Hyppää sisältöön
PalvelutKiinteistöjohtaminenKiinteistön toiminnan varmistaminen

Kiinteistön toiminnan varmistaminen

Kiinteistön toiminnan varmistaminen tähtää talotekniikan maksimaaliseen hyötykäyttöön. Pystymme säästämään etäseuranta- ja analytiikkapalveluilla jopa 40 prosenttia kiinteistön energiakuluista ilman investointeja.

Kiinteistön toiminnan varmistaminen laskee energiakuluja

Kiinteistön toiminnan varmistaminen käytön aikana on kriittisen tärkeä osa kiinteistöomaisuutesi elinkaarijohtamista. Yhdistämme alan parhaat ohjelmistot ja laaja-alaisen osaamisemme kiinteistöjen talotekniikasta, kunnossapidosta ja energiajohtamisesta.

Referenssimme osoittavat, että etäseuranta- ja analytiikkapalveluilla lasketaan energiakuluja jopa 40 prosenttia. Olemme saaneet aikaan suuria ja hyödyllisiä muutoksia esimerkiksi monimuotoisissa toimistokohteissa, kauppakeskuksissa, tuotantolaitoksissa ja kampusalueilla.

Toiminnan varmistamisessa pureudutaan talotekniikan ongelmakohtiin

Olemme luoneet kiinteistön toiminnan varmistamiseen systemaattisen toimintamallin, jolla ratkaisemme kiinteistönpidon haasteita, kuten resurssi- ja energiahukkaa. Otamme kiinteistön talotekniikan haltuun sekä paikan päällä että etänä. Käymme tekniikkajärjestelmät ja rakennusautomaation toiminnan läpi kohdekierroksilla ja käynnistämme sen jälkeen kiinteistötekniikan etäseurannan ja -mittaroinnin.

Analysoimalla energiadataa havaitsemme toimintavirheet ja poikkeamat nopeasti. Välitämme palvelupyynnöt Granlund Managerin tai muun kiinteistönomistajan käyttämän huoltokirjan kautta huoltoyhtiölle.

Yhdessä saamme olemassa olevista järjestelmistä enemmän irti, jolloin myös kiinteistönhuollon työaikaa käytetään tehokkaasti. FDD-menetelmällä (fault detection and diagnostics) pääsemme lopulta käsiksi ongelmien juurisyihin, mikä tuottaa kaikkein suurimmat säästöt.

Etäkäyttö- ja analytiikkapalvelut ohjaavat tarpeenmukaiseen ylläpitoon

Etäkäyttö- ja analytiikkapalvelujemme tavoitteena on saada aikaan konkreettisia tuloksia: laskea energiankulutusta, hallita sisäolosuhteita ja varmistaa hyvä sisäilmanlaatu.

Kun monimutkaisia lämmitys-, jäähdytys- ja ilmastointijärjestelmiä käytetään oikein, palveluverkoston toiminta on tehokasta ja kunnossapito tarpeenmukaista. Talotekniikan toiminnan varmistaminen kehittää myös kiinteistösi energiajohtamista, jolloin yksittäisten laitteiden ja koko kiinteistön elinkaari pitenee.

Kiinteistön toiminnan varmistamisen palveluitamme

Helsinki, pääkonttori

Tamron hiilijalanjälki pieneni 250 tonnia

Palvelu

Digitaaliset palvelut, Granlund Manager -ohjelmisto, PTS, Huoltokirja

Toimiala

Teollisuus

Tamrolle tilojen olosuhteet ovat kaikki kaikessa. Digitaalisilla kiinteistöpalveluilla energiankulutuksen kustannukset laskivat yli 65 000 eurolla vuodessa ilman lisäinvestointeja.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Veritaksen kiinteistöjen energiankulutusta seurataan ja etävalvotaan Granlund Managerilla

Palvelu

Granlund Manager -ohjelmisto, Digitaaliset palvelut

Toimiala

Liiketilat ja kauppa, Toimistot

Noin 40 kiinteistöä liitettiin Granlund Manageriin viime vuonna. Taustalla on halu seurata ja ohjata kiinteistöjen käyttöä ja energiakulutusta tarkemmin.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Kiinteistö Oy Casa Academican energiatehokkuus parani digitaalisilla kiinteistöpalveluilla

Palvelu

Digitaaliset palvelut, Huoltokirja

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Digitaalisten kiinteistöpalvelujen avulla lähes 50-vuotiaan kiinteistön energiankulutus on saatu laskuun, samalla kun sisäolosuhteet ovat pysyneet vuokralaisille hyvinä.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Ajankohtaista

Vastuullisuus, kiinteistöt ja raha – Mitä markkinoilla tapahtuu?

