Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatTeollisuuden sähkösuunnittelun projektipäällikkö, Lappeenranta

Teollisuuden sähkösuunnittelun projektipäällikkö, Lappeenranta

Arvostatko mutkatonta ja rentoa työkulttuuria? Oletko luonteeltasi huolellinen ja vastuuntuntoinen? Oletko kiinnostunut haastavista ja mielenkiintoisista työtehtävistä teollisuussuunnittelun parissa ja hyvässä seurassa?

Jos vastasit kyllä, meillä olisi tarjota sinulle erittäin hyvä mahdollisuus saada uutta virtaa työhösi sähäkän toimenkuvan merkeissä. Etsimme rivistömme täydennykseksi ja uudeksi työkaveriksi osaavaa teollisuuden sähkösuunnittelun projektipäällikköä.

Me Granlund Saimaan teollisuussuunnittelun osaston väki teemme sähkö- ja automaatiosuunnittelua teollisuuden vaatimuksiin muun muassa teollisuuslaitoksiin, julkishallinnon sektorille ja jakeluverkkoyhtiöille.

Meillä on tapana tehdä töitä vapaasti valiten joko toimistolta tai kotoa käsin. Oman väen suunnittelema toimistomme sijaitsee Lappeenrannan Rakuunanmäellä yli sata vuotta vanhassa puolustusvoimien kiinteistössä. Vasta valmistuneet toimitilamme ovat tietysti aivan loistavat: juuri meille tehdyt, modernit ja hyvin toimivat.

Granlundin Saimaan teollisuussuunnittelun osastolla on mukavia työtovereita, joiden kanssa yhteistyö on helppoa. Työkavereitasi ovat muun muassa teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelija, teollisuussähkösuunnittelun projektipäällikkö ja teollisuuden automaatiosuunnittelun projektipäällikkö.

Työtehtäväsi koostuvat suunnittelutyöhön osallistumisesta, suunnittelun johtamisesta ja laadun varmistamisesta, asiakassuhteiden hoitamisesta ja projektien aikataulutuksesta.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta tehtäviin soveltuvaa koulutusta ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta alalta. Odotamme sujuvia MS-Office ja AutoCAD/CADS -ohjelmistojen käyttötaitoja. Lisäksi toivomme, että tulet toimeen englannin kielellä vähintään välttävästi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Jannelle (janne.rautio@granlund.fi) 26.9.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Janne vastaa niihin mielellään. Granlund Saimaan teollisuussuunnittelun osaston ryhmäpäällikkö Janne Raution tavoitat puhelinnumerosta 044 354 5030 tai sähköpostiosoitteesta janne.rautio@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?