Hyppää sisältöön

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Tarjoamme mielekkäitä urapolkuja ja mukavan työyhteisön. Katso, millaisia mahdollisuuksia tarjoamme nyt.

Lappeenranta

Teollisuuden sähkösuunnittelun projektipäällikkö

Meillä olisi tarjota sinulle erittäin hyvä mahdollisuus saada uutta virtaa työhösi sähäkän toimenkuvan merkeissä. Etsimme rivistömme täydennykseksi ja uudeksi työkaveriksi osaavaa teollisuuden sähkösuunnittelun projektipäällikköä.

lappeenranta

Teollisuuden sähkösuunnittelija,

Oletko sinä rento, mutta huolellinen teollisuussähkösuunnittelun ammattilainen? Oletko kiinnostunut monipuolisista, haastavista ja mielenkiintoisista työtehtävistä teollisuussuunnittelun parissa ja hyvässä seurassa? Etsimme uudeksi työkaveriksemme teollisuuden sähkösuunnittelijaa.

Helsinki

IT-asiantuntija

Kiinnostaisiko sinua työskentely kiinteistöalan ykkössoftan parissa? Haluatko työpaikan, jonne on aina kiva tulla – niin etänä kuin toimistollekin?
Haemme IT-asiantuntijaa työskentelemään Granlund Manager -tuotantoympäristömme parissa.

Mikkeli

Talotekniikan asiantuntija (LVIA)

Olisitko sinä etsimämme LVI-tekniikan ammattilainen, joka haluaa osaamisellaan tehdä kiinteistöjen rakennushankkeista sujuvia? Mikkelin toimistomme etsii mukavaan työporukkaan Talotekniikan asiantuntijaa.

Mikkeli

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö

Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus sähkösuunnittelun projektipäällikön paikalle? Meillä olisi nyt tarjota sinulle todella hyvä mahdollisuus päästä tekemään mielekästä ja monipuolista työtä hyvässä porukassa.

Mikkeli

Sähkösuunnittelija

Hei sinä sähkösuunnittelun ammattilainen! Olemme perustamassa Mikkeliin sähkösuunnittelun osastoa ja haemme nyt sähkösuunnittelijaa mukaan mukavaan joukkoomme.

Tampere

Rakennuttajapäällikkö

Kiinnostaisiko työ, jossa pääset kehittämään liiketoimintaa itsellesi mielekkääseen suuntaan? Voisitko sinä olla etsimämme rakennuttajapäällikkö?

Tampere

LVI-suunnittelija sairaalahankkeisiin

Meillä olisi nyt tarjota sinulle todella hyvä mahdollisuus päästä tekemään mielekästä ja monipuolista työtä hyvässä porukassa. Kiinnostaisiko sinua työskennellä monipuolisesti sairaaloiden LVI-suunnittelun parissa?

Tampere

Sähkösuunnittelija sairaalahankkeisiin

Miten olisi sähäkkä uusi ura hyvässä työporukassa? Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus sähkösuunnittelijan paikalle?

helsinki

Viestinnän asiantuntija

Haluaisitko työskennellä yrityksessä, jossa mennään koko ajan eteenpäin? Miten olisi tiimi, jonka kanssa työt sujuvat ja hymy on herkässä? Etsimme mukavan nelihenkisen tiimimme täydennykseksi viestinnän asiantuntijaa.

helsinki

Tietomalliasiantuntija

Oletko tyyppi, joka innostuu uusista jutuista? Kiinnostaisiko sinua edistää työlläsi kiinteistö- ja rakennusalan digitaalista kehitystä? Voisitko sinä olla etsimämme tietomalliasiantuntija?

Koko suomi

Kokenut turvakonsultti

Etsimme turvallisuusalan ammattilaista, joka kaipaa uusia tuulia uralleen. Saatat tuntea meidät paremmin talotekniikan suunnittelijana, mutta Granlundin osaamisrepertuaari kattaa myös erittäin kovan tason turvasuunnittelun.

helsinki

Nuorempi turvakonsultti

Haluatko työn, jolla on vaikutusta yhteiskunnan turvallisuuteen? Haluatko kasvaa urallasi turvallisuusalan rautaiseksi ammattilaiseksi? Etsimme tiimiimme hiljattain valmistunutta tai pian valmistuvaa turvallisuusalan ammattilaista.

