Hyppää sisältöön
PalvelutÄänisuunnittelu

Äänisuunnittelu

Ääni tuo tilan lähemmäksi käyttäjää. Äänisuunnittelulla luot hyvinvointia ja lisäät tilojen kommunikointia käyttäjien kanssa. Elävöitämme äänisuunnittelun avulla monenlaisia rakennettuja sisä- ja ulkotiloja.

Äänisuunnittelu herättelee aisteja rakennetussa ympäristössä

Minkälaista tarinaa haluat kertoa asiakkaillesi tai tilojen käyttäjille äänimaailman avulla? Ääni on vaikuttava väline tunnelmien luomiseen. Äänisuunnittelun avulla voit vaikuttaa merkittävästi tilan tai palvelun käyttökokemukseen. Meillä huippuunsa viritetty tekniikka on valjastettu äänisuunnittelun tueksi tuomaan hyvinvointia ja vaikuttavia elämyksiä rakennettuun ympäristöön.

Asiakkaan tavoitteet ja käyttäjien hyvinvointi ohjaavat äänisuunnittelua

Olipa tavoitteesi sitten vahvistaa brändin arvoa, lisätä myyntiä tai vaikuttaa tilojen käyttöön, äänisuunnittelun avulla voimme parantaa käyttäjäkokemusta.

Äänimaisemat ja -tunnelmat suunnitellaan aina huolella ja ammattitaidolla. Mietimme yhdessä, millaisia teemallisia kuljetuksia asiakkaan palvelupolulle halutaan muotoilla. Missä asioinnin kontaktipisteissä kommunikoimme asiakkaan kanssa. Miltä käyttöliittymät kuulostavat ja miten saamme esimerkiksi luonnon äänet, kuten vaikka kävyn kopsahduksen, tuotua mukaan rakennettuun ympäristöön luomaan kuulijalle hyvää oloa.

Äänisuunnittelu tuo luonnon lähelle myös rakennetussa ympäristössä

Sadepisaroiden ropina, tuulen suhina. Suomalaisen metsä- ja järvimaiseman äänet rauhoittavat kiireisiä kulkijoita esimerkiksi keskellä lentokenttää. Finavian luontokeidas Aukio tuo hyvää oloa, houkuttelee liikkeisiin ja rentoutumaan. Myös ostoskeskuksissa äänen avulla vaikutetaan huomaamattomasti tunteisiin, rauhoitetaan mieltä ja houkutellaan viihtymään.

Ainutlaatuinen äänisuunnittelun osaajatiimi käytössäsi

Äänisuunnittelijamme toimii osana ainutlaatuista AV- ja esitystekniikan suunnittelun tiimiä. Pystymme monipuolisen ääni-, valaistus– ja esitystekniikkapalvelumme avulla kokoamaan juuri toiveitasi vastaavaa sisältöä. Ideoimme mielellämme uusia tapoja luoda sinulle ja asiakkaillesi arvoa äänen avulla.

Tulevaisuudessa tavoitteenamme on saada yhä useammat rakennetut tilat hengittämään äänisuunnittelun avulla. Granlundin luovat ammattilaiset työskentelevät kiinteistö- ja rakennusalan monipuolista yhteistyötä ruokkivassa Kira HUBissa, jossa uusia oivalluksia syntyy yhdistämällä erilaisten ihmisten ideoita, osaamista ja ympäristöjä hieman eri tavalla.

Äänisuunnittelun palveluitamme

  • Äänimaailmojen ja tilaäänen suunnittelu
  • Äänimaisemointi
  • Äänimajakka-suunnittelu sekä saavutettavuuteen liittyvät erikoissuunnittelun tehtävät
  • UX-äänisuunnittelu
  • Peittoäänisuunnittelu

Tutustu myös

Olisi hienoa päästä eroon huonoilla evac-kaiuttimilla toteutetusta geneerisestä taustamusiikista ja mitään sanomattomista mainoksista. Pystymme ihmisenä parempaan. Ennen kuuntelimme luontoa ja opimme siitä. Äänisuunnittelu voi opettaa meitä kuuntelemaan taas luontoa. Ja toisiamme.”

Aki Päivärinne, äänisuunnittelija, Granlund

Helsinki, pääkonttori

Helsinki-Vantaan Aukio tarjoaa elämyksellisen kokemuksen matkustajalle

Palvelu

AV- ja esitystekniikan suunnittelu

Toimiala

Liikenne ja logistiikka

Helsinki-Vantaan lentoaseman kaukoliikenteen terminaalilaajennuksen sydän on Aukio, jossa matkustajat voivat ihailla Suomen luontoa ja nauttia elämyksellisestä kokemuksesta. Granlund toteutti medianäyttöratkaisun…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Urheilumuseo tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille

Palvelu

AV- ja esitystekniikan suunnittelu, Valaistussuunnittelu, Äänisuunnittelu

Toimiala

Kulttuuri ja rakennushistorialliset kohteet

Olympiastadionin uudistetussa Urheilumuseossa kävijä pääsee kokemaan urheilun huippuhetkiä kaikilla aisteilla.
Referenssi

Haluatko keskustella lisää äänisuunnittelusta?

Ilkka Paloniemi

Johtava asiantuntija, TeM
Granlund Oy

Arttu Harjula

Ryhmäpäällikkö, AV-järjestelmät
Granlund Oy

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?