Rakennusautomaatio

Suomen suurin ja kokenein rakennusautomaatiosuunnittelija

Granlund tarjoaa Suomen laajinta osaamista uudisrakennusten ja korjausrakentamisen rakennusautomaatiosuunnitteluun sekä automaatiojärjestelmien elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Vain rakennusautomaation todellisia ammattilaisia

Granlundilla työskentelee useita kymmeniä automaatiosuunnittelijoita, mikä varmistaa, että projekteista vastaavat aina alan parhaat tekijät. Rakennusautomaation toteutuksella ja toimivuudella on merkittävä vaikutus käyttäjien hyvinvointiin ja heidän tarpeidensa huomioimiseen, ja siksi sen toiminnasta on tärkeää huolehtia kiinteistön koko elinkaaren ajan.

Energiatehokkuus riippuu automaatiosta

Hyvin toimiva rakennusautomaatio on tärkein keino varmistaa, että kiinteistö toimii energiatehokkaasti. Energiankäyttöä voidaan optimoida talotekniikan säädöillä ja ohjauksella, ja siksi ne on huomioitava jo suunnittelu- ja rakentamisvaiheessa sekä erityisesti käyttöönoton ja kiinteistön käytön aikana. Samalla varmistetaan optimaaliset sisäolosuhteet. Energiatehokkuushankkeisiin on mahdollista hakea myös valtion energiatukea.

Asiantuntevasti suunniteltu automaatio lisää kiinteistöjen älyä

Digitalisaatio tarjoaa uusia mahdollisuuksia kiinteistöjen käyttäjälähtöisyyden kehittämiseen. Siksi osallistumme aktiivisesti IoT- ja Smart Building -aiheisiin kehityshankkeisiin ja kannustamme asiakkaitamme toteuttamaan uusia vaihtoehtoja. Digitaalisilla työkaluilla, kuten tietomallinnuksella ja analytiikalla, automaatiojärjestelmien tiedot saadaan aidosti hyötykäyttöön.

Granlundin rakennusautomaatiopalveluja

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake