Hyppää sisältöön

PTS

Granlund Managerin dynaaminen PTS-työkalu auttaa kiinteistösi ylläpidon budjetoinnissa, suunnittelussa ja raportoinnissa. Kiinteistön kunnossapidon PTS työkaluilla teet kiinteistösi kunnossapidon johtamisesta helpompaa.

Ota käyttöösi Dynaaminen PTS

Hyvään kiinteistön ylläpidon pitkän tähtäimen suunnitelmaan eli PTS:n laatimiseen tarvitset selkeän näkymän kiinteistösi nykytilaan ja kunnossapitohistoriaan. Kun käytössäsi on Granlund Managerin kiinteistön kunnossapidon työkalut, saat jatkuvasti ajan tasalla olevaa tietoa kiinteistöstäsi ja näet nopealla silmäyksellä koko kunnossapitohistorian.

Granlund Managerin PTS-työkaluilla voit suunnitella strategiasi mukaisen tulevaisuuden kiinteistöllesi. Saat otettua haltuusi rakennusten tekniikan elinkaaren ja rakennusturvallisuuden.

Digitaalisessa muodossa olevan Granlund Managerin PTS:n avulla helpotat tiedon kulkua eri osapuolten välillä. Voit jakaa kaiken oleellisen tiedon kunnossapidosta vastaavien henkilöiden kanssa. He voivat myös tehdä alustavia toimenpide-ehdotuksia omien havaintojensa perusteella.

Voit käyttää Granlund Manageria myös mobiilisovelluksina, jolloin kunnossapitotiedot kulkevat helposti mukana älypuhelimessa ja ovat reaaliajassa kaikkien osapuolten saatavilla.

Granlund Manager PTS – kunnossapidon suunnitelma

Granlund Managerin PTS on enemmän kuin sähköiseen muotoon laadittu pitkän aikavälin suunnitelma. Se on kokonaisvaltainen kiinteistön kunnossapidon prosessinohjauksen menetelmä, jonka avulla voit suunnitella kunnossapitostrategian ja seurata kunnossapidon suunnitelmien mukaista toteutumista.

Granlund Manager -ohjelmiston avulla voit tarkastella yksittäistä kunnossapidon toimenpidettä koko prosessin läpi aina suunnittelusta siihen asti, kun kunnossapitotehtävä on suoritettu. Tehtävien aikatauluttamisessa voit hyödyntää myös Granlund Managerin sähköisen huoltokirjan ominaisuuksia.

Granlund Managerin laajojen integraatiomahdollisuuksien ansiosta voit halutessasi yhdistää tietoja esimerkiksi taloudenhallintajärjestelmäsi kanssa, jolloin voit seurata tarkasti ylläpitotoimenpiteeseen kuluneen ajan ja rahan määrää. Voit hyödyntää integraatioita myös energiahallinnassa ja energiansäästötoimenpiteiden suunnittelussa.

Saat tehostettua PTS-suunnittelua myös Granlund Managerin monipuolisen raportoinnin avulla. Perinteisen raportoinnin lisäksi voit hyödyntää dynaamista raportointia, jolloin näet juuri ne tiedot, mitä tarvitset.

Dynaaminen PTS kokoaa tiedon yhteen paikkaan

Granlund Managerissa voit suunnitella ja tarkastella kunnossapitoa 1–10 vuoden aikasäteellä. Voit säätää aikatauluja joustavasti ja perustella päätöksiä läpinäkyvästi.

Granlund Managerin dynaaminen PTS kokoaa yhteen paikkaan kiinteistösi kunnossapitoon ja investointeihin liittyvät toimenpiteet, niiden määrän ja kustannukset sekä esimerkiksi energiansäästövaikutukset.

Granlund Managerin avulla helpotat kunnossapidon budjetointia ja saat selville myös kunnossapitotoimenpiteiden takaisinmaksuajat. Voit ohjata eurot oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.

Selkeä käyttöliittymä nopeuttaa PTS-suunnittelua

Granlund Manager on kunnossapidon johtamisen ohjelmisto, jonka käyttöönotto on yksinkertaista. Voit hyödyntää käyttöönotossa ja uusien kohteiden PTS-suunnittelussa Granlund Managerin monipuolista PTS-toimenpidekirjastoa. Sen avulla voit määritellä helposti ja nopeasti kiinteistösi kunnossapitotarpeet, niiden ajankohdan sekä laatia toimenpiteisiin tarvittavan budjetin.

Granlund Managerin selkeästä käyttöliittymästä voit tarkastella kiinteistösi PTS-suunnitelmia visuaalisessa muodossa esitettynä. Voit esimerkiksi siirtää tai päivittää kunnossapitotoimenpiteitä ja vertailla niiden vaikutusta kiinteistökohteesi budjettiin. Lisäksi voit tarkastella esimerkiksi vuosittaisia ylläpitokustannuksia ja energiasäästötoimenpiteiden vaikutuksia euromääräisesti.

Dynaamisen salkkurakenteen ansiosta voit pääkäyttäjänä valita, miten kiinteistöjä ja hankkeita PTS:ssä ryhmittelet. Siitä on apua erityisesti silloin, kun hallittavanasi on suuria kiinteistöportfolioita.

Ota yhteyttä, niin autamme tehostamaan työskentelyäsi Granlund Managerilla!

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön?

Kerro meille millaista lisätietoa tarvitset tai lähetä tarjouspyyntö. Olemme pian yhteydessä sinuun.

Löydä Granlund-yhteyshenkilö paikkakunnallasi

Löydä lähin Granlund-toimipaikka ja yhteyshenkilö

Mitä tietoa etsit?