelmiä.

Toteutamme valaistus-, kuva- ja äänijärjestelmiä sekä erilaisiin työympäristöihin ja liiketiloihin että elämyksellisiin kohteisiin, kuten teattereihin ja museoihin. Järjestelmien teknisen suunnittelun lisäksi luomme kohteeseen käyttäjien viihtyvyyttä lisääviä sisältöjä, kuten äänimaisemointia.  

Digitaaliset työkalut havainnollistavat sähkösuunnitelmia ja tukevat kustannusohjausta

Sähkösuunnittelun teknisten ratkaisujen lisäksi tuotamme tietoa ratkaisujen kustannusvaikutuksista päätöksentekosi tueksi. Kustannusohjauksen avulla pidämme yhdessä huolta, että sähkösuunnittelun ratkaisut pysyvät budjetissa.

Sähkösuunnittelussa hyödynnämme moderneja mitoitus- ja laskentaohjelmistoja sekä digitaalisia työkaluja, joilla pystymme esittämään monimutkaisetkin asiat havainnollisesti. Tietomallinnus ja erilaiset visualisoinnit ovat tärkeä osa suunnitteluprosessiamme.

Asiakaslähtöinen sähkösuunnittelun tiimi palveluksessasi

Suunnittelijoiltamme löytyy asiantuntemusta erityyppisistä uudis- ja korjausrakentamisen kohteista ja hankemuodoista kaikilla sähkösuunnittelun osa-alueilla. Olemme kehittäneet hyväksi havaittuja toimintamalleja erityisesti rinnakkaisen suunnittelun ja rakentamisen hankkeisiin. Osallistumme aktiivisesti alan kehittämiseen ja tuomme tehokkaat uudet ratkaisut nopeasti käyttöösi. Pidämme tiiviisti yhteyttä läpi hankkeen, jotta tiedät, miten suunnittelu etenee.

Tutustu referensseihimme

Vaasa

Wärtsilän Smart Tecnology Hub on ekotehokkuuden edelläkävijä

Palvelu

Ympäristösertifioinnit, Talotekniikkasuunnittelu

Toimiala

Teollisuus

Wärtsilän Smart Technology Hubissa ympäristöystävällistä tekniikkaa kehitetään ympäristöystävällisissä rakennuksissa. Granlundin suunnittelijat auttavat Wärtsilää saavuttamaan hankkeen kunnianhimoiset ekotehokkuus-tavoitteet.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Helsinki-Vantaalle talotekniikkasuunnittelua ja energiakonsultointia

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Valaistussuunnittelu, AV- ja esitystekniikan suunnittelu, Äänisuunnittelu, Ympäristösertifioinnit, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liikenne ja logistiikka

Finavia Oyj:n ja Granlundin yhteistyö on jatkunut jo kauan Helsinki-Vantaan peruskorjaushankkeissa, talotekniikkasuunnittelussa sekä energia- ja ympäristökonsultoinnissa.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Triplassa tarvitaan joustavia suunnitteluresursseja ja erityisosaamista

Palvelu

LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Tele- ja turvasuunnittelu, Energiakonsultointi, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Granlund toimii hankkeen energiakonsulttina, Big Room -koordinaattorina sekä LVIAS- ja telesuunnittelijana.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?