Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatLVI-suunnittelun projektipäällikkö, Pohjanmaa

LVI-suunnittelun projektipäällikkö, Pohjanmaa

Miltä kuulostaisi projektipäällikön tehtävä, jossa hyvä työsi palkitaan ja voit itse vaikuttaa ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa? Haluaisitko edetä vastaamaan yhä monipuolisemmista ja haastavammista uudisrakentamisen sekä peruskorjauksen kohteista?

Nyt sinulla on tilaisuus luoda itsellesi omannäköistäsi työelämää ja urapolkua. Pääset valitsemaan toimipaikkasi vapaasti Seinäjoen, Alavuden, Vaasan tai Kokkolan toimistoltamme.

LVI-suunnittelun projektipäällikön tehtävä pähkinänkuoressa

LVI-suunnittelun projektipäällikkönä voit valita, millaisiin suunnitteluprojekteihin tartut. Tarjolla meillä on uudisrakentamisen ja peruskorjauksen projektien vetämistä sekä pienemmissä että isomman kaliiberin hankkeissa – suunnittelemme esimerkiksi sairaaloita, kouluja, päiväkoteja, liikekiinteistöjä ja teollisuuslaitoksia.

Vastaat LVI-suunnittelusta kokonaisvaltaisesti: suunnittelet projektin aikataulun ja resursoinnin. Hankkeen aikana johdat suunnittelua, järjestät tarvittavat kokoukset, osallistut suunnittelukokouksiin, vastaat tiedonjakamisesta suunnitteluryhmän kesken ja huolehdit suunnittelun laadusta sekä käytettävistä euroista. Projektista riippuen tuot osaamisesi mukaan toisinaan myös tarjous- ja työmaavaiheessa.

Näin voit kasvattaa itsellesi ammattimielessä komeat kannukset, joilla pärjäät jatkossakin loistavasti, työskentelitpä millaisissa hankkeissa tahansa. Tulet osaksi tiimiämme, johon kuuluu ryhmäpäällikön lisäksi useita LVI-suunnittelijoita, projektipäälliköitä ja LVI-asiantuntijoita.

Halutessasi pääset jakamaan arvokasta LVI-suunnittelun ja/tai -urakoinnin kokemustasi ja hiljaista tietoasi myös uransa alkupuolella olevien suunnittelijoidemme käyttöön.

Näin menestyt tässä tehtävässä!

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset soveltuvaa LVI-teknistä koulutusta (DI tai insinööri AMK) ja aikaisempaa kokemusta LVI-tekniikan suunnittelutehtävistä, mutta noin muuten tiedät loistavasi tehtävässäsi, kun ensimmäisten kuuden kuukauden aikana:

  • olet tutustunut uuteen tiimiisi ja asiakkaisiisi
  • hallitset Granlundilla käytettävät työkalut, suunnittelukäytännöt, laatujärjestelmän ja projektinhallinnan menetelmät
  • olet ottanut vastuullesi ensimmäiset LVI-suunnitteluprojektisi

Ensimmäisen vuoden aikana:

  • pystyt vetämään itsenäisesti useampia LVI-projekteja yhtäaikaisesti
  • olet hitsautunut tärkeäksi osaksi lämminhenkistä porukkaamme ja myös asiakkaamme luottavat asiantuntemukseesi projektin vetäjänä
  • olet kehittänyt itsellesi mielekkäät projektinjohdon rutiinit, joiden avulla pystyt työskentelemään tehokkaasti mutta tarkkuudesta tinkimättä
  • olet löytänyt meiltä sinua inspiroivia koulutuksia tai muita väyliä, joilla voit syventää osaamistasi ja muokata rooliasi haluamaasi suuntaan

5 syytä, miksi sinun kannattaisi harkita tätä tehtävää

#1: Palkitsemme sinut hyvin tehdystä työstä ja voit vaikuttaa itse ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa. Esimerkiksi viime vuonna jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.

#2: Meillä et polje paikallasi, vaan pääset etenemään yhä haastavampiin projekteihin ja uusiin vastuisiin omassa tahdissasi.

#3: Autamme sinua muotoilemaan työelämästäsi sinun näköistäsi ja valitsemaan tavoitteisiisi sopivia projekteja, joissa pystyt pitämään työkuormasi tasapainossa.

#4: Sinulla on tilaa hoitaa työsi laadusta tinkimättä niin, että pystyt seisomaan tekemäsi työn takana. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla, vaan autamme toisiamme hoitamaan hommat yhdessä kunnialla maaliin.

#5: Saat keskittyä leipälajiisi ilman kimuranttia byrokratiahumppaa, sillä olemme työntekijöidemme omistama yritys ja päätämme yhdessä, millaiset toimintatavat tukevat arjen työtämme. Voit sopia asioista esihenkilösi kanssa “yhden oven kautta”.

Tutustu myös kattaviin henkilöstöetuihimme, jotka me granlundilaiset olemme itse valinneet.

Miltä vaikutti? Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta. Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 25.10.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme tutustumisen hakijoihin jo hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen saakka. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Jos sinulla on mielessäsi tehtävää, tehtävän tavoitteita tai meillä työskentelyä koskevia kysymyksiä, aluejohtajamme juttelevat tehtävästä mielellään lisää kanssasi:

Kai-Kristian Vimpari, kai-kristian.vimpari@granlund.fi, p. 050 376 2090

Kari Rauhala, kari.rauhala@granlund.fi, p. 040 059 5922

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä granlundilaisia on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?