Toimitilat ja tilamuutokset

Toimitilat ja tilamuutokset – tekniikka suunnitellaan käyttäjiä varten

Toimitilojen ja liiketilojen sekä kokonaisten rakennusten muutossuunnittelussa tarvitaan kattavaa ymmärrystä talotekniikasta ja käyttäjien tarpeista. Asiantuntijamme hallitsevat koko tilamuutosprosessin.

Kokemusta erilaisista tiloista ja toimintaympäristöistä

Tilamuutokset vaativat kokemusta erilaisista toimintaympäristöistä ja talotekniikasta. Asiantuntijoiltamme löytyykin osaamista niin toimi- ja liiketilojen tilamuutoksista kuin julkisten rakennusten modernisoinneista. Tiedämme, miten kauppakeskuksen liiketila muuntuu viihtyisäksi kahvilaksi ja toimisto monitilaympäristöksi.

Kiinteistön käyttäjien huomiointi tilamuutoksen aikana

Tilamuutosprosessin tärkein vaihe on lähtötietojen selvittäminen, kuten kustannuslaskenta, ja muutosten vaikutusten arvioiminen. Solmimme jo alkuvaiheessa myös toimivat yhteydet loppukäyttäjiin ja määrittelemme muutostyön tavoitteet. Tilamuutosprojekti toteutetaan tehokkaasti, mutta huomioimme aina myös kiinteistön muut käyttäjät.

Kokonaisvaltainen kumppani tilamuutosprojektissa

Hallitsemme tilamuutoksen hankesuunnittelun laaja-alaisesti ja otamme kokonaisvastuun suunnittelusta, projektinjohdosta, rakennuttamisesta ja valvonnasta. Lisäksi huomioimme kiinteistön ylläpidon. Kokonaisvaltainen osaaminen auttaa meitä vaikuttamaan tehokkaasti koko hankkeen onnistumiseen ja kustannusten hallintaan.

Granlundin tilamuutoksiin tarjoamia palveluja

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake