Hyppää sisältöön
PalvelutHuoltotoimintaHuoltokirja

Huoltokirja

Granlund Manager -huoltokirjan avulla toteutat kiinteistösi huolto- ja ylläpitotoimintaa suunnitelmallisesti vuodesta toiseen. Markkinoiden parhaasta Granlund Manager -huoltokirjasta näet kaikki kiinteistösi dokumentaatiot ja huoltosuunnitelman mukaiset huoltotehtävät aikataulutettuina.

Markkinoiden paras digitaalinen kiinteistöjen huoltokirja

Granlund Managerin huoltokirja kokoaa yhteen kaikki omistuksessasi olevat kiinteistöt ja niille määritellyt palvelukuvaukset. Se on digitaalinen kiinteistönhuollon työkalu, jonka avulla kiinteistöjäsi koskevat tiedot kuten laitekantatiedot, huoltosuunnitelmat, palvelupyyntöjen käsittelytiedot, käyttöpäiväkirjamerkinnät sekä dokumentit pysyvät järjestyksessä ja ajan tasalla.

Markkinoiden parhaan Granlund Manager -huoltokirjan keskeisiin ominaisuuksiin kuuluu tiedon jakaminen käyttäjien roolin mukaisesti. Voit tarjota tietoa kohdistetusti huoltokirjan eri käyttäjäryhmille esimerkiksi omistajalle, vuokralaisille, kiinteistön käyttäjille tai huoltoyhtiölle. Granlund Managerin avulla varmistat, että kiinteistönhuollon eri osapuolilla on saatavilla juuri heidän työssään tarvitsemat kiinteistötiedot.

Huoltokirja aikatauluttaa huoltotoimenpiteet

Granlund Manager -huoltokirjan avulla voit jalkauttaa kiinteistönhuoltosopimukset käytännön tehtäviksi ja varmistaa, että kiinteistöäsi huolletaan suunnitelmien sekä sopimusten mukaisesti. Voit tarkastella kiinteistösi huoltosuunnitelmaa ja ylläpidon prosesseja nopealla silmäyksellä.

Granlund Managerin huoltokirjasta näet huoltosuunnitelman mukaiset huoltotehtävät aikataulutettuna. Voit laatia huoltotehtäville tarkat kuvaukset, jotka tarjoavat lisätietoa huoltotoiminnasta vastaaville henkilöille.

Huoltotehtävien tueksi voit tarjota huoltokirjan avulla sähköisessä muodossa myös esimerkiksi asiakirjoja, järjestelmäkuvauksia, paikannuspiirustuksia, vaikutusalapiirustuksia tai käyttö- ja huolto-ohjeita. Dokumentaatioiden avulla esimerkiksi IV-laitteen huoltoa tekevät tietävät jo etukäteen, missä rakennuksessa ja kerroksessa laite sijaitsee, mitä tilaryhmiä huollettava laite palvelee ja kuinka laite huolletaan.

Huoltotehtävistä vastaavat henkilöt voivat myös tallentaa huoltokirjaan tehtäväkierroksensa aikana tekemiään havaintoja tai raportteja suunnittelusi tueksi. Granlund Manager -huoltokirjasta näet myös koko kiinteistösi huoltohistorian.

Huoltokirja suunnittelun apuväline

Granlund Managerin huoltokirjan käytöllä tehostat kiinteistönhuollon strategiasi mukaista suunnittelua vuodesta toiseen. Voit toteuttaa huoltotehtävät oikeaan aikaan tarpeittesi ja budjettisi mukaisesti.

Granlund Managerin sähköistä huoltokirjaa on mahdollista laajentaa myös PTS-suunnitteluun ja energiaseurantaan.

Hyvin suunnitellulla ja oikeaan aikaan toteutetuilla huoltotoimilla saat lisää käyttöaikaa rakennuksillesi. Säästyt laiminlyödyn huollon aiheuttamilta sisäilmaongelmilta ja laitteiden vikaantumisilta.

Ota yhteyttä, niin autamme kiinteistösi huoltotoiminnan tehostamisessa ja Granlund Managerin huoltokirjan käyttöönotossa.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Mitä tietoa etsit?