Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatRakennuttaja / rakennustöiden valvoja, Vaasa

Rakennuttaja / rakennustöiden valvoja, Vaasa

Oletko pohtinut, kuinka osaamisesi voisi kasvaa monipuolisten uudis- ja korjausrakentamisen projektien rakennuttajana ja rakennusvalvojana? Miltä kuulostaisi työpaikka, jossa hyvä työsi palkitaan ja jossa voit vaikuttaa ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa?

Nyt sinulla on tilaisuus liittyä työpaikkaan, jossa yhdistyvät ison ja pienen talon parhaat puolet: rautainen osaaminen, haastavat ja kirjavat hankkeet sekä mittavat etenemismahdollisuudet ilman kimuranttia byrokratiaa tai valtaisaa hierarkiaa.

Ja mikä parasta – tässä tehtävässä liikut pääsääntöisesti vain Vaasan alueella ja ennätät aina illaksi kotiin.

Rakennuttajaksi Granlundille?

Vastaat rakennuttamisesta ja rakennustöiden valvonnasta asiakkaidemme erilaisissa uudisrakentamisen ja peruskorjauksen projekteissa. Hankkeesi voivat olla vaihdellen sekä pienempiä että isomman kaliiberin kokonaisuuksia – esimerkiksi liikekiinteistöjä, teollisuuslaitoksia, sairaaloita, kouluja ja päiväkoteja.

Näissä projekteissa voit kasvattaa itsellesi ammattimielessä komeat kannukset, joilla pärjäät jatkossakin loistavasti, työskentelitpä millaisissa hankkeissa tahansa.

Tulet osaksi Vaasan toimistomme lämminhenkistä ammattilaisten joukkoa, josta löydät tueksi monien eri alojen osaajia pallottelemaan kanssasi kiperimpiäkin kysymyksiä. Tulitukea työhösi saat lisäksi muilta konsernimme rakennuttajilta ja valvojilta, joihin pääset tutustumaan alusta saakka.

Sinulla on myös mahdollisuus muovata rooliasi sinua motivoivaan suuntaan. Me kasvamme rivakasti ja sinun kannaltasi se tarkoittaa, että voit ottaa halutessasi lisää vastuuta nopeastikin.

Näin menestyt tehtävässä

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta (rakennusinsinööri DI/AMK tai rakennusmestari) ja aikaisempaa kokemusta rakennuttamisesta, rakennustöiden valvonnasta tai rakennustyömaan työnjohdosta.

Tiedät loistavasi tehtävässäsi, kun ensimmäisten kuuden kuukauden aikana:

  • olet ottanut useamman rakennuttamisen tai rakennustöiden valvonnan projektin vastuullesi ja pystyt edistämään sinulle nimettyjä projekteja itsenäisesti
  • olet tullut tutuksi uudessa työporukassa ja löytänyt tarvitsemasi ammattilaiset, joiden kanssa voit arvioida ja kehitellä erilaisia ratkaisuja hankkeiden ongelmakohdissa
  • hallitset projektinhallinnan ohjelmamme ja käytäntömme

Ensimmäisen vuoden aikana:

  • pystyt viemään rakennuttamisen projektin itsenäisesti alusta loppuun
  • olet kehittänyt itsellesi mielekkäät rakennuttamisen ja rakennustöiden valvonnan rutiinit, joiden avulla pystyt työskentelemään tehokkaasti mutta huolellisuudesta tinkimättä
  • asiantuntemuksesi asiakasprojekteissa alkaa poikia sinulle uusia mielekkäitä projekteja
  • olet löytänyt meiltä sinua inspiroivia koulutuksia tai muita väyliä, joilla voit syventää osaamistasi – kokemuksestasi riippuen voit hakeutua esimerkiksi RAP– ja RAV-pätevyyskoulutuksiin

5 syytä, miksi sinun kannattaisi harkita tätä tehtävää

#1: Palkitsemme sinut hyvin tehdystä työstä ja voit vaikuttaa itse ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa. Esimerkiksi viime vuonna jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.

#2: Meillä et polje paikallasi, vaan pääset etenemään yhä haastavampiin projekteihin ja uusiin vastuisiin omassa tahdissasi. Pystyt tekemään urastasi oman näköistäsi ja valita sinulle parhaimmin toimivat työskentelytavat.

#3: Saat ympärillesi lukuisan joukon rakennuttamisen ja rakennusvalvonnan ammattilaisia, joiden avulla ratkot mitkä tahansa suunnitteluun liittyvät haasteesi. Pääset jakamaan arvokasta hiljaista tietoasi myös muille.

#4: Sinulla on tilaa hoitaa työsi laadusta tinkimättä niin, että pystyt seisomaan tekemäsi työn takana. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla, vaan autamme toisiamme hoitamaan hommat yhdessä kunnialla maaliin.

#5: Saat keskittyä leipälajiisi rakennuttamiseen ja rakennusvalvontaan ilman kimuranttia sisäistä byrokratiahumppaa, sillä olemme työntekijöidemme omistama yritys ja päätämme yhdessä, millaiset toimintatavat tukevat arjen työtämme. Voit suunnitella itse kalenterisi ja sopia asioista esihenkilösi kanssa “yhden oven kautta”.

Tutustu myös kattaviin henkilöstöetuihimme, jotka me granlundilaiset olemme itse valinneet.

Miltä vaikutti? Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta. Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 25.10.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme tutustumisen hakijoihin jo hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen saakka. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Jos sinulla on mielessäsi tehtävää, tehtävän tavoitteita tai meillä työskentelyä koskevia kysymyksiä, korjausrakentamisen osastonjohtajamme Ari Hietikko juttelee mielellään lisää kanssasi. Hänet tavoitat sähköpostitse ari.hietikko@granlund.fi ja puhelimitse 050 390 1918.

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä granlundilaisia on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?