Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatKokenut LVI-suunnittelija, Pohjanmaa

Kokenut LVI-suunnittelija, Pohjanmaa

Miltä kuulostaisi LVI-suunnittelijan työ, jossa hyvä työsi palkitaan, ja jossa voit vaikuttaa ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa? Haluaisitko suunnitella monipuolisesti sekä uudisrakentamisen että peruskorjauksen kohteita? Tai ehkä sinulla on toiveenasi suuntautua johonkin tiettyyn LVI-suunnittelun aselajiin?

Nyt sinulla on tilaisuus luoda itsellesi sellaista työelämää ja urapolkua, joka tuntuu omalta jutultasi.

Pääset valitsemaan toimipaikkasi vapaasti Seinäjoen, Alavuden, Vaasan tai Kokkolan toimistoltamme.

LVI-suunnittelijanamme voit valita, millaisiin suunnitteluprojekteihin tartut. Tarjolla meillä on uudisrakentamisen ja peruskorjauksen LVI-suunnittelua sekä pienemmissä että isomman kaliiberin hankkeissa – suunnittelemme esimerkiksi sairaaloita, kouluja, päiväkoteja, liikekiinteistöjä ja teollisuuslaitoksia.

Näin voit kasvattaa itsellesi ammattimielessä komeat kannukset, joilla pärjäät jatkossakin loistavasti, työskentelitpä millaisissa hankkeissa tahansa. Tulet osaksi tiimiämme, johon kuuluu ryhmäpäällikön lisäksi projektipäälliköitä, suunnitteluinsinöörejä ja LVI-asiantuntijoita.

Halutessasi voit muovata rooliasi ottamalla projektipäällikön vastuita tai erikoistumalla esimerkiksi johonkin LVI-suunnittelun osa-alueeseen, kuten energia-alan laskentaan tai sprinklerisuunnitteluun.

Tehtävän tavoitteet pähkinänkuoressa

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset soveltuvaa LVI-teknistä koulutusta (DI tai insinööri AMK) ja aikaisempaa kokemusta LVI-tekniikan suunnittelutehtävistä, mutta noin muuten tiedät loistavasi tehtävässäsi, kun ensimmäisten kuuden kuukauden aikana:

  • olet tutustunut uuteen tiimiisi ja tunnet omaksesi Granlundilla käytettävät työkalut, suunnittelukäytännöt ja laatujärjestelmän
  • teet LVI-suunnittelua itsenäisesti ensimmäisissä projekteissasi – joko koko LVI-suunnittelua muutamassa pienemmässä kohteessa tai jotakin tiettyä LVI-suunnittelun osa-aluetta suuremmassa projektissa

Ensimmäisen vuoden aikana:

  • olet hitsautunut tärkeäksi osaksi lämminhenkistä porukkaamme
  • olet kehittänyt itsellesi mielekkäät LVI-suunnittelun rutiinit, joiden avulla pystyt työskentelemään tehokkaasti mutta tarkkuudesta tinkimättä
  • arvokas LVI-suunnittelun kokemuksesi ja hiljainen tietosi on päässyt myös uransa alkupuolella olevien suunnittelijoidemme käyttöön
  • olet löytänyt meiltä sinua inspiroivia koulutuksia tai muita väyliä, joilla voit syventää osaamistasi ja muokata rooliasi haluamaasi suuntaan

5 syytä, miksi sinun kannattaisi harkita tätä tehtävää

#1: Palkitsemme sinut hyvin tehdystä työstä ja voit vaikuttaa itse ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa. Esimerkiksi viime vuonna jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.

#2: Meillä et polje paikallasi, vaan pääset etenemään yhä haastavampiin projekteihin ja uusiin vastuisiin omassa tahdissasi.

#3: Autamme sinua muotoilemaan työelämästäsi sinun näköistäsi ja valitsemaan tavoitteisiisi sopivia projekteja, joissa pystyt pitämään työkuormasi tasapainossa.

#4: Sinulla on tilaa hoitaa työsi laadusta tinkimättä niin, että pystyt seisomaan tekemäsi työn takana. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla, vaan autamme toisiamme hoitamaan hommat yhdessä kunnialla maaliin.

#5: Saat keskittyä leipälajiisi LVI-suunnitteluun ilman kimuranttia byrokratiahumppaa, sillä olemme työntekijöidemme omistama yritys ja päätämme yhdessä, millaiset toimintatavat tukevat arjen työtämme. Voit sopia asioista esihenkilösi kanssa “yhden oven kautta”.

Tutustu myös kattaviin henkilöstöetuihimme, jotka me granlundilaiset olemme itse valinneet.

Miltä vaikutti? Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta. Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 25.10.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme tutustumisen hakijoihin jo hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen saakka. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Jos sinulla on mielessäsi tehtävää koskevia kysymyksiä, aluejohtajamme juttelevat tehtävästä mielellään lisää kanssasi:

Kai-Kristian Vimpari, kai-kristian.vimpari@granlund.fi, p. 050 376 2090

Kari Rauhala, kari.rauhala@granlund.fi, p. 040 059 5922

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä granlundilaisia on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?