Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatNuorempi rakennusautomaatiosuunnittelija, Pohjanmaa

Nuorempi rakennusautomaatiosuunnittelija, Pohjanmaa

Näkisitkö itsesi osana yhtä Suomen suurimmista rakennusautomaation asiantuntijajoukoista, jossa saat taustatukea ja voit pallotella kinkkisimpiäkin kysymyksiä porukalla? Miltä kuulostaisi suunnittelupesti, jossa sinua palkitaan hyvin tehdystä työstä?

Nyt sinulla on tilaisuus päästä rakennusautomaatiosuunnittelijaksi rentoon porukkaan, jossa saat tulitukea työhösi eri suunnittelualojen kokeneilta osaajilta. Voit valita toimipaikkasi vapaasti Seinäjoen, Alavuden, Vaasan tai Kokkolan toimistoltamme.

Meillä on tarjolla sinulle monipuolisesti uudisrakentamisen ja peruskorjauksen rakennusautomaatiosuunnittelua sekä pienemmissä että isomman kaliiberin hankkeissa – esimerkiksi sairaaloissa, kouluissa, päiväkodeissa, liikekiinteistöissä, teollisuuslaitoksissa osana LVISA-suunnitteluryhmää tai RAU-saneeraushankkeissa.

Näin voit kasvattaa itsellesi ammattimielessä komeat kannukset, joilla pärjäät jatkossakin loistavasti, työskentelitpä millaisissa hankkeissa tahansa. Saat verkostoihisi monikymmenpäisen joukon Granlundin rakennusautomaation huippuammattilaisia, joiden kanssa voit peilailla erilaisia suunnitteluratkaisuja ja tekniikoita.

Suunnittelijanamme myös urakointikenttä tulee sinulle tutuksi ja näet, kuinka tekemäsi suunnitelmat toteutuvat työmaalla käytännössä. Pääset kurkistamaan tilaajapuolen, rakennuttajien ja kiinteistönomistajien maailmaan sekä tutustumaan rakennusautomaation etäseurantaan. Myöhemmin urallasi voit halutessasi edetä vaikkapa rakennusautomaation kokeneeksi konsultiksi Granlundin sisällä.

Näin menestyt tässä tehtävässä!

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset joko sähkö- ja automaatiotekniikan koulutusta (DI tai insinööri AMK) tai muuta soveltuvaa koulutusta, josta olet saanut eväät rakennusautomaatiosuunnitteluun. Sinulla voi olla myös joko aiempaa kokemusta RAU-suunnittelusta tai vaihtoehtoisesti urakointikokemusta talotekniikan parista.

Tiedät loistavasi tehtävässäsi, kun ensimmäisten kuuden kuukauden aikana:

  • olet tutustunut uuteen työporukkaasi ja tunnet omaksesi Granlundilla käytettävät työkalut, suunnittelukäytännöt ja laatujärjestelmän
  • olet saanut laadittua jo useammat RAU-suunnitelmat kokemuksestasi riippuen joko opastetusti tai itsenäisesti

Ensimmäisen vuoden aikana:

  • pystyt suoriutumaan rakennusautomaatiosuunnittelusta ja siihen liittyvistä kirjallisten tuotosten laatimisesta itsenäisesti
  • olet hitsautunut tärkeäksi osaksi lämminhenkistä porukkaamme
  • olet kehittänyt itsellesi mielekkäät RAU-suunnittelurutiinit, joiden avulla pystyt työskentelemään tehokkaasti, mutta tarkkuudesta tinkimättä
  • olet löytänyt meiltä sinua inspiroivia koulutuksia tai muita väyliä, joilla voit syventää osaamistasi – esimerkiksi RAU-asiantuntijoidemme Smart Buildings -koulutuksen, jossa pääset haistelemaan alan uusimpia tuulia ja tutustumaan uusiin suunnittelun työkaluihin

5 syytä, miksi sinun kannattaisi harkita tätä tehtävää

#1: Palkitsemme sinut hyvin tehdystä työstä ja voit vaikuttaa itse ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa. Esimerkiksi viime vuonna jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.

#2: Saat ympärillesi lukuisan joukon rakennusautomaatiosuunnittelun ammattilaisia, joiden avulla ratkot mitkä tahansa suunnitteluun liittyvät haasteesi. Sinun ei siis tarvitse aloittaa suunnittelutyötäsi tyhjältä pöydältä, vaan voit tarvittaessa ottaa mallia aikaisemmista projekteistamme.

#3: Meillä et polje paikallasi, vaan pääset etenemään yhä haastavampiin projekteihin ja uusiin vastuisiin omassa tahdissasi. Tämän esimiehesi Tapio varmistaa henkilökohtaisesti varaamalla aikaa yhteisiin keskusteluhetkiinne.

#4: Sinulla on tilaa hoitaa työsi laadusta tinkimättä niin, että pystyt seisomaan tekemäsi työn takana. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla, vaan autamme toisiamme hoitamaan hommat yhdessä kunnialla maaliin.

#5: Saat keskittyä leipälajiisi rakennusautomaatiosuunnitteluun ilman kimuranttia byrokratiahumppaa, sillä olemme työntekijöidemme omistama yritys ja päätämme yhdessä, millaiset toimintatavat tukevat arjen työtämme. Voit sopia asioista esihenkilösi kanssa “yhden oven kautta”.

Tutustu myös kattaviin henkilöstöetuihimme, jotka me granlundilaiset olemme itse valinneet.

Miltä vaikutti? Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta. Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 18.10.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme tutustumisen hakijoihin jo hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen saakka. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Jos sinulla on mielessäsi tehtävää koskevia kysymyksiä, rakennusautomaation osastonjohtajamme Tapio Mäki juttelee mielellään kanssasi lisää. Hänet tavoitat sähköpostitse tapio.maki@granlund.fi tai puhelimitse numerosta 044 272 6622.

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä granlundilaisia on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?