Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatSähkösuunnittelun projektipäällikkö, Pohjanmaa

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö, Pohjanmaa

Haluaisitko edetä vastaamaan yhä monipuolisemmista ja haastavammista uudisrakentamisen ja peruskorjauksen kohteista? Miltä kuulostaisi sähkösuunnittelun projektipäällikön työ, jossa hyvä työsi palkitaan ja jossa voit vaikuttaa ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa?

Nyt sinulla on tilaisuus liittyä työpaikkaan, jossa yhdistyvät ison ja pienen talon parhaat puolet: rautainen osaaminen, haastavat ja monipuoliset hankkeet sekä etenemismahdollisuudet ilman kimuranttia byrokratiaa tai valtaisaa hierarkiaa.

Voit valita toimipaikkasi vapaasti Seinäjoen, Alavuden, Vaasan tai Kokkolan toimistoltamme.

Sähkösuunnittelun projektipäälliköksi Granlundille?

Projektipäällikkönämme vastaat sähkösuunnittelun projektien läpiviennistä uudisrakentamisen ja peruskorjauksen projekteissa. Huolehdit projektiemme aikataulutuksesta, resursoinnista, laadunvarmistuksesta, taloudesta ja tarvittaessa myös suunnittelun ohjauksesta. Hyppäät projekteihimme mukaan heti käynnistymisvaiheessa ja kuljetat projektin maaliin taloudelliseen loppuselvitykseen saakka.

Sinulle meillä on tiedossa sekä pienempiä että isomman kaliiberin hankkeita julkiselle ja yksityiselle sektorille. Näin voit kasvattaa itsellesi ammattimielessä komeat kannukset, joilla pärjäät jatkossakin loistavasti, työskentelitpä millaisissa hankkeissa tahansa.

Tulet osaksi noin kymmenen hengen sähkösuunnittelun osastoamme, jossa saat työkavereiksesi sekä kokeneita sähkötekniikan konkareita että intoa puhkuvia tulevaisuuden suunnittelijalupauksia. Tulitukea työhösi saat myös talotekniikan ammattilaisiltamme saman katon alta ja tarvittaessa puhelinlinjojen päästä.

Näin menestyt sähkösuunnittelun projektipäällikkönämme

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset soveltuvaa sähköteknistä koulutusta (DI tai insinööri AMK) ja aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelusta ja/tai sähköurakoinnista.

Tiedät loistavasi tehtävässäsi, kun ensimmäisten kuuden kuukauden aikana:

  • hallitset projektinhallinnan ohjelmamme ja käytäntömme
  • olet ottanut useamman sähkösuunnitteluprojektin vastuullesi ja pystyt edistämään sinulle nimettyjä projekteja itsenäisesti
  • olet tullut tutuksi uudessa työporukassasi ja löytänyt tarvitsemasi ammattilaiset, joiden kanssa voit pallotella erilaisia ratkaisuja hankkeiden ongelmakohdissa

Ensimmäisen vuoden aikana:

  • pystyt viemään sähkösuunnitteluprojektin itsenäisesti alusta loppuun
  • olet kehittänyt itsellesi mielekkäät projektinhallinnan rutiinit, joiden avulla pystyt työskentelemään tehokkaasti mutta huolellisuudesta tinkimättä
  • olet löytänyt meiltä sinua inspiroivia koulutuksia tai muita väyliä, joilla voit syventää osaamistasi ja muokata rooliasi haluamaasi suuntaan – olet osallistunut esimerkiksi sisäiseen projektipäällikkökoulutukseemme

5 syytä, miksi sinun kannattaisi harkita tätä tehtävää

#1: Palkitsemme sinut hyvin tehdystä työstä ja voit vaikuttaa itse ansiotasoosi yhdessä työkavereidesi kanssa. Esimerkiksi viime vuonna jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.

#2: Meillä et polje paikallasi, vaan pääset etenemään yhä haastavampiin projekteihin ja uusiin vastuisiin omassa tahdissasi. Pystyt tekemään omasta urapolustasi oman näköistäsi.

#3: Sinulla on tilaa hoitaa työsi laadusta tinkimättä niin, että pystyt seisomaan tekemäsi työn takana. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla, vaan autamme toisiamme hoitamaan hommat yhdessä kunnialla maaliin.

#4: Huolehdimme, että voit hyvin kanssamme. Seuraamme, mitä sinulle kuuluu ja mittaamme työilmapiiriämme säännöllisesti. Emme pelkää tarttua tarvittaessa epäkohtiin.

#5: Saat keskittyä leipälajiisi sähköprojektien läpivientiin ilman kimuranttia sisäistä byrokratiahumppaa, sillä olemme työntekijöidemme omistama yritys ja päätämme yhdessä, millaiset toimintatavat tukevat arjen työtämme. Voit sopia asioista esihenkilösi kanssa “yhden oven kautta”.

Tutustu myös kattaviin henkilöstöetuihimme, jotka me granlundilaiset olemme itse valinneet.

Miltä vaikutti? Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta. Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 25.10.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme tutustumisen hakijoihin jo hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen saakka. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Jos sinulla on mielessäsi tehtävää, tehtävän tavoitteita tai meillä työskentelyä koskevia kysymyksiä, sähkösuunnittelun osastonjohtajamme juttelevat tehtävästä mielellään lisää kanssasi. Rimpauta Villelle tai Veli-Matille:

Ville Korpi /Vaasa, ville.korpi@granlund.fi, p. 050 466 5123

Veli-Matti Rintaniemi /Seinäjoki, veli-matti.rintaniemi@granlund.fi, p. 040 056 1301

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä granlundilaisia on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?