Helsinki

Nuorempi projektipäällikkö datakeskushankkeisiin

Haluaisitko kasvaa urallasi suuntaan, joka takaa erittäin mielenkiintoista tekemistä tekniikan ja rakentamisen parissa pitkälle tulevaisuuteen? Kiehtooko työ, jolla on valtavan suuri merkitys yhteiskuntamme hiilijalanjälkeen?

Helsinki

Projektipäällikkö datakeskushankkeisiin

Eikö olisi aika kiehtovaa työskennellä hankkeiden parissa, joissa vaikutus yhteiskunnan hiilijalanjälkeen on erittäin merkittävä? Kiinnostaisiko hypätä työhön, jossa pääset todella hyödyntämään osaamistasi?

Helsinki

Palveluasiantuntija

Oletko ihminen, joka tykkää auttaa asiakkaitaan ja työkavereitaan? Etsimme työkaveriksemme palveluasiantuntijaa Granlund Manager -ohjelmiston monipuoliseen B2B-tukipalveluun.

Helsinki

Sähkösuunnittelija datakeskusprojekteihin

Haluatko työpaikan, jossa pääset todella hyödyntämään osaamistasi ja saat tehdä hommia mukavan ja ammattitaitoisen porukan kanssa ilman turhaa byrokratiaa ja hierarkiaa? Olisitko sinä kaipaamamme vahvistus sähkösuunnittelijan paikalle datakeskusprojekteihin erikoistuneeseen tiimiimme?

Pohjanmaa

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö

Nyt sinulla on tilaisuus liittyä työpaikkaan, jossa yhdistyvät ison ja pienen talon parhaat puolet: rautainen osaaminen, haastavat ja monipuoliset hankkeet sekä etenemismahdollisuudet ilman kimuranttia byrokratiaa tai valtaisaa hierarkiaa.

Pohjanmaa

Kokenut sähkösuunnittelija

Miltä kuulostaisi sähkösuunnittelijan työ, jossa hyvä työsi palkitaan ja jossa voit vaikuttaa ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa? Haluaisitko edetä suunnittelemaan yhä monipuolisempia ja haastavampia uudisrakentamisen ja peruskorjauksen kohteita?

VAASA

Rakennuttaja / rakennustöiden valvoja

Oletko pohtinut, kuinka osaamisesi voisi kasvaa monipuolisten uudis- ja korjausrakentamisen projektien rakennuttajana ja rakennusvalvojana? Miltä kuulostaisi työpaikka, jossa hyvä työsi palkitaan ja jossa voit vaikuttaa ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa?

Pohjanmaa

Nuorempi rakennusautomaatiosuunnittelija

Näkisitkö itsesi osana yhtä Suomen suurimmista rakennusautomaation asiantuntijajoukoista, jossa saat taustatukea ja voit pallotella kinkkisimpiäkin kysymyksiä porukalla?

Pohjanmaa

Kokenut LVI-suunnittelija

Miltä kuulostaisi LVI-suunnittelijan työ, jossa hyvä työsi palkitaan, ja jossa voit vaikuttaa ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa? Haluaisitko suunnitella monipuolisesti sekä uudisrakentamisen että peruskorjauksen kohteita? Tai ehkä sinulla on toiveenasi suuntautua johonkin tiettyyn LVI-suunnittelun aselajiin?

Pohjanmaa

LVI-suunnittelun projektipäällikkö

Nyt sinulla on tilaisuus luoda itsellesi omannäköistäsi työelämää ja urapolkua. Pääset valitsemaan toimipaikkasi vapaasti Seinäjoen, Alavuden, Vaasan tai Kokkolan toimistoltamme.

helsinki

Asiakkuuspäällikkö

Innostutko kiinteistöjen ylläpidon ja kunnossapidon laadukkaasta johtamisesta? Kiinnostaisiko uusi vastuullinen työ mukavassa ja osaavassa porukassa? Etsimme asiakkuuspäällikköä Helsingin toimipisteeseemme. Luvassa on erittäin monipuolisia uramahdollisuuksia.

Kaikki paikkakunnat

Avoin hakemus

Mikäli osaamistasi vastaavaa paikkaa ei juuri nyt ole avoinna, jätä meille avoin hakemus. Voit hakea avoimella hakemuksella kaikkiin Granlundin toimipisteisiin.

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?