Hyppää sisältöön
Revit

Ota talotekniikan Revit-mallipohja käyttöösi

Granlund jakaa avoimesti talotekniikan Revit-mallipohjan kiinteistö- ja rakennusalalle. Voit ladata templaten alla olevalla lomakkeella.

Edistetään yhdessä tietomallipohjaista suunnittelua

Revit-tietomallinnusohjelmiston tehokas käyttö edellyttää työlästä alkuasetusten määrittelyä. Granlundilla on käytetty talotekniikan Revit-mallipohjan kehittämiseen useita satoja työtunteja, ja nyt haluamme antaa mallipohjan maksutta jakoon koko rakennusalalle.

Jaamme Revit-templaten, koska haluamme helpottaa suunnittelijoiden työtä ja edistää tietomallipohjaista suunnittelua. Mallipohjassa kaikki tarvittavat asetukset on rakennettu valmiiksi.

Pohjassa on esimerkiksi tehty eri käyttötarkoituksiin taulukoita, jotka päivittyvät mallin mukana reaaliaikaisesti. Template sisältää myös laadunvarmistusta nopeuttavia toimintoja esimerkiksi mitoituksen visuaaliseen tarkastamiseen.

Revit-mallipohjan yhteydessä toimitetaan MagiCAD-ohjelmiston dataset-tietokanta, mikä antaa mahdollisuuden laajentaa Revit-templaten tietosisältöjä. Dataset-tietokanta voi sisältää esimerkiksi putkisarjojen määrittelyjä ja mitoitusperusteluja.

Revit-templaten käyttöehdot ja lisenssi

Tämä Revit-template on lisensoitu CC BY-SA 4.0 -lisenssillä. Ladatessasi templaten hyväksyt lisenssin ehdot. Voit käyttää ja muunnella templatea vapaasti, sekä käyttää sitä oman liiketoimintasi tarpeisiin, kunhan merkitset lähteen ja säilytät lisenssin ehdot sellaisenaan. Tarkemmat lisenssin tiedot löydät täältä.   

Voit esimerkiksi käyttää templatea asiakasprojektissa, mutta et voi estää asiakasta jakamasta templatea eteenpäin. Lisenssi ei velvoita jakamaan muokattua templatea tai projektia eteenpäin. 

Granlund tarjoaa templaten sellaisena kuin se on ja ilman minkäänlaista takuuta ja virallista tukipalvelua. Mikäli tarvitsette tukea templaten käyttöön, pyydämme kuvaamaan tarpeenne mahdollisimman tarkasti ja lähettämään viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Myös mahdolliset kehitysehdotukset voi jättää samalla lomakkeella.

Lataa Revit-template tällä lomakkeella

Haluatko oppia Revit-templaten käytöstä lisää?

Granlundin talotekniikan Revit-template on jaossa maksutta ilman tukipalvelua. Jos kuitenkin haluat oppia pohjan hyödyntämisestä lisää tai tarvitset sen käytössä apua, jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Keskustellaan lisää, kuinka voisimme auttaa sinua templaten kanssa.

Yhteydenottopyyntö Revit-käytöstä

Data ja digitalisaatio avaavat ovia tulevaisuuteen

Me Granlundilla koemme, että data ja digitaaliset työkalut palvelevat kaikkia kiinteistö- ja rakennusalan toimijoita sijoittajista ja rakennuttajista kiinteistön käyttäjiin ja huoltohenkilökuntaan.

Kun tieto virtaa ja sitä hallitaan digitaalisesti kiinteistön elinkaaren kaikissa vaiheissa, voidaan saavuttaa selkeitä kustannussäästöjä, parantaa suunnittelun ja rakentamisen tehokkuutta ja aikataulutusta, kohentaa tuotantoa ja tehostaa ylläpitoprosesseja.

Tilaa uutiskirjeemme

Kuule ensimmäisten joukossa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?