Lean ja Big Room rakennushankkeissa

Lean ja Big Room tuovat rakennushankkeisiin tuottavaa vuorovaikutusta

Yhteistoiminnallinen työskentely sekä ihmisten hyvinvointi ja onnellisuus hankeorganisaatiossa ovat rakentamisen tulevaisuus. Ohjaamme ihmiset työskentelemään tehokkaasti hyvässä hengessä.

Big Room nostaa rakennushankkeen työn tuottavuuden uudelle tasolle

Rakennushanke on parhaimmillaan tavoitteellista yhteistyötä. Meidän tehtävämme on kyseenalaistaa vanhoja toimintamalleja ja koordinoida yhteistoiminnallista työskentelyä esimerkiksi allianssihankkeissa. Parannamme ihmisten vuorovaikutusta ja avoimuutta sekä samalla työn tuottavuutta. Big Room ja työpajat ovatkin ennen kaikkea tapa työskennellä, tehdä päätöksiä ja löytää nopeasti ratkaisuja.

Tiedonhallinta ja viestintä rakennushankkeissa

Tiedon määrä, Big Data, lisääntyy rakentamisessa koko ajan. Sähköpostitulva, loputtomat kokoukset ja pitkät muistiot hidastavat tiedonkulkua ja aiheuttavat turhaa työtä. Asiantuntijamme tuovat rakennushankkeeseen reaaliaikaista tiedonhallintaa ja fiksua digitaalista viestintää. Uudistamme muistiinpano- ja kokouskäytäntöjä, jolloin dataa hallitaan jo työskentelyn aikana ja päätökset tavoittavat oikeat ihmiset oikeassa muodossa.

Last Planner -työkalun hyödyntäminen

Lean-filosofian tärkein tehtävä on parantaa työn tuottavuutta henkilökohtaisella, projektijohdon ja hankejohtamisen tasolla. Sovellamme Lean-filosofiaa rakennushankkeiden toiminnallisessa suunnittelussa, jolloin työtehtävät priorisoidaan, ihmiset tekevät oikeita asioita ja luopuvat hyödyttömistä tehtävistä. Last Planner -aikataulusessiot ovat yksi Lean-työkalu, jolla kirkastetaan tavoitteita ja lisätään kommunikaatiota.

Granlundin Lean- ja Big Room -konsultointipalveluja

  • Big Room -koordinointi
  • Rakennushankkeiden toimintamallit
  • Reaaliaikainen tiedonhallinta ja viestintä rakennushanketoiminnassa
  • Tehokkaat kokouskäytännöt
  • Työpajat ja Last Planner -aikataulusessiot
  • Lean-konsultointi ja -valmennus

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake