Hyppää sisältöön
PalvelutKorjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Toimimme taloyhtiösi tukena kaikissa korjausrakentamisen hankkeissa. Huolehdimme taloyhtiön korjausrakentamiseen liittyvistä tarpeista aina kuntoarvioista ja -tutkimuksista peruskorjauksiin ja kiinteistökehitykseen.

Korjausrakentamisen vaiheet: esiselvitykset, hankesuunnittelu, suunnittelu ja hankkeen toteutus

Taloyhtiön peruskorjaushankkeet lähtevät liikkeelle esiselvityksistä (mm. kuntotutkimukset) sekä huolellisesta hankesuunnittelusta, jossa määritetään tarkemmin hankkeen sisältö, aikataulu ja kustannukset. Myös osakkaiden näkemys tulee huomioida.

Suunnittelun osalta tarjoamme LVI-suunnittelua, sähkösuunnittelua, automaatiosuunnittelua ja rakennesuunnittelua sekä arkkitehtisuunnittelua. Tunnemme taloyhtiön korjausrakentamisen haasteet, ja otamme suunnittelussa huomioon kiinteistön nykytilanteen.

Taloyhtiön korjaushankkeet sujuvasti ja aikataulussa

Rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntijamme vastaavat hankkeen sujuvasta hallinnasta, oli kyse sitten julkisivuremontista, linjasaneerauksesta eli putkiremontista tai uusista energiaratkaisuista, kuten lämpöpumppujärjestelmästä. Jokainen taloyhtiön peruskorjaus- tai tilamuutoshanke aloitetaan tarkalla kuntoarviolla ja kustannuslaskennalla. Laajoissa korjaushankkeissa voimme myös selvittää mahdollisuuden ullakko-, lisäkerros- tai täydennysrakentamiseen.

Meillä on vuosikymmenten kokemus korjausrakentamisesta, joten korjaushanke sujuu aikataulussa ja kustannusohjatusti taloyhtiön asukkaat huomioiden.

Korjausrakentamisen työkalut ja lainsäädäntö hallussa

Kustannustehokas korjausrakentaminen vaatii useiden asiantuntijoiden toimivaa yhteistyötä. Laaja kokemuksemme takaa, että taloyhtiöt saavat meiltä kaiken tarvitsemansa osaamisen. Ammattilaisemme hallitsevat korjausrakentamisen lainsäädännön, tekniset järjestelmät ja digitaaliset työkalut. Hyödynnämme esimerkiksi dronekopterikuvauksia sekä havainnollisia VR- ja 3D-aktiivimalleja.

Korjausrakentamisen palvelujamme taloyhtiöille

Helsinki, pääkonttori

Folks Hotel Konepajassa yhdistyy moderni tekniikka ja historia

Palvelu

LVI-suunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu

Toimiala

Hotellit ja ravintolat

Boutique-hotelli The Folks Hotel Konepaja on osa Vallilan historiallisen Konepaja-alueen uudistumista. Hotellin suojeltujen punatiilijulkisivujen taakse kätkeytyy uutta LVI-tekniikkaa ja automaatiota,…
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Helsingin vankilan peruskorjaus päivitti tilat nykypäivän vaatimuksiin

Palvelu

Korjausrakentaminen, Rakennuttaminen ja valvonta

Toimiala

Kunnat ja kaupungit

Granlund vastasi yli 100 vuotta vanhan Sörkan vankilan peruskorjauksen rakennuttamisesta ja valvonnasta.
Referenssi
Helsinki, pääkonttori

Helsingin Autotalon peruskorjauksen talotekniikkasuunnittelu

Palvelu

Korjausrakentaminen, LVI-suunnittelu, Sähkösuunnittelu, Rakennusautomaatiosuunnittelu, Valaistussuunnittelu, Kunnossapito, Granlund Manager -ohjelmisto

Toimiala

Liiketilat ja kauppa

Olemme olleet Kampissa sijaitsevan Helsingin Autotalon TATE-suunnittelija jo 1990-luvulta asti. Vastasimme myös liikekeskuksen korjausrakentamisen ja talotekniikan suunnittelusta vuonna 2016.
Referenssi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Mitä tietoa etsit?