Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatKokenut sähkösuunnittelija, Pohjanmaa

Kokenut sähkösuunnittelija, Pohjanmaa

Miltä kuulostaisi sähkösuunnittelijan työ, jossa hyvä työsi palkitaan ja jossa voit vaikuttaa ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa? Haluaisitko edetä suunnittelemaan yhä monipuolisempia ja haastavampia uudisrakentamisen ja peruskorjauksen kohteita?

Nyt sinulla on tilaisuus liittyä työpaikkaan, jossa yhdistyvät ison ja pienen talon parhaat puolet: rautainen osaaminen, haastavat ja monipuoliset hankkeet sekä etenemismahdollisuudet ilman kimuranttia byrokratiaa tai valtaisaa hierarkiaa.

Voit valita toimipaikkasi vapaasti Seinäjoen, Alavuden, Vaasan tai Kokkolan toimistoltamme. Tiedossa on uudisrakentamisen ja peruskorjauksen sähkösuunnittelua sekä pienemmissä että isomman kaliiberin hankkeissa julkiselle ja yksityiselle sektorille.

Näin voit kasvattaa itsellesi ammattimielessä komeat kannukset, joilla pärjäät jatkossakin loistavasti, työskentelitpä millaisissa hankkeissa tahansa.

Tulet osaksi noin kymmenen hengen sähkösuunnittelun osastoamme, jossa saat työkavereiksesi sekä kokeneita sähkötekniikan konkareita että intoa puhkuvia tulevaisuuden suunnittelijalupauksia. Tulitukea työhösi saat myös talotekniikan ammattilaisiltamme joko saman katon alta tai tarvittaessa puhelinlinjojen päästä muilta toimistoiltamme.

Halutessasi voit myöhemmin muovata rooliasi ottamalla lisävastuuta esimerkiksi nuorempien suunnittelijoidemme ohjaamisesta tai etenemällä sähkösuunnittelun projektipäällikön tehtäviin.

Näin menestyt tässä tehtävässä

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset soveltuvaa sähköteknistä koulutusta (DI tai insinööri AMK) ja aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelusta.

Tiedät loistavasi tehtävässäsi, kun ensimmäisten kuuden kuukauden aikana:

  • olet tutustunut uuteen tiimiisi ja tunnet omaksesi Granlundilla käytettävät työkalut, suunnittelukäytännöt ja laatujärjestelmän
  • teet sähkösuunnittelua sujuvasti ja itsenäisesti ensimmäisissä projekteissasi

Ensimmäisen vuoden aikana:

  • olet hitsautunut tärkeäksi osaksi lämminhenkistä porukkaamme
  • olet kehittänyt itsellesi mielekkäät sähkösuunnittelun rutiinit, joiden avulla pystyt työskentelemään tehokkaasti mutta tarkkuudesta tinkimättä
  • arvokas sähkösuunnittelun kokemuksesi ja hiljainen tietosi on päässyt myös uransa alkupuolella olevien suunnittelijoidemme käyttöön
  • olet löytänyt meiltä sinua inspiroivia koulutuksia tai muita väyliä, joilla voit syventää osaamistasi ja muokata rooliasi haluamaasi suuntaan

5 syytä, miksi sinun kannattaisi harkita tätä tehtävää

#1: Palkitsemme sinut hyvin tehdystä työstä ja voit vaikuttaa itse ansiotasoosi. Esimerkiksi viime vuonna jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.

#2: Meillä et polje paikallasi, vaan pääset etenemään yhä haastavampiin projekteihin ja uusiin vastuisiin omassa tahdissasi. Pystyt tekemään omasta urapolustasi oman näköistäsi.

#3: Sinulla on tilaa hoitaa työsi laadusta tinkimättä niin, että pystyt seisomaan tekemäsi työn takana. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla, vaan autamme toisiamme hoitamaan hommat yhdessä kunnialla maaliin.

#4: Huolehdimme, että voit hyvin kanssamme. Seuraamme, mitä sinulle kuuluu ja mittaamme työilmapiiriämme säännöllisesti. Emme pelkää tarttua tarvittaessa epäkohtiin.

#5: Saat keskittyä leipälajiisi sähkösuunnitteluun ilman kimuranttia byrokratiahumppaa, sillä olemme työntekijöidemme omistama yritys ja päätämme yhdessä, millaiset toimintatavat tukevat arjen tiimellystämme. Voit sopia asioista esihenkilösi kanssa “yhden oven kautta”.

Tutustu myös kattaviin henkilöstöetuihimme, jotka me granlundilaiset olemme itse valinneet.

Miltä vaikutti? Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta. Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 25.10.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme tutustumisen hakijoihin jo hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen saakka. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Jos sinulla on mielessäsi tehtävää, tehtävän tavoitteita tai meillä työskentelyä koskevia kysymyksiä, sähkösuunnittelun osastonjohtajamme juttelevat tehtävästä mielellään lisää kanssasi. Rimpauta Villelle tai Veli-Matille:

Ville Korpi /Vaasa, ville.korpi@granlund.fi, p. 050 466 5123

Veli-Matti Rintaniemi /Seinäjoki, veli-matti.rintaniemi@granlund.fi, p. 040 056 1301

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä granlundilaisia on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?