06.07.2022 – Miltä vastuullisuus näyttää juuri nyt ja mitä ESG tarkoittaa kiinteistö- ja rakennusalalla? Miten raha ohjaa nyt ja jatkossa alaa kohti…

Blogi

Granlund Kuopion kova osaaminen rakennusautomaatiossa kerää kiitosta

04.05.2022 – Rakennusautomaation rooli korostuu energiatehokkuudessa ja hyvien sisäolosuhteiden ylläpidossa. Granlund Kuopiossa automaation suunnittelusta vastaa rautainen tiimi.

Uutinen

Valtteina teknologia ja tutkittu tieto – Halton ja Granlund vievät suomalaista sisäilmaosaamista Lähi-itään

14.01.2022 – Suomalaiselle sisäilmaosaamiselle on kysyntää Lähi-idän markkinoilla. Teknologiset ratkaisumme parantavat sisäilman laatua energiatehokkaasti kuumissa olosuhteissa, ja suomalaisen sisäilmatutkimuksen tuloksia hyödynnetään terveysturvallisuuden…

Uutinen

Granlund pelillisti kiinteistöjohtajan arkea Dubain maailmannäyttelyyn

14.12.2021 – Granlund pelillisti kiinteistöjohtajan arkea ja tuotti Dubain maailmannäyttelyyn pelin, jossa kuka tahansa voi hypätä hetkeksi kiinteistöjohtajan rooliin.

Uutinen

Visiosta todellisuuteen – mistä aidosti älykäs rakennus koostuu?

25.10.2021 – Älykkään rakennuksen toteutusta ei kannata jättää puolitiehen. Yksittäisten digiratkaisujen sijaan on rakennettava kokonaisuus, josta hyötyvät niin kiinteistön omistaja kuin käyttäjätkin.

Blogi

Kiinteistöjohtajan kahden palan palapeli

04.10.2021 – Meillä kiinteistöjohtamisen parissa työskentelevillä on miljoonan palan palapeli käsissämme, vai sittenkin vain kahden?

Blogi

Sisäilmastonmuutos vaatii toimia – kuinka varaudumme tuleviin pandemioihin?

04.10.2021 – Koronapandemian ratkaisuun on muodostunut uusi liiketoiminta-alue: sisätilojen terveysturvallisuus. Sisäilmastonmuutosta ei ratkaista vain rajoituksilla ja rokotteilla, vaan vaaditaan toimia sisäilman parantamiseen.

Blogi

Rakennusten käyttö tehostuu talotekniikan roolin kasvaessa

10.05.2021 – Rakennukset ovat iso osa yhteiskuntaa ja muodostavat jopa 40 prosenttia energian kokonaiskulutuksesta. Talotekniikka auttaa hyödyntämään rakennuksia tilanteen ja tarpeen mukaan.

Blogi

Kattava Due Diligence varmistaa onnistuneen kiinteistökaupan

09.12.2020 – Granlundin Due Diligence -selvitykset tuottavat monipuolista tietoa teknisten ja ympäristöasioiden vaikutuksista kiinteistön arvoon. Puolueeton arvio auttaa kiinteistökaupassa sekä myyjää että…

Uutinen

Dataohjattu kiinteistö pysyy mukana muutoksissa

05.11.2020 – Muuttuvat työnteon ja opiskelun tavat sekä kiihtyvä digitalisaatio haastavat kiinteistönomistajat kehittämään uusia ratkaisuja. Miten innovatiivinen data-alusta auttaa luomaan entistä käyttäjälähtöisempiä,…

Uutinen

Mitä tietoa etsit?