Hyppää sisältöön
PalvelutRakennuttaminen ja valvontaEnergiatehokkuushankkeet

Energiatehokkuushankkeet

Hyvin suunnitellut ja toteutetut energiatehokkuushankkeet ovat kannattavia investointeja. Ne alentavat kiinteistön käyttökuluja, parantavat käyttömukavuutta ja vähentävät päästöjä. Meiltä löydät energiatehokkuushankkeisiin maan kattavimman osaamisen.

Hyvin toteutettu energiatehokkuushanke kannattaa

Energiatehokkuutta parantavat hankkeet ovat oikein suunniteltuina ja toteutettuina monella tapaa erittäin kannattavia sijoituksia. Kiinteistösi arvo ja tuottoaste kasvavat sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä, kun energiaa säästävät investoinnit alentavat käyttökuluja ja korjausvelkaa.

Energiatehokkuushankkeiden avulla voidaan myös vähentää tehokkaasti hiilidioksidipäästöjä, kun kiinteistössä investoidaan hukkalämpöjen kierrätykseen ja paikan päällä tuotettuun uusiutuvaan energiaan. Lisäksi energiatehokkuushankkeilla voidaan parantaa kiinteistöjen muuntojoustavuutta, sisäilmaolosuhteita ja niiden älykästä hallintaa.

Energiatehokkuushankkeissa maan paras osaaminen

Asiantuntijoillamme on maan monipuolisin osaaminen energiasuunnittelussa ja uusissa energiaratkaisuissa. Kokeneina kiinteistöalan ammattilaisina osaamme hahmottaa osaoptimointien sijaan kokonaisuuden ja löytää oleellisimmat asiat.

Toteutamme energiatehokkuushankkeita yleensä avaimet käteen -periaatteella, jolloin vastaamme hankkeen kartoituksesta, suunnittelusta ja toteutuksen valvonnasta. Lisäksi varmistamme käyttöönoton jälkeen, että toteutettu ratkaisu täyttää tavoitteet.

Toteutamme energiatehokkuushankkeet kokonaisvaltaisesti, jolloin huomioon otetaan PTS-suunnitelman mukaiset toimenpiteet ja korjausvelan vähentäminen. Näin päästään kustannustehokkaimpaan lopputulokseen.

Riippumattomana asiantuntijana emme ole sitoutuneet tiettyyn teknologiaan tai laitetoimittajiin. Haemme aina asiakkaan kannalta kannattavimman ja teknologisesti parhaimman ratkaisun. Ehdotamme rohkeasti ratkaisuja, joissa uutta teknologiaa hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti.

Energiatehokkuushanke kiinnostaa kiinteistönomistajia

Energiatehokkuushankkeilla voidaan parantaa monenlaisten kiinteistöjen kannattavuutta ja hiilijalanjälkeä asuinkerrostaloista kauppakeskuksiin ja toimistorakennuksista liikuntapaikkoihin. Keskiössä on yleensä kiinteistöjen talotekniikan saneeraus, jolla parannetaan esimerkiksi hukkalämpöjen talteenottoa ja siirrytään älykkäillä ratkaisuilla energian tarpeenmukaiseen kulutukseen muun muassa ilmanvaihdossa ja valaistuksessa.

Kiinteistösijoittajat ja kaupan keskusliikkeet ovat energia-asioissa edelläkävijöitä. Myös kunnat ja muu julkinen sektori hyödyntävät entistä enemmän energiatehokkuushankkeiden mahdollisuuksia.

Energiatehokkuuden palveluja

  • Energiakartoitus
  • AI-Energiakartoitus
  • AI-Taksonomiakartoitus
  • Energiatehokkuuden hankesuunnittelu
  • Monitavoiteoptimointi
  • Energiataseen simuloinnit
  • Energiatehokkuustoimenpiteiden toteutussuunnittelu
  • Energiatehokkuushankkeiden rakennuttaminen
  • Energiatehokkuushankkeiden valvonta
  • Energiatehokkuushankkeiden toiminnanvarmistus

Helsinki, pääkonttori

Citycon saavuttaa energiajohtamisella miljoonasäästöt vuosittain

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Energiakonsultointi, Energiatehokkuus

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Citycon on tehnyt jo vuosia pioneerityötä kauppakeskustensa energiatehokkuuden kehittämisessä. Aktiivinen energiajohtaminen ja energiaseuranta tuottavat miljoonasäästöt vuosittain.
Referenssi
Espoo

Spektri Business Parkiin innovatiivinen energiankierrätysjärjestelmä

Palvelu

Kiinteistökehitys, Energiajohtamisen palvelut, Energiakonsultointi, Korjausrakentaminen

Toimiala

Toimistot, Liiketilat ja kauppa

Spektri Business Park lähtee toteuttamaan kunnianhimoista energiaa ja päästöjä vähentävää hanketta.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori, Vaasa

Wasa Stationin energiakonsultointi ja talotekniikkasuunnittelu

Palvelu

Energiakonsultointi, Talotekniikkasuunnittelu, Ympäristösertifioinnit

Toimiala

Urheilu

Olemme osallistuneet vuodesta 2016 asti Vaasan uuden maamerkin, Wasa Stationin, talotekniikkasuunnitteluun sekä alueelliseen energia- ja ympäristökonsultointiin.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?