Hyppää sisältöön

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Tarjoamme mielekkäitä urapolkuja ja mukavan työyhteisön. Katso, millaisia mahdollisuuksia tarjoamme nyt.

Helsinki

Rakennustekniikan asiantuntija, TEDD-palvelut

Kun kerrot ammatillisen mielipiteesi, kuuntelemme ilolla. Haluamme ottaa sinut mukaan vaikuttamaan kehitykseemme ja tuomaan oman persoonasi mukaan hyvään porukkaamme. Etsimme nyt sinua, rakennustekniikan asiantuntija vahvistamaan TEDD-palveluitamme.

Helsinki, Espoo, lohja

LVI-suunnittelija

Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus LVI-suunnittelijan paikalle? Meillä olisi nyt tarjota sinulle todella hyvä mahdollisuus päästä tekemään mielekästä ja monipuolista työtä hyvässä porukassa. Voit olla aivan urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä – meillä monipuolisia projekteja riittää monenlaisille osaajille.

HELSINKI, Espoo, lohja

LVI-suunnittelun projektipäällikkö

Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus LVI-suunnittelun projektipäällikön paikalle? Meillä olisi nyt tarjota sinulle todella hyvä mahdollisuus päästä tekemään mielekästä ja monipuolista työtä hyvässä porukassa.

Helsinki, espoo, lohja

LVI-tekniikan asiantuntija

Oletko henkilö, joka osaa ymmärrettävällä tavalla ja asiakkaan etua ajatellen neuvoa LVI-tekniikkaan liittyvissä asioissa? Kiinnostaako konsultoiva työ LVI-tekniikan parissa?

Helsinki, Espoo, lohja

Sähkösuunnittelija

Hei sinä sähkösuunnittelun ammattilainen: olitpa urallasi missä vaiheessa tahansa, meillä olisi nyt tarjolla todella hyviä saumoja tehdä mielekästä ja monipuolista työtä hyvässä porukassa.

HELSINKI, Espoo, lohja

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö

Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus sähkösuunnittelun projektipäällikön paikalle? Meillä olisi nyt tarjota sinulle todella hyvä mahdollisuus päästä tekemään mielekästä ja monipuolista työtä hyvässä porukassa.

HELSINKI, espoo, lohja

Sähkötekniikan asiantuntija

Oletko henkilö, joka osaa ymmärrettävällä tavalla ja asiakkaan etua ajatellen neuvoa sähkötekniikkaan liittyvissä asioissa? Kiinnostaako konsultoiva työ sähkötekniikan parissa?

Helsinki

Rakennuttamisen projektipäällikkö

Voisitko sinä olla etsimämme rakennuttamisen ammattilainen? Haemme nyt rakennuttamisen projektipäällikköä korjausrakentamisen tiimiimme. Olisi valtava etu, jos sinulla olisi valmius toimia myös työmaavalvojan roolissa.

Rovaniemi

LVI-suunnittelun projektipäällikkö

Jos Rovaniemen parhaat työkaverit, hyvät koulutusmahdollisuudet ja innovatiivinen ilmapiiri kiinnostavat, meillä on sinulle sopiva työpaikka tarjolla. Etsimme mukavaan työporukkaamme LVI-suunnittelun projektipäällikköä.

Rovaniemi

Sähkötekniikan projektipäällikkö

Hei sähkötekniikan ammattilainen! Jos Rovaniemen parhaat työkaverit, hyvät koulutusmahdollisuudet ja innovatiivinen ilmapiiri kiinnostavat, meillä on sinulle sopiva työpaikka tarjolla.

Kaikki paikkakunnat

Avoin hakemus

Mikäli osaamistasi vastaavaa paikkaa ei juuri nyt ole avoinna, jätä meille avoin hakemus. Voit hakea avoimella hakemuksella kaikkiin Granlundin toimipisteisiin.

